Parantelua ja Flow-ensikertalainen

Heipat sohvan pohjalta! Jäin tänään kotiin parantelemaan, kun päälle iski ihmeen tuju flunssa – nukahdin eilen vähän nuutuneen työpäivän jälkeen neljäksi tunniksi sohvalle, mistä herättyäni jatköin yöunia vielä varmaan 12 tuntia. Ihan ei terveen papereissa siis, joten oli parempi jäädä tänään lepäämään. Siitä ei taida olla montaakaan päivää, kun totesin ääneen, kuinka keväällä Ranskassa minua vaivannut kuukausittainen flunssakierre on vihdoin loppunut ja olen ollut koko kesän Suomessa terve kuin pukki. Äh, ärsyttävää!

Insta1

Sairastelu on aina turhauttavaa, mutta erityisen huonon tästä ajankohdasta tekee se, että edessä on Flow -viikonloppu. Olemme menossa poikaystävän kanssa Flow’hun ihkaensimmäistä kertaa ja liput on hankittuna huomiselle sekä sunnuntaille, olisi siis paras karistaa tämä inha tauti pois huomiseksi. Täytyy juoda ahkerasti inkiväärillä, sitruunalla ja hunajalla maustettua teetä – muitakin flunssanparannusvinkkejä otetaan mieluusti vastaan!

Kertokaapa, oletteko te tulossa Flow’hun? Entä onko joku muu kaltaiseni ensikertalainen? En ole itse asiassa ollut aikaisemmin millään festareilla, joten jännä viikonloppu siinäkin mielessä. Flow’ta on kuitenkin kehuttu joka vuosi niin paljon, että nyt on päästävä näkemään, what’s all the fuss about ;) Nyt Netflix pyörimään ja teekuppi käteen – kivaa viikonloppua ja tulkaa ihmeessä vetäisemään hihasta, jos törmätään Flow’ssa!

8 thoughts on “Parantelua ja Flow-ensikertalainen

    1. Jes, tämä ase käyttöön ensi yönä! Kiitos vinkistä, toivotaan että tehoaa :) Ihanaa perjantaita!

    1. Eikun vitamiineja tänään napaan siis! Kiitos vinkistä ja ihanaa perjantain jatkoa :)

  1. Pidä hauskaa! Olin itsekin aluksi miettinyt osallistumista tälle vuodelle mutta välistä jäävät. :)

  2. Jos sulla on jotain netflix-suosituksia niin niitä otetaan ilomielin vastaan, mukava löytää aina uutta katsottavaa :)

    1. Vitsit, nyt en ole hetkeen löytänyt itsekään mitään uutta, katsottiin juuri poikaystävän kanssa Californication, mutta sekin loppui juuri. Sitä ennen olen katsonut mm. Modernia perhettä, Himymiä, Suitsia, Narcosia jne. Muistan kuitenkin, että sain tähän postaukseen paljon sarjavinkkejä, https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/2015/10/lately-4/, täytyypä kaivaa nuo uudestaan esiin ja viimeistään syksyn tullen ruveta kahlaamaan läpi ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *