Summer Favourite x 3

Helteisten päivien kolme käytetyintä – täydelliset rennot farkkushortsit, kevyt raitaneule ja valkoiset tennarit.

Levis1

Shortseja metsästin pitkään, ja oikeastaan etsintä on ollut jo useamman vuoden käynnissä, mutta kaupat tuntuivat olevan pullollaan ainoastaan pakarat paljastavia korkeavyötäröisiä yksilöitä – ei kiitos. Helpommin sanottu kuin tehty siis! Innostuin kuitenkin jokin aika sitten JC:ssä sovittelemaan Leviksen 501 -shortseja, joissa oli himpun verran pidempi lahje ja juuri makuuni sopivat kivat kulutukset. Näitä voi käyttää huoletta kaikissa kesämenoissa – kyllä tällaisia on etsittykin!

Shortsit sopivat loistavasti uuden Samsoe&Samsoen ohuen raitaneuleen sekä tovi sitten saamieni Supergan tennareiden kaveriksi. Tennarit tosin vaativat jo käyntiä pesukoneen puolella, sen verran paljon näillä on tullut tepasteltua (ja rellestettyä muun muassa juhannuksena mökilläkin), että näkyy kröhöm, pieniä elämisen jälkiä kuten punaviinitahroja. Onneksi valkoiset tennarit on yleensä aika helppo saada puhtaaksi. Toivotaan, että asua pääsee käyttämään taas viikonloppuna ja säät suosivat, ihanaa perjantaita toivotellen!

A few of my summer favourites – a thin striped sweater, a pair of perfect denim shorts and white sneakers. This has been my favourite outfit on warm and casual summer days! Bought the shorts a while ago and I’ve been looking for a pair like this for ages – for some reason all the shorts in shops seem to be those that reveal your bum. These Levis 501 shorts are simply perfect and they go so well with stripes and sneakers.

4 thoughts on “Summer Favourite x 3

  1. Hyvältä näyttää, on ikävää että peppu vilkkuu shortseista :/ Mistä on muuten se iiiihana vaaleanpunainen tms paita, mikä sulla näkyi eilen snäpissä? Aivan I-H-A-N-A! :)

    1. Jep, ja sellaisia shortseja näkyy tuolla liikenteessä aika paljon.. :D Se on &Other Storiesilta keväällä Ranskasta ostettu :) Onneksi kauppa rantautuu pian Suomeenkin – niin ihania juttuja aina!

  2. Hei, en ole myöskään löytänyt hyviä shortseja, eikä meidän jc:ssä ollut yksikään leviksen shortseja. Mikä malli tuo mahtaa olla ja mistä voisi löytyä? ?

    1. Moikka! Voi harmi, ettei löytynyt. Esimerkiksi Carlings myy myös Levistä sekä tietysti useat farkkuliikkeet. Malli oli 502, mutta en sen tarkemmin muista valitettavasti. Näin samoja Booztilla tuossa keväällä, mutta nyt ei näyttänyt enää olevan sielläkään :/ Toivottavasti tärppää vielä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *