The Moment Before

Lupasin palata hääkuvien kera, ja tässä olisi muutamat tunnelmakuvat ennen lauantaista h-hetkeä. Morsian oli tosiaan pyytänyt etukäteen, josko voisin tulla kuvaamaan valmistautumista kaasojen kanssa, ja olin tietysti kovin otettu kunniasta. Samalla kuitenkin jännitti hirveästi, sillä olenhan tottunut kuvaamaan pääasiassa itseäni varten – yhtäkkiä oli paineita saada onnistuneita kuvia toiselle ja vieläpä näin tärkeästä päivästä. Mitä jos en pärjää valaistuksen kanssa, entä jos kamera reistailee kesken kaiken tai vaikka muistikortti sanoo itsensä irti hävittäen kaikki kuvat? Okei, esimerkiksi itse vihkimisen kuvaamisessa olisi vielä kovemmat paineet, mutta silti kyseessä on tärkeä hetki.

Lopulta jännääminen oli kuitenkin ihan turhaa ja kaikki meni onneksi nappiin. Lienee sanomattakin selvää, ettei näin sädehtivästä morsiamesta voi saada kuin hyviä kuvia, hommani oli siis tehty aika helpoksi! Vai mitä sanotte seuraavista otoksista? Ja voi huokaus miten kaunis puku!!

Roosajahenkka22 Roosajahenkka16 Roosajahenkka29 Roosahenkka3 Roosajahenkka17 Roosajahenkka6 Roosajahenkka45 Roosajahenkka28 Roosajahenkka43 Roosajahenkka12

Innostuin kuvaamisesta ihan hurjasti, eihän tuota meinannut malttaa edes lopettaa. Vähintään yhtä kiva osuus on kuvien jälkikäsittely, josta nautin yleensäkin todella paljon – on jotenkin palkitseva fiilis nähdä viilattu lopputulos kun on hetken pähkäillyt, minkälainen tyyli kävisi mihinkin kuvaan. Postaukseen valikoimiini kuviin osui paljon mustavalkoisia versioita, mikä mielestäni kuitenkin sopii tällaisiin fiiliskuviin hyvin.

Niin hyvä mieli tuli myös kun kuuli morsiamen ihastuneen kuviin – parasta palautetta! Harvasta jutusta saan näin paljon kiksejä kuin valokuvaamisesta ja siinä onnistumisessa, se muistui tämän myötä taas mieleen. Kiitos R kunniasta ja vielä kerran onnittelut upealle hääparille ♥

Last Saturday it was time for a summer wedding that I had been waiting for a long time – I love weddings! I even had the honor to take a few photos of the bride before the special moment when she was getting ready with the bridesmaids. I had never taken photos like this before so I was really nervous – what if I I’d mess something up and the photos of this important moment would fail? Luckily everything went well and I got so beautiful photos of the bride. And what’s most important she loved the photos as well. One more time congratulations for the amazing wedding couple ♥

7 thoughts on “The Moment Before

  1. Ihania kuvia! Itselläni on myös samanlaiset jänskätykset edessä ensi kuussa, kun menen kuvaamaan yhden sukulaisen häitä. Kieltämättä jännittää ihan hurjasti että mitä jos kuvat eivät onnistukaan kun kyseessä on niin tärkeä päivä.. :) xx

    http://www.shakespeareandsparkle.com/

    1. Kiitos Jenni! Ymmärrän jännityksen, kääk. Varmasti tulee kuitenkin hyvät kuvat ;) Tsemppiä siihen!

    1. Kiitos Erica!! Niin upea morsian, ettei ollut vaikeaa saada hyviä kuvia, hih :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *