Travel Outfit

Langoilla ollaan taas muutaman päivän blogitauon jälkeen! Takana on minireissu Tukholmaan sekä aivan uskomattoman huikea Coldplayn keikka, joka oli puolen vuoden odottamisen arvoinen ja paljon enemmänkin. Sattuiko joku teistä olemaan myös paikalla? En voi edes sanoin kuvailla, miten mieletön fiilis kirkkaina loistavien valorannekkeiden täyttämällä Friends Arenalla vallitsi kymmenientuhansien ihmisten laulaessa ja tanssiessa biisien tahtiin. Kovin monella keikalla en ole ollut, mutta niistäkin harvoista tämä meni ehdottomasti hienoimpien kokemusten joukkoon! Rima on asetettu nyt aika korkealle ensi viikonlopun Mumford & Sonsia ajatellen ;) Ei vaineskaan, ulkoilmakeikka, mahtava musiikki ja Lontoo, joten ei siitä voi tulla muuta kuin hyvä!

Montaa päivää ei siis ehdi lepuuttaa, kun torstaina pakataan taas laukut ja viipotan lentokentälle. Luvassa on siis reissutunnelmia niin Tukholmasta kuin sitten Lontoostakin sieltä kotiuduttuani. Olen ollut parin viimeisen viikon aikana jotenkin todella väsynyt, ja harmittaa, kun blogillekaan ei ole ehtinyt jäädä töiden ohella niin paljoa aikaa. Tätäkin postausta kirjoitan silmät jo puoliksi ristissä, mutta josko sitä kerrankin pääsisi ajoissa nukkumaan ja saisi paremmat unet. Keväällä kovasti kehuskelemani hyvä unirytmi ja aamuvirkkuus on ottanut hieman takapakkia.. :D

Traveloutfit1 Traveloutfit5 Traveloutfit6 Traveloutfit7

 

Coat / American Apparel
dress / COS
bag / Givenchy
sunglasses / Ray-Ban

sneakers / Adidas (sponsored)

Tässä vielä maailman mukavinta matkustusasuani, jota ei ollut tarkoitus varsinaisesti ikuistaa kameraan asukuvia varten taustalla vilahtavine työmaineen kaikkineen, mutta laitetaan nyt kuitenkin jakoon. Olen nimittäin ihan rakastunut tuohon COSilta vastikään ostamaani puuvillaribbimekkoon, joka on täydellinen niin värin, materiaalin kuin pituudenkin puolesta. Ehkäpä sama eksyy ylleni myös Lontooseen lähtiessäni, jos säät vaan sallivat!

10 thoughts on “Travel Outfit

 1. Komppaan, oli ihan mahtava keikka! Jäi niin hyvä fiilis Chrisistäkin, kun hän keskusteli yleisölle niin paljon. Kavereiden kanssa naurettiin, että keikan ainoat pettymykset olivat ettei stadionin katto ollut auki ja ettei Rihanna saapunut paikalle vetämään Princess of Chinaa :D

  1. Chris oli ihana! Ja jotenkin niin energinen fiilis keikalla ja otti yleisön huomioon ympäri areenaa. Haha totta, mutta ehkä valot tulivat kuitenkin paremmin esiin katon ollessa auki ;D

 2. ihana asu. :) oletko viime aikoina tehnyt postausta kesätyylin kulmakivistä? vaikka kesää onkin jo hyvän aikaa kulunut, olisi kiva nähdä luottotuotteitasi ja vinkkauksia mistä saisi laadukkaat vaatekappaleet loppukesään :) ja vaikka tulevaan syksyynkin!

  1. Kiitos Susanna :) En ole tainnut tehdä sellaista hetkeen, joten voisin laittaa toiveen korvan taakse! Samassa voisin koota loppukevään ja kesän asuja yhteen postaukseen, niin saisi vähän kattavamman katsauksen omaan kesätyyliini :) Kiitos tästä, yritän toteuttaa ensi viikolla!

 3. Aina vaan ihailen tuota takkiasi. <3 Kuvassa takki näyttää tosi reilulta malliltaan. Osaatko sanoa, kannattako yleensä M-kokoa käyttävän ottaa takista tuo sinulla oleva xs/s vai se isompi koko? Kyselin takista aiemminkin niin siksi muistan tuon takkisi koon. ;D Kiitos paljon sinulle!

  1. Hih, se on ollut kyllä ihan loistava ostos! Vitsit, en osaa yhtään kyllä sanoa, kun oma kokoni on yleensä juuri XS tai S, joten on ihan passeli. Löysän mallinenhan tuo on, mutta en tiedä voisiko pienempi koko sitten kirrata esimerkiksi kainaloiden kohdalta?

 4. Ihastuttava asu! ja mekko näyttää kyllä niin mukavaltakin päällä. Juuri jotain tuollaista luottovaatetta tarvitsisin omaankin vaatekaappiin. Mikähän koko sulla mahtaa olla mekosta?

  1. Kiitos Henni! :) Mekko oli kyllä tosi hyvä hankinta, juuri tällainen helppo ja mukava perusvaate – eikun COSille siis! Mulla on koko XS, ei ole mielestäni mitenkään erityisen pientä kokoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *