Best Things Brunch

Helsinkiin ilmaantuu koko ajan niin paljon kivoja uusia paikkoja, etten meinaa itsekään edes pysyä laskuissa, missä kaikkialla sitä oikein haluaisi käydä! Onneksi pidän puhelimessani listaa ravintoloista ja kahviloista – siihen on aina hyvä palata sellaisina hetkinä, kun seisoo keskellä keskustaa nälkäkiukun lähestyessä tai kahvihampaan kolottaessa ärsyttävän “en keksi mitään paikkaa” -fiiliksen kera. Suosittelen tätä muillekin!

Viime viikolla bongasin Instagramista super kivannäköisen pop up -brunssipaikan, joka kantaa nimeä Best Things Brunch (Tarkk’ampujankatu 4). Sitä oli ehdottomasti päästävä testaamaan, olin nimittäin myyty varmaan jo ensimmäisestä näkemästäni smoothie bowl -kuvasta, huhhuh. Brunssia on tarjolla joka toinen viikonloppu, ja varattiin parin ystävän kanssa pöytä heti tulevalle sunnuntaille. Pöytävaraus kannattaa kyllä tehdä etukäteen, sillä paikkoja ei ole pienessä kahvilassa kovinkaan montaa.

Best Things Brunch3 Best Things Brunch2 Best Things Brunch1 Best Things Brunch

Täydellisen pehmeä (ja upeasti koristeltu) marjaisa smoothie bowl, avokadoleipä (kerrankin ei korianteria – score!), brownie jälkiruuaksi, tuorepuristettu mehu ja kahvi – täydellistä. Juuri tällaisista simppeleistä, hyvistä raaka-aineista valmistetuista brunsseista tykkään! Seuraavan kerran Best Things Brunch tarjoilee brunssia 3.-4.9, joten eikun pöytää varaamaan :)

8 thoughts on “Best Things Brunch

 1. Heii, ihania vinkkejä!:) Pakko kysyä nyt että mistä se teidän eteisen Storage-senkki on peräisin? Aivan ihana ja sopisi meidän eteiseen kuin nenä päähän! <3 Hauskaa päivää sulle, ihana ja niin inspiroiva blogi!

  1. Heippa! Voi anteeksi kovasti, muistui nyt mieleen että olen unohtanut vastata kommenttiisi – joskus tuppaa jäämään jos vähän vanhempiin postauksiin tulee, mutta pahoittelut tästä :) Senkki on siis Hobby Hallista tilattu – ollut kyllä tosi näppärä eteisessä!

   Kiitos itsellesi ihanista sanoista!

  1. No eikö! Osaisipa taiteilla tuollaiset omaankin aamupalapöytään ;) 20€ oli brunssi, otin vielä laten tavallisen kahvin sijaan niin se oli pari euroa päälle.

 2. Moikka! Miten tonne voi varata pöydän, kun koitin kovasti ettiä nettisivuja yms. mutta en löytänyt mitään tietoa?:)

  1. Heippa! Itse varasin heidän Facebook-sivujen kauttaan, pistin siellä viestiä :) Luinkin juuri, että tuo viikonloppu tuleekin toistaiseksi jäämään viimeiseksi, joten nyt pikapikaa varaamaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *