Date Night Makeup

Vietettiin poikaystävän kanssa lauantaina kunnon kahdenkeskistä iltaa ja lähdettiin ulos syömään. Tämä olikin ensimmäinen yhteinen dinneri sitten meidän Suomeen paluun, joten jo oli aikakin! Varattiin pienen pähkäilyn jälkeen pöytä Boulevard Socialista, jossa emme olleet kumpikaan käyneet, mutta Björckin raflojen suurina ystävinä odotukset olivat korkealla. Meillä oli ihana ilta ja ruoka oli tietysti superhyvää, joskin suosikin paikkaa omalla listallani pitää toistaiseksi vielä Gaijin.

Illallista varten innostuin pitkästä aikaa myös käyttämään hieman enemmän aikaa meikkipöydän äärellä. Arkisin päivämeikkini on varsin yksinkertainen ja nopeasti aamulla kasvoille sutaistu, mutta silloin tällöin on kiva (yrittää) taiteilla hieman näyttävämpi look. Ehdin napata kuvan lopputuloksesta juuri ennen kotoa poistumista, joten tässäpä sitä!

Meikki1 Makeup3

Meikki lähti tällä kertaa huulista. Kävin viime viikolla Urban Decayn lanseeraustilaisuudessa, josta sain mukaani kokeiltavaksi uuden Vice Lipstick -huulipunan sävyssä Liar. Snäpissä punaa sovitellessani totesin, ettei yhtään omalta tuntuva väri, mutta yllättäen lopulta lämpesinkin tälle. Juuri kivan erilainen puna, sellainen mitä en olisi itse osannut valita, mutta jolla sai tuotua vähän jotain uutta siihen totuttuun meikkiin. Tuntuu että tällainen tumma, hieman ruskeaan taittava nude korostaa silmieni sinisyyttä paljon enemmän, kuin usein käyttämäni vaaleanpunaiseen ja pinkkiin menevät sävyt. Uskallankin povata tästä uutta luottopunaani!

Silmämeikin sen sijaan tein tällä theBalmin NudeTude -paletilla, joka on päässyt nyt jo muutamia kertoja tositoimiin ansaiten näin ollen vuolaat kehut. Hohtavat helmiäissävyt ovat kivaa vaihtelua usein käyttämilleni mattaluomiväreille, ja tässä paletissa on kyllä ihan loistava pigmentti. Käytin meikkiin harmaan- ja kullanruskeaa helmiäistä sekaisin (en ymmärrä miksi selaimessa kuvan sävyt vääristyvät reippaasti vihreään päin, ärrh), ripsirajaan taas vedin nestemäiset rajaukset.

Meikki2

Hieman erilainen lopputulos siis kuin minulla yleensä on tottu näkemään, vai mitä sanotte :) Tekisin muuten todella mielelläni joskus jotain meikkivideoita, joita aina tasaiseen tahtiin toivotankin, mutta videomateriaalin tuottaminen ei ole mikään oma vahvuus. Ehkä täytyisi alkaa treenata taas pitkästä aikaa!

4 thoughts on “Date Night Makeup

  1. Voi Jonna mikä ihana kaunotar sä oot ♥ Ihan mielettömän kiva meikki, tulisipa joskus itekkin kokeiltua jotain muuta kuin tehdä se perus arkimeikki :D

    1. Kiitos ihana Emilia, oot aina niin herttainen! Sama täällä, hyvin harvoin jaksan sutia luomille muuta kuin vaaleaa luomiväriä ja rajaukset, vaihtelu kyllä virkisti ;) Kivaa viikon alkua!

  2. Näytät upealta :) Käytätkö mitä puuteria pohjaan? Entäs suosikki korostus- ja aurinkopuuteri? Meikkipostauksia, miksei videollakin, olisi kyllä kiva joskus nähdä! Samalla saisi itsekin vinkkejä tuotteista, joita voit suositella muillekin :)

    1. Kiitos Jenni :) Käytän pohjaan Make Up For Everin HD -meikkivoidetta, jonka päälle saatan joihinkin kohtaan pyöräyttää hieman bareMineralsin mineraalimeikkipuuteria, täytyisi hankkia ihan normi irtopuuteri kiinnitykseen. Aurinkopuuterina käytössäni on saman merkin Pro Bronze Fusion, korostukseen taas theBalmin huippu Mary Lou.

      Kiva kuulla, että meikkijutut kiinnostaa! Täytyy siis skarpata niiden suhteen, mielelläni kun jaan omia tuotesuosituksia eteenpäinkin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *