Last Ones from London

Lontoo6 Lontoo7 Lontoo4

Ne punaiset bussit, ihanat kadunkulmat, horisontissa siintävä London Eye, sympaattiset taksit katukuvassa… What’s not to love!

Lontoovikat11 Lontoovikat10

Aamupalalla The Good Life Eateryssa (59 Sloane Avenue).

Insta1 Lontoovikat9

Paikka oli supersymppis ja lista oli täynnä juuri sellaisia herkkuja, joita tykkään aamiaisena syödä, kuten tämä Granola Bowl tuoreilla marjoilla. Harmi vain, että itse jogurttia oli lautasesta ehkä yksi neljäsosa, voin kertoa että kuiva granola ei yksinään oikein maistu. Selvisi siis syy sille, miksi listalta löytyy myös “extra yogurt” :D

Lontoovikat4

Buckinghamin Palacen vahdinvaihto – matkalla sinne bongasimme sattumalta jo itse kulkueen. Siinä me marssimme hevosparaatin vierellä kohti Buckinghamia, hauskan näköistä!

Lontoovikat5 Lontoovikat8

Poikaystävän nappaama tylsyyskuva All Saintsilla, kun tyttöystävä vietti pitkän tovin sovituskopissa nahkatakkia mallaillen. Ehkä jopa kahtena päivänä, kröhöm.

Lontoouusi

Paras matkaseuralaiseni, jonka kanssa reissaamista ehtikin tuossa kevään aikana tulla jo ikävä.

Lontoovikat7 Lontoovikat1

Tässä siis vielä viimeiset Lontoo-räpsyt heinäkuiselta reissulta, kyllä tulee näiden myötä taas jo ikävä kuvien maisemiin. Lontoo kuuluu kyllä ehdottomasti suosikkikaupunkeihini – en tosin millään osaa päättää järjestystä sen, Pariisin ja Rooman välillä… Nyt ei olekaan sitten ainakaan hetkeen mitään matkoja tiedossa, vaikka kovasti reissukuumetta olisi jo ilmassa. Loppusyksystä tai alkutalvesta olisi ihana paeta jonnekin Suomen pimeyttä pakoon, onneksi aina saa haaveilla!

2 thoughts on “Last Ones from London

  1. Ahh Lontooseen on kyllä päästävä joskus!
    Mulla oli itseasiassa sellaista, asiaa, kun kesä alkaa lähenemään loppuaan (yhyyyyyy:'( ) ja pitäisi alkaa kohta kartoittamaan syksn hankintoja, niin voisitko tehdä sellaisen syksy vaatekaapin kulmakivet ja sitten myös syksyn must have juttuja!
    Myöskin throwback style olisi kiva pitkästä aikaa, ja sit taas ehkä liittyen noihin syksyn must have juttuihin niin ne muotivillitykset mitä et ymmärrä :D

    1. Kiitos ihana Jessika taas toiveista! Sain itse asiassa juuri valmiiksi syysvaatekaapin kulmakivet -postauksen, sitä siis luvassa ensi viikolla viimeistään :) Varmasti teen myös vielä juttua omista tulevista syyshankinnoistani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *