New in The Hallway

Jotain uutta sisustusrintamalla – eteisessä nimittäin. Asuntomme sisäänkäynnissä ei ole moni asia muuttunut sitten viime kesän, kun remppasimme kauan kaivatut säilytyskaapit. Oli muuten ihan paras ratkaisu, sillä miksikä eteisen isoa tilaa ei käyttäisi hyödyksi ja kummasti kaikki tyhjät laatikot sekä kaapit tuppaavat ajan myötä kuitenkin täyttymään. Näin on käynyt eteiskaappienkin kohdalla, mahtaisimme olla nyt pulassa ilman niitä!

Eteinen1 Eteinen3 Eteinen2

Muutamilla pienillä jutuilla olen kuitenkin uudelleensisustanut eteistä tai lähinnä täydentänyt sitä. Meiltä puuttui pitkään matto, ja aikani H&M Homen puolella selailtuani pistin tilaukseen jakardikuvioidun puuvillamaton, joka sopi niin kuosin kuin pituudenkin puolesta tilaan mainiosti. Ainoa vaan, että vaalea väri on tietysti hieman arka valinta keräten kenkien mukana kaikki pienet roskat pintaan. Vaatii siis hieman aktiivisempaa imurointia, mutta muuten tykkään matosta aivan hurjasti!

Myös seinille ilmestyi tovi sitten jotain uutta, kun tilasin alkukesästä kaksi printtiä yllättääkseni kotiin vaihdosta palaavan avokkini. Seinälle pääsivät kehyksiin nuo pari meille rakasta kaupunkia, poikaystäväni kun on Tampereelta kotoisin ja siitä on tullut myös minulle tärkeä paikka. Kaupunkiprintit ovat ehkä jo vähän klisee, mutta näillä on kuitenkin meille erityinen merkitys!

Eteinen5 Eteinen6 Eteinen4

It’s time for a little interior update regarding our hallway! Our hallway has looked pretty much the same for the past year, when we renovated the closets, but now it was finally time for some small changes. You don’t need to redecorate the whole space to make a change – it’s the small things such as textiles, plants and prints.

We haven’t had any carpet on the floor before,  but this one from H&M Home fits here perfectly. I also ordered a couple of prints to put on the wall – our home cities Helsinki and Tampere. City prints might be a little cliché, but these have a special meaning to us! I also added some plants and flowers, so the place looks much more cosy now, don’t you think?

11 thoughts on “New in The Hallway

 1. Hi!

  It looks very well, you have great taste in decorating your space:)

  P.S

  Can you please right more post in English?

  Thanks!

  1. Hi Marlena! Thank you for your lovely comment :) And sorry for the missing translations, I try to make an effort on that! Fixed it on this post ;)

 2. Oi nyt toi eteinen on kyllä tosi kivan näköinen! Olispa itselläkin etein jota sisustaa, mutta mun eteinen on n. 1,30×2,60 m, jossa on kolme ovea, yksi oviaukko ja naulakon ja peilin verran seinätilaa :DDD :'( eli ei paljoa tarvitse sisustaa!

  Noi kaupunkitaulut on mun mielestä aivan ihania, siitä huolimatta olivat ne klisee tai ei ja in tai out! Myös noi kultaiset yksityiskohdat on tosi kivat, itsekin oon alkanu hamstraamaan vähän kuktaa tänne kotiin!

  1. No eipähän tarvitse tuskailla suuren tilan sisustamisen suhteen, hih ;) Jep, itsekin tykkään kaupunkitauluista, olivat sitten jo vähän mennyt juttu tai ei! Kultaista hiipii sisustukseen koko ajan enemmän, mutta se on musta vaan niin ihana lisä :)

 3. Todella nätti eteinen! :) Mistä aurinkolasien alla oleva tarjotin mahtaa olla peräisin? Olen itse etsiskellyt samalaista alustaa avaimille yms.

  1. Kiitos Aliisa :) Se on itse asiassa Marokon tuliaisia, mutta esimerkiksi H&M Homella on monesti tuollaisia pieniä tarjotinjuttuja, joten kannattaa tsekata sieltä!

 4. Moi! Tosi kaunis eteinen ja ihanan värinen :) Mistä oot hankkinut ton ihanan penkin jossa on noi korit alla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *