Home Update

Kotijuttuja taas! Lupasin laittaa jakoon pitkästä aikaa sisustuskuvia, joskaan ei meillä kotona ole viime aikoina kovinkaan moni asia muuttunut. Näin on aika hyvä. Jotain uutta on sittemmin kyllä tullut eteiseen ja parvekkeelle, mutta niihin palaan vielä ihan omissa postauksissaan. Tässä kuitenkin sekalaisia räpsyjä muun muassa olohuoneesta, keittiöstä sekä makuuhuoneesta :)

Koti7 Koti8 Koti1 Koti6 Koti3 Koti5 Insta1 Koti2

Vaaleita sävyjä, ripaus kultaa, tummaa puuta tuomaan lämpöä, pikkuisen rottinkia.. Niistä taitaa meidän koti olla tehty!

Here are a few snapshots from our home – it’s been a while since I’ve posted some decor pics after spending last spring in France. Home is definitely the best place to be and I love our home even more now that I’ve lived somewhere else as well. There isn’t really anything new, but I thought it would be nice to show some pictures anyway. Hope you enjoy – will post more decor stuff soon!

20 thoughts on “Home Update

 1. Tosi kaunis koti teillä, vaikka hyvin erilainen onkin kuin meillä.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhe arvontaan mun blogissa.

 2. Mitäs sitä hyvää muuttamaan! On vain upeaa, jos jo jokin aika sitten valitut sisustusratkaisut miellyttävät edelleen. Se kertoo, että on oma ja vahva maku, sanon minä! ;) Olen itsekin vaaleiden värien ystävä, mutta yllättävää kyllä, keittiö on ehdoton suosikkini. Siinä on kontrastia kun muualla on melko tasaväristä. Tuo tumma puu yhdistettynä valkoiseen ja metallinväriin, ripaus mustaa ja hyvin hoidettu ;) vihreä basilika, hiukan sinistä -tuolla ei vain voi mennä metsään! Pukeutumistyylisi on muuttunut vuosien varrella ehkä aika paljonkin, ja on minusta tosi mielenkiintoista nähdä, tapahtuuko sama sisustuksessa! Kristallikruunun jackultareunuksisen peilin esiteltyäsi ajattelin, että no niin, nyt se Jonna lähtee viemään sisustusta omaan suuntaansa ja vähän rikkomaan totuttua hempeää linjaa! :) :) Mitä vielä onkaan luvassa! ;)

  1. No näinpä, mitäs sitä muuttamaan! Rakastan meidän keittiötä ja monet valinnat miellyttävät silmää näin useamman vuoden jälkeenkin, vaikka ihailenkin usein muiden kodeissa vaaleampia keittiöitä ja marmoritasoja sun muita.

   Pukeutumistyyli on tosiaan muuttunut vuosien myötä paljon ja tuntuu että iänkin kartuttua on oma tyyli alkanut hiljalleen löytyä, myös rohkeutta kokeilla uutta on tullut enemmän. Sisustuksessa maku on ehkä hieman pysyvämpää sorttia ja hyväkin niin, ettei tarvitse pistää kaikkea uusiksi vähän väliä :D Pienillä jutuilla saa piristettyä kokonaisuutta ja tuotua uutta ilmettä, kuten juuri noilla upeilla antiikkiesineillä :)

 3. Mistä toi sun meikkipöytä on? Oon etsiskelly saman tyyppistä ja toi miellyttää silmää kyllä tosi paljon! :)

  1. Se on muistaakseni Maskusta, jo varmaan 3-4 vuotta sitten ostettu tosin. Kannattaa toki sieltä kurkata, jos on yhä jotain vastaavaa myynnissä :) Toivottavasti tärppää!

 4. Heippa!

  Todella ihana koti teillä, ja mietinkin mistähän tuo symppis bread-leipäkori mahtaa olla? :)

  1. Heippa! Leipäkori on Riviera Maisonilta :) Jo muutama vuosi sitten ostettu, mutta luulisin että löytyy valikoimasta edelleen.

 5. Kotisi on todella kaunis ja olet onnistunut luomaan sinne ihanan tunnelman! En tiedä, mistä tuli edes mieleen, mutta oletko kokeillut tuon olohuoneen ruokapöydän siirtämistä irti seinästä? Kuvista on tietysti hankala hahmottaa, miten sillä toisella puolella on tilaa (ja oviaukkoja jne) , mutta olohuoneen kuvaa katsoessa tuli mieleeni, että tämä voisi toimia myös :)

  1. Kiitos paljon Tintti! :) Tiedätkö, tuosta pöydän siirtämisestä vinkattiin joskus viime vuoden puolella ja silloin siirsinkin sen – näytti kieltämättä paremmalta! Sitten jossain vaiheessa tarvitsin nojaustilaa tuolle yhdelle printille ja siirsin pöydän väliaikaisesti takaisin seinään kiinni, mihin se onkin sitten unohtunut.. :D Kiitos muistutuksesta, täytyykin kokeilla taas toisinpäin!

 6. Moikka! Mistäs tuo olohuoneen sohvapöytä on ostettu? Aivan ihanan värinen ja sopisi uuteen asuntoon loistavasti :)

  1. Moikka Heisku! Pöytä on Riviera Maisonin, olen tosin itse teettänyt lasilevyn päälle :) Hurjasti onnea uuteen kotiin!

  1. Moikka! Ne on Stockalta, muistaakseni omaa Villa Stockmann tai Decor Stockmann -merkkiä :)

 7. Heippa Jonna!
  Tiedustelisin tuon makuuhuoneen peilin merkkiä. Näyttää juuri sellaiselta kuin olen hakenut. Mukavaa viikonloppua!

  1. Moikka Aino! Peili on Ikeasta, luulisi yhä löytyvän valikoimasta :) Ihanaa viikonloppua sinne myös!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *