Loma!

Oi oi oi, se on kuulkaa loma nyt tällä neidillä! Kolmisen kuukautta kesätöissä on kyllä hurahtanut ihan supernopeasti, vaikea uskoa että ensi viikolla alkaa jo syyskuu.. Olen kyllä myös syksyihmisiä, mutta silti hieman harmittaa, kun elokuu on ollut niin kolea. Minua ei yhtään haittaa pian kaivaa esiin lempineuleeni- ja huivini, mutta tämän kuun olisin mielelläni hyppinyt vielä kesämekoissa ja muissa hepeneissä – onhan elokuu sentään vielä kesäkuukausi. Noh, näillä mennään, onneksi ensi viikolle kuitenkin on luvattu vielä ihan potentiaalista säätä, juuri sopivasti vapaiden alkaessa, hih!

Aurinko4

Lomaa vietetään tällä kertaa ihan koti-Suomessa, mutta paljon kaikkea kivaa on silti tiedossa. Muutamia blogiin liittyviä juttuja, arkiaamiaisia ulkona, pitkiä unia, ehkä myös ajaa hurautamme Turkuun yhdeksi päiväksi. Syyskuusta on tulossa superkiireinen töiden saralta ja koulukin alkaa puolivälissä kuuta, joten tekee hyvää jättää kalenteriin myös tilaa ihan vaan olemiselle ja rentoutumiselle. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Guess who just started her holiday – woop! Three months at my summer job went super quickly, and I’m happy to be able to relax for a while before starting with the studies again. I don’t have anything special planned for these next couple of weeks, I’m just going to stay here in Finland, enjoy long mornings and breakfasts out in the city – just what I need right now. September is going to be really hectic with the blog and my studies as well, so it’s good to leave some time for taking it easy now before all that. Hope you have a lovely weekend!

2 thoughts on “Loma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *