Hair Care Favorites

Tukkajutuista on ollut tarkoitus kirjoittaa jo jonkin aikaa, sillä saan aina silloin tällöin kyselyjä tuotteista, joita käytän hiuksiini. Seuraavana luvassa siis vinkkiä niin suosimani shampoon, hoitoöljyn- ja naamion sekä hopeashampoonkin osalta!

Hiukset1 Hairproducts3

Tutustuin Wellan SP Luxe Oil -sarjaan viime vuoden puolella saatuani purnukat testiin ja sille tielleni jäin. Arpoessani tuolloin näitä myös sinne ruudun toiselle puolen kertoi moni olevansa koukussa kyseiseen sarjaan, ja viimeistään nyt pidemmän testijakson jälkeen en kyllä ihmettele suosiota lainkaan! Tällä hetkellä menossa on toinen pullo shampoota, öljyn korkkasin keväällä kaivatessani ekstrahellyyttä latvoille – molemmat tuoksuvat taivaallisen herkulliselta, kuin karkilta! Shampoo tekee hiuksista ihanan ilmavat, öljy taas hellii kuivia latvoja.

Hairproducts1

Kerroin aikaisemmin hiustenvahvistusprojektistani, joka on sujunut oikein mukavasti. Yli puolen vuoden värjäystauko teki hiuksille hyvää, ja harkitsen vastaavaa myös tälle talvelle, josko sitä malttaisi antaa juuren tulla esiin liukuvärin tapaan. Olen pidentänyt myös pesuväliä, minkä lisäksi olen kiinnittänyt erityistä huomiota hiuksia rakennepaikkaaviin tuotteisiin. Tähän Redkenin Extreme -sarjaan olen luottanut jo pitkään, käytän Extreme Strenght Builder -naamiota kerran viikossa.

Hairproducts4

Tuotteiden ohella olen pyrkinyt vahvistamaan hiuksia myös sisäisesti. Kirjoiteltuani hiusprojektistani sain sen bonganneelta Oriolalta testiin Hubnerin Silicea Plus -piihappogeelikapseleita, josta vinkattiin minulle kommenttiboksissakin. Toukokuusta asti olen syönyt näitä kerran päivässä, ja ainakin tukka tuntuu kasvavan aika vauhdikasta tahtia. Aion siis jatkaa näiden syömistä ainakin puolen vuoden kuurin verran!

Hiukset2 Hairproducts2

Viimeisenä vielä vaaleatukkaisen tärkein ase, eli hopeashampoo. Useampia eri hopeatuotteita kokeilleena olen nyt tykästynyt Fudgen Clean Blonde Violet Toning Shampooseen, joka taittaa hiuksista lämpimiä sävyjä todella tehokkaasti. Kannattaakin olla tarkkana, ettei pidä shampoota liian montaa minuuttia päässä, mielummin aloittaa varovasti oppiakseen, mikä on sopiva aika omille hiuksille. Aine on myös tujun violettia, joten pieni varovaisuus tätä käsiteltäessä on suositeltavaa (ettei käy kuten minulle tätä postausta kuvatessani, kun mennä roiskaisin shampoot pitkin kylpyhuonetta).

Löytyikö samoja suosikkeja? Toivottavasti näistä on jollekulle muulle vaalealle hentohiuksiselle hyötyä!

14 thoughts on “Hair Care Favorites

 1. Mulla on melkein samat shampoota lukuunottamatta! Öljy on ihanaa <3 Oon yrittäny etsiä tota hopeashampoota ja kokeilla, mitä se tekisi punaiseen taittavalle ruskealle, mutta se on melkein kaikkialta loppu. :/

 2. Kiitos Jonna, sain pari hyvää vinkkiä tästä :) Tykkään kokeilla eri shampoita, tuo suosittelemasi menee hankintaan heti kun on seuraavan shampoopullon oston aika :) Minulla on tosi saman tyyppiset hiukset kun sinulla, luonnostaankin vaaleat ja hennot.. Olen aiemmin syönyt Priorinia, mutta nyt pidän taukoa sen korkean hinnan takia. Onko nuo piihappogeelikapselit yhtään edullisempia? Priorinia jos syö sen suositellun 2 kapselia päivässä, tulee hintaa kuukaudessa lähes 50e. Ajattelin itsekin pitää nyt ensi kevääseen asti taukoa raidoituksesta, jos se vaikka vähentäisi omalle tukalleni harmillista latvojen katkeilua. Tuo Fudgen hopeashampoo on myös minun luottotuotteeni ollut jo vuosia, ehdottomasti paras hopeashampoo! :)

  1. Eipä mitään, tosi kiva kuulla :) Priorin on tosiaan aika arvokasta, sen takia itselläkin jäänyt sen kokeileminen aikaisemmin. Siliceaa 60:n kapselin paketin hinta on parinkympin tienoilla, huomattavasti halvempi siis, https://www.sokos.fi/fi/sokos/original-silicea-plus-kauneuskapselit-60-kaps?nosto=productpage-1&cm_sp=tuotesivu-_-productpage-1-_-nosto.

   Kampaajakin totesi, että raidoitustauko teki hyvää hiuksille, ehkä sitä voisi tosiaan harkita nyt taas vaikka olisikin pääsy kampaajalle. Fudge oli kyllä pelastukseni keväällä, kun ei päässyt värjäämään, tuolla sai onneksi vähän freesattua edes :)

 3. Suht samoja tuotteita täältäkin löytyy kun vielä blondi olen ja tuo Fudgen hopeashampoo on kyllä ollu iha paras mahdollinen sarjassaan! Wellalta en ole testannu tuota shampoota, mut öljy löytyy, joten sitä varmaa ostamaan :)

  1. Fudge on ihan ykkönen! Jos tykkäät tuosta Wellan öljystä, niin ihan varmasti sytyt shampoollekin, haha ;) Ihan jo pelkän tuoksunkin puolesta!

 4. Kiitos hyvistä vinkeistä! :)
  Joitain samoja tuotteita löytyy täältä, mutta fudge täytyy kyllä nyt viimestään ostaa!
  Myös tuo Sp lux oilin shampoo on ostoslistalla :)

  1. Eipä mitään, kiva jos näistä on jollekin hyötyä :) Fudge on kyllä maineensa veroinen, olin monesti kuullut siitä kehuja ennen kuin itse vihdoin testasin. Kuin myös Luxen shampoo!

 5. Mulla on tuo öljy kans käytössä. Ennen oli moroccan oil, mikä sopi mulle paremmin :) hiuslaatu mulla on tosin paksu, todella nopeesti kasvava (n. 3-4 cm/kk) ja tumma, taitaa siis olla juuri sun hiusten vastakohta? :D

  Siliceaa mäkin söin pari vuotta sitte, eka tablettina, sitten geelinä. Ajatus mulla oli, että mun hennot kynnet sais vähän vahvuutta. Mönkään meni, hiukset kasvoi kohinalla ja kynnet jatkoi liuskottumistaan… :D ei siis toiminut mulle haluamaani tarkoitukseen :(

  Mutta hienoa, että sulle sopii! Toisille sopii toiset tuotteet paremmin :)

  1. Minulle taas öljy toimii tosi hyvin, eikä tunnu liian tujulta, ehkä sitten parempi juuri hieman ohuemmalle hiuslaadulle :)

   Höh, harmi ettei toiminut kynsiin! Itselläni on aika vahvat ja nopeasti kasvavat kynnet entuudestaan, joten en osaa sanoa Silicean vaikutuksesta niihin. Suosittelen muuten aina liuskottuville kynsille OPI:n Nail Envy -kynnenkovettajaa, olen käyttänyt sitä jo monta vuotta ja hyväksi todennut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *