More Pleats

Hassua miten joskus saattaa epäillä jotain vaatekappaletta pitkään, kunnes lopulta siitä voi muodostua yksi kaapin suosikeista. Jokin aika sitten en vielä lämmennyt midimitalle lainkaan, ja vekitkin tuntuivat vähän liian tyttömäiseltä omaan tyyliini, mutta kas vaan hurahdin alkukesästä hankkimaani hameeseen ihan totaalisesti.  Carrie-hameeseen, kuten poikaystäväni sitä leikkisästi aina kutsuu. Hametta on tullut käytettyä niin paljon kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja eri kokonaisuuksissa todistaen sen monikäyttöisyyden, että aloin hamuta sellaista jo toisessa värissä.

Tovi sitten Zaraan tulikin sopivasti samanlainen hame haaleanvaaleanpunaisena, joka oli pakko kotiuttaa! Olen käyttänyt tätä jo niin arkena kuin esimerkiksi töissäkin, ja olen hameesta vähintään yhtä hurmioissani kuin valkoisesta yksilöstä. Moni on kommenttiboksissa kertonut metsästävänsä vekkihametta, joten nyt kipinkapin Zaraan! Valkoinen myytiin kuulemma salamannopeasti loppuun, joten kannattaa olla tämän kohdalla sukkela ;)

Vekkinude4 Vekkinude1 Vekkinude3 Vekkinude5 Vekkiuusiversio Vekkinude6 Vekkinude7

Top / Zara
skirt / Zara
bag / Givenchy
 espadrilles / Kookenkä (sponsored)
sunglasses / Prada

It’s funny when sometimes you might doubt some piece of clothing for quite a long time until madly falling in love for it. That’s what happened when I bought the white pleated skirt, which I’ve been using a lot ever since. I’ve noticed how versatile it is and so easy to combine, so I started craving for a similar one in another colour as well. I bumped into this nude one and it’s definitely perfect for these summer days!

30 thoughts on “More Pleats

 1. Niin kaunis hame! <3 täytyypä heti tänään mennä pyörähtämään Zarassa ;)

 2. Ihana asu:) Minkälaisia objektiiveja muuten käytät maisemakuviin? Kun haluaa saada mahdollisimman paljon mahtumaan kuvaan..:) Onko sulla fisheye objektiivi vai?

  1. Kiitos Julia! :) Yleensä maisemakuviin käytän laajakulmaa, itselläni on Nikonin 20mm 1.8, joka on todella näppärä esimerkiksi reissatessa – kevyt, monipuolinen ja valovoimainen. Jos otan vain yhden objektiivin mukaan ja tarkoituksena kuvata yleisfiiliksiä, ruokia ym. ja maisemia, niin silloin tuo on valintani.

 3. Mulla oli aluksi ihan samanlaiset fiilikset vekkien ja midimitan suhteen, mutta nyt oon aivan rakastunut! Omasta kaapista löytyy nimenomaan valkoinen hame, mutta kyllä tää vaaleanpunainenkin näyttää niin kivalta! :)

  1. Feel you! Vaaleanpunainen oli tosiaan kiva lisä, jotenkin tuntuu myös vähän arkisemmalta kuin valkoinen, joten voi käyttää esimerkiksi töissäkin :)

 4. Onko tässä hameessa minkälainen kokoluokitus? Osaatko sanoa vastaako kokoaan? Käytän yleensä S-kokoa vaatteissa ja mietin että pitäisikö tästä ottaa M (olen suht muodokas)… Nämä zaran koot aiheuttavat yleensä päänvaivaa. Onko kuinka joustava vyötärö ja leveneekö helma paljon? Kiitos avusta! :)

  1. Zaralla tosiaan välillä vähän vaihtelevat koot. Esimerkiksi housuissa harvemmin mulle sopii XS vaan on otettava S, mutta nämä molemmat hameet on XS-kokoisia. Tässä on kuminauhavyötärö joten antaa myöden, eikä helmastakaan kirraa kun on sen verran leveä – uskoisin siis että S menee sinulle hyvin jos on normaalikokosi :)

 5. Aivan ihana asu! Raikas ja klassinen, täytyy varmaan itsekin löytää jostain oma kappale. Näyttää nimittäin niin monikäyttöiseltä :) Ps. aiempaan postaukseen viitaten; teidän koti on ihana!

  1. Kiitos paljon Roosa, molemmista kehuista! :) Ja tosiaan Zarasta löytyy, joten eikun pikapikaa sinne tai nettikaupan puolelle!

 6. Huh! Koskahan oon viimeeksi kommentoinut…. (shaaame!) Kaikki postaukset käyn aina illalla puhelimella kurkkimassa, mutta kaikelta kesän työltä ja muulta kiireeltä ei vaan jaksa istua koneella :D

  Mutta siis itseasiaan, mun on saatav tollainen hame!!! :'( valkoinen mielllään, mutta kai tollainenkin menisi (aattelin jotain mikä menis myös syksyllä!) Muta ravaappa vaan kerkeänkö minä täältä minnekään missä oisi Zara :((( Oon kahlannut kaikki nettikaupatkin läpi, vinkkaa jos jostain löydät jotain kivaa vastaavaa niin pistän heti tilaukseen! Noita on nimittäin metsästetty kissojen ja koirien kanssa ympäri suomea ja jopa ruotsin puolelta… :D

  1. Ihana kun nyt kommentoit ja olet yhä siellä ruudun takana! :)

   Ei hätiä mitiä, Zaran nettikauppahan toimittaa nykyään myös Suomeen. Voit siis helposti näpytellä hameen tilaukseen sitäkautta, jos ei muualta tärppää eikä ole Zaraan pääsyä. Olen itsekin yrittänyt etsiä nettikaupoista vastaavia hameita linkatakseni postauksiinkin, mutta en ainakaan viimeksi onnistunut löytämään :/

 7. Multa löytyy samainen hame ja tykkään siitä kovasti, mutta jotenki tuntuu ettei se sovi mulle :D
  Oon myös pettyny hameen laatuun, helmasta roikkuu lankoja aika pahasti, joita oon joutunu leikkaamaanki :/

  1. Eikä, no höh! Multakin tosin lähti yksi langanveto, mutta onnistuin itse astumaan hameen päälle noustuani kyykkyasennosta kengät vielä jalassa. Toivottavasti ei lähde enempää purkautumaan!

 8. Ihana väri – täydellisen hempeä! Minullakin on sama hame valkoisena ja olen ollut todella yllättynyt miten moneen eri menoon se soveltuu ja miten monella tavalla sen voi yhdistää eri asuihin.

  Täytyy taas jälleen kerran kehua näitä kuviasi. Olet niin luonnollisen kaunis ja kauniit kuvasi välittävät hyvää mieltä ja lempeyttä. Kiitos!

  1. Minustakin sävy on just eikä melkein, ei liian vaaleanpunainen! Valkoinen hame on kyllä ollut tosi monikäyttöinen, ja tällainen midimitta menee näppärästi vähän viileämmälläkin kelillä.

   Voi kiitos kivoista sanoistasi! Itse kun tuppaa usein olemaan kovin kriittinen omien kuvien suhteen ja näitäkin kuvatessa tuntui, ettei meinaa onnistua. Lämmitti siis erityisen paljon mieltä, kiitos Jenna itsellesi aina ihanista kommenteistasi <3

  1. Kiitos Jenni :) Ja hei, Zaran nettikauppahan toimittaa nykyään myös Suomeen, joten voit napata hameen itsellesi sitä kautta!

 9. Jee hame meni tilaukseen vaikka Zara aika lähistöltä löytyykin. Näytti olevan nettikaupassa jäljellä! :) Normaalikokoni on S joten sitä kokeilen. Valkoinen ei omaan makuun iskenyt mutta tämä pinkki *sydänsilmät*

  1. Hei kiva kuulla! Uskoisin että normaalikoko menee oikein hyvin, niin ainakin itselläni :) Tässä on kyllä täydellinen sävy, ihanan hempeä.

   Kivaa viikonloppua!

 10. Jonna! Mistä löytyy nuo ihanat kengät? Onko kyse siis K-kengän/ entisen Andiamon popoista vai mitähäh :D Oon etsinyt nahkatossuja koko kesän.

 11. Eikä miten ihana asu! Tuo Zaran hame on ihan täydellinen. Itse heräsin velkkihamehypetykselle vähän (taas, heh) liian myöhään. Zarassa ei tosiaan valkeaa hametta ollut kuin hetken, mutta päädyin tilaamaan yhden Miss Selfridgeltä vaaleanpunaisena. Oon kyllä tykännyt ja pitänyt monet kerrat, mutta joissain tilanteissa tulee helposti ylifiini fiilis, vaikka yhdistäisi hameen nahkatakkiin ja roshe runeihin. Toisaalta on kiva välillä viiletellä menemään ballerinana! :)

  1. Kiitos paljon Anni :) Oioi, kuulostaa hyvältä sielläkin! Minusta taas vaaleanpunainen on jotenkin hiukan rennompi kuin ihan valkoinen. Eikun ballerinana menemään vaan, hih ;) Ihanaa viikonloppua!

 12. Huhuh mikä pakkomielle tuli saada tuollainen hame!! :D Tosin vaaleanpunaista en ehkä itse osaisi käyttää, vitsi kun löytäisin tuollaisen mustana tai valkoisena.. <3

  1. Heh, pahoittelut pakkomielteen aiheuttamisesta ;) Toivottavasti onnistaa mustan tai valkoisen hameen suhteen!

 13. Aina tyylikkäänä! Voisitko tehdä postauksen vaatekaappisi kulmakivistä? :-)

  1. Kiitos paljon Hapsu! :) Kulmakivi -postausta toivotaan aina tasaisin väliajoin ja muistaakseni olen joskus aikaisemmin sellaisen toteuttanutkin, mutta ehkä olisi tosiaan aika uusitun version. Laitan tämän korvan taakse, kiva kun toivoit! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *