Work Wear 19/7/16

Taas on viikonloppu takana – aika aloittaa uusi viikko ja hipsiä töihin. Sitä ennen kuitenkin iso latte ja aamupala napaan ja paluu mielessä viikonloppuun, jonka vietimme Tampereella poikaystäväni sukulaisen häissä. Häät olivat aivan ihanat ja tuli juhlittua lauantaina tappiin asti, upeasta hääparista puhumattakaan. Olenkin iloinen, että pääsen näyttämään teille vielä muutamia kuvia morsiamesta, sillä sain kunnian kuvata valmisteluja ennen h-hetkeä. Kameran muistikortille taltioitui hurjasti kauniita kuvia, joten pakkohan ne on laittaa näytille!

Niistä siis lisää myöhemmin, tässä viikon starttaamiseksi eräs työasu. Tätä samaa kokonaisuutta on tullut käytettyä jo niin monet kerrat  – kuten monia muitakin työasuja, joita kierrättelen viikosta toiseen, heh. Puuvillaisen työkelpoisen pikkumustan ja vihreän liehutakin yhdistelmä  on kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan niin helppo, että se valikoituu ylle usein. Mekko on sama kuin täällä jo aiemmin tennareiden kera nähty, takki taas toimii työmatkalla lämmittäjänä, jos aamusta on viileää kulkea paljain säärin. Liehutrenssi on ollut kyllä ihan loistava ostos, kun se käy näin kesäaikaankin kevyenä takkina! Toivottavasti saan aktivoiduttua työasujen suhteen vielä loppukesästä ;)

Work2 Work1 Work3 Work4 Work5

Coat / American Apparel
dress / Lexington (sponsored)
bag / Mulberry
sunglasses / Prada
flats / Tory Burch

This is one of my go to outfits when it comes to work wear. There are so many of those mornings when I feel like having nothing to wear, so it’s good to have a few outfits that always solve your crisis, haha. This easy combination of a casual little black dress and flowy trench coat is my favourite on warm days, when you still might need a coat in the morning on your way to work. This American Apparel trench has definitely been a good buy!

1 thought on “Work Wear 19/7/16

  1. Ihana takki! Ja koko asu itseasiassa. Tekisi mieli ostella juuri kaikkia ihania vaatteita, ja jokin uusi laukkukin, mutta aina kun kiertelen kauppoja tai selailen nettikauppoja, niin mitään “juuri oikeaa” ei vain satu kohdalle.

    Muutenkin kun tämä kesä on ollut, vähän mitä se on ollut, niin ei ole oikein päässyt kunnolla edes kesävaatteita käyttämään. Ja tuntuu että mennään kokoajan samoilla vaatteilla kuin keväälläkin (mikä on vähän tylsää). Nyt kun vietetään heinäkuun vikaa vkoa ja elokuu on ihan nurkan takana, niin vois pikku hiljaa tulla sellaiset säät että pääsisi oikeasti pukeutumaan kesävermeisiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *