Sunday Snaps

Mitenkäs teidän viikonloppu on sujunut? Se tietysti alkoi aika ikävissä merkeissä, kun sai perjantaina herätä edellisen illan surullisiin uutisiin, jotka synkkyydellään varjostivat koko päivää. Kaikki terroriteot pistävät aina ajattelemaan, mutta luonnollisesti konkreettisimmalta ne tuntuvat silloin, kun tapahtumapaikka on tutumpi. Nizzassa tuli käytyä kevään aikana useammankin kerran, joten tuntui hirveältä nähdä uutiskuvissa tutut maisemat. Voimia Ranskaan ja kaikille, joita tapahtuma kosketti!

Perjantai kuluikin sitten ihan vaan kotosalla, vedettiin töiden jälkeen ruhtinaalliset parin tunnin päikkärit ja katseltiin loppuilta Orange Is the New Blackin uusinta kautta. Myös lauantai meni rauhallisesti, käytiin pikaisesti kaupoilla (Snapchatista näittekin materiaalia puutarhakaupasta poikaystävän silmin, voi morjens että nauroin :D), jätskeillä Cafe Regatassa, treenaamassa ja jatkettiin Netflix -maratonia. Tänään taas käytiin Kahvila Siilissä brunssilla ja siivottiin koti sellaiseen kuntoon, että kehtaa pian päästää poikaystävän vanhemmat kylään. Juuri tällainen rento viikonloppu tuli tarpeen, kun kolme edellistä ovat menneet niin juhannusta juhliessa kuin reissatessakin. Seuraavina viikonloppuina on taas ohjelmaa, joten oli ihana ehtiä kunnolla lataamaan akkuja. Kivaa sununtain jatkoa!

Sunday1 Sunday4 Sunday2 Sunday3

How has your weekend been so far? It didn’t start in such a nice way when I heard the news on Friday – felt so sad for what happened in Nice. Of course all these kind of things hurt and make you think about life, but especially when it happens in a familiar place. Hope you all are okay and this didn’t happen to you or your loved ones!

Otherwise my weekend was very calm and relaxing – exactly what I needed after all the travelling. We don’t have that many weekends off, so since we didn’t have anything special planned for this weekend we just wanted to enjoy and take it easy. We’ve been shopping a little bit, training at the gym, eating ice cream and cleaning home since my boyfriend’s parents are going to visit us soon. Now I need to hurry – have a lovely Friday!

10 thoughts on “Sunday Snaps

 1. Kuulostaa ihanan rennolta :) muistatko vielä muutes mistä toi sun valkoinen neule on ostettu?:) oon pitkään ettiny samanlaista!

  1. Toivottavasti sullakin ollut mukava viikonloppu :) Neule on Lexingtonin kevään mallistosta, kurkkasin nettikaupan alepuolen ja näyttää olevan siellä jo loppuunmyyty :/

 2. Poikaystäväsi snäppäily kirvoitti kyllä naurut täälläkin, tosin ehkä eniten siksi, että tunnistan itseni täysin kädettömäksi minkään elävän kasvin kanssa. :’D Tsemppiä kuitenkin oliivipuun kanssa, pidähän meidät ajantasalla. ;)

  1. Hahah, lohduttavaa kuulla etten ole ainoa peukalo keskellä kämmentä kasvien kanssa! Siellä se puu nyt nököttää eteisessä, lupaan pitää ajan tasalla!! :D

 3. Lauantain snapit oli ihan loistavia. Nauroin niille oikein kunnolla! Upposi todellakin muhun. ?

  1. Hahah, mahtavaa :D Hyvä että tuo paremman puoliskon kuiva huumori uppoaa sinne ruudun toisellekin puolen!

 4. Ihana postaus, tykkään siitä, että kerrot ihan tavallisia viikonlopun kuulumisia :) Tykkäsin myös mielettömästi tuosta valkeasta neuleesta, olisipa kiva löytää saman tyyppinen myös itselleni. Ranskan tapahtumat ja lisäksi Turkin sekava tilanne huolestuttivat täälläkin. Täytyy vain toivoa, että tällaista ei tapahtuisi uudelleen :(

  Kaikesta huolimatta mukavaa alkavaa viikkoa :) <3

  1. Kiva kuulla, kiitos Essi! Sitä yrittää aina välillä tuoda vähän kuulumisia postausten sekaan, joten mukava kuulla että tykkäät linjasta :) Suurin toive olisi kyllä, että maailman tilanne saataisiin rauhoitettua, ei auta kuin toivoa parasta.

   Ihanaa viikon jatkoa sinnekin <3

 5. Ihania kuvia jälleen kerran! Oliko kahvila Siilin brunssi hyvä? Se on ihan meidän kodin vieressä ja olisi kiva kuulla, kannattaako brunssia käydä testaamassa?

  1. Kiitos Laura! :) Hmm, brunssi oli ihan ok, ehkä aika suppea hintaansa nähden. En välttämättä menisi brunssille uudestaan, kun löytyy parempiakin, mutta muuten kahvilana Siili on kyllä aivan ihana :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *