Ilmainen viikonloppukimppu

Toinen Flow -päivä edessä, woop! Eilen päivällä näytti jo hieman pahalta, kun taivaalta satoi vettä kaatamalla ja allekirjoittaneellakin olo oli kuin jyrän alle jäänyt. Ei auttanut kuin asennoitua, vetää powernapit ja pari mukia Finrexiniä, niin pääsimme liikkeelle – juuri sopivasti auringonkin alkaessa pilkottaa pilviverhon takaa. Ja oli kyllä aivan hurjan hauska ilta, mahtavaa päästä vihdoin kokemaan, mistä Flow’ssa on kyse! Tänään tosiaan vielä toinen päivä edessä, joka menee varmasti aika rauhallisesti ja parien keikkojen lisäksi lähinnä ruokakojujen valikoimaa tutkien.

Nyt halusin kuitenkin pikaisesti vinkata teille, mistä voisi käydä keräämässä itselleen kauniin kimpun sunnuntain piristykseksi ja vieläpä aivan ilmaiseksi. Tuomarinkylän pelloilta saa nimittäin kerätä kohtuudella Helsingin kaupungin kasvattamia auringonkukkia – aika kiva että kaupunki järjestää tällaista. Kävimme pellolla ystäväni kanssa eräänä iltana kuluneella viikolla, emmekä muuten olleet ainoita auringonkukkien perässä sinne tulleita. Osa kukista oli vielä nupussaan, mutta paljon löytyy jo täyteen mittaansa kasvaneita valtavia keltaisia mollukoita.

Flow2 Flow3 FLow5 Flow1

Vinkkinä vielä – muista ottaa puukko mukaan paksujen varsien leikkaamiseksi ja pitkää lahjetta päälle, nimimerkillä jalat täynnä joidenkin pienien pirulaisten puremia. Kukat kuitenkin ilahduttavat pöydällä tälläkin hetkellä, käydään varmasti keräämässä myöhemmin vielä uusikin kimppu! Ihanaa sunnuntaita, tyypit!

Hi guys, hope you’re all doing fine! We’ve spent our weekend at the Flow Festival here in Helsinki – this was my first time there but had so much fun. Even though it looked a bit bad yesterday when it was pouring rain and I felt quite sick, but managed to cheer myself up and even the sun came out. We still have tickets for today and the weather looks a lot better now, so going to make the most of it! Have a great Sunday!

8 thoughts on “Ilmainen viikonloppukimppu

 1. Vinkkinä, että vähän nupullaankin olevat auringonkukat avautuivat maljakossa? ps. Tuo kolmas kuva on kyllä niin ihana?

  1. No vitsit, olisi pitänyt napata nupullaankin olevia mukaan! Ensi kerralla sitten ;) Haleja <3

 2. Ihania kuvia ja mahtavaa, että saa hakea ilmasiksi! Muistaakseni oon joskus tien vieressä kyltin nähnyt, että saa hakea!

  1. Kiitos! :) No eikö vaan, huippuidea kaupungilta, ja kesällä saa poimia herneitäkin!

 3. Kiitos vinkistä, pitääkin yrittää käydä tuolla tällä viikolla :)
  p.s Ihania kuvia <3

  1. Eipä mitään, toivottavasti on iloa :) Kiitos ihana! Loput kuvista säästin vielä toisen tulevan postauksen kuvitukseksi ;)

 4. Ei vitsit, mikä ihana idea että noita saa käydä keräämässä tuolta :) Tuo kolmas kuva on kyllä ihana ♥ Ihastelen noita sun hiuksia kyllä jatkuvasti, ne on upeet!

  1. Eikö vaan, tosi kiva idea :) Kiitos ihana! Vaikka itse usein kuontaloni kanssa tuskailenkin, heh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *