Army Green Cargo Jacket

Muutamia viikkoja sitten kirjoitin himoitsevani armyvihreää cargotakkia rennoksi alkusyksyn takiksi. Tilasinkin lopulta sellaisen H&M:ltä löydettyäni edullisen ja tosi kivannäköisen version – jackpot! Ensimmäisellä kerralla tosin meni mönkään tilattuani liian ison koon, mutta onneksi liikkeestä löytyi pienempi – vinkkinä siis, että tässä on vähän reilumpi mitoitus.

Puin takin ensimmäistä kertaa Flow-festareille ja itse asiassa tismalleen tässä samassa asussa, jossa vietin viikonloppuna kesäpäivää Porvoossa. Minusta armyvihreä ja valkoinen toimivat kivasti keskenään, kuin myös tyttömäisen pitsikuvion ja rennomman takin yhdistelmä. Onneksi kesäkeleistä on vielä päästy nauttimaan, mutta en voi väittää, etteikö mielessä pyöri jo kivoja asuja takin ympärille neuleiden sekä villahattujen kanssa.. Nautitaan nyt kuitenkin vielä näistä lämpötiloista!

Cargojacket4 Cargojacket3 Cargojacket2 Cargojacket1

Jacket / H&M
dress / Only (find here*)
bag / Saint Laurent
sunglasses / Ray-Ban (sponsored)
sneakers / Superga (sponsored)

A few weeks back I wrote about craving for an army green cargo jacket and how good it would look on different outfits. I ended up ordering the jacket from H&M and I absolutely love it! Looks so great with both jeans and dresses – this combination with a lace dress is one of my favorites and actually what I wore at the Flow Festival as well. It’s relaxed and girly at the same time – I think that describes my style overall quite well. I love it how it’s been warm enough for dresses, although this jacket will be easily combined with chunky knits and wool hats too.

10 thoughts on “Army Green Cargo Jacket

  1. Onko tuo takin väri noin tumma? Muistin vaan että mainitsit tästä takista ja H&M:n nettikaupassa takki näyttää huomattavasti vaaleammalta. Onko takissa muuten vuorta? :)

    1. Näissä kuvissa ehkä ihan hitusen tummempi, tsekkaa tuo uusin asupostaus, siinä on vähän oikeampi sävy :) Ei ole vuorta, ihan siis tuollainen suht ohut välikausitakki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *