Summer Dress

Kaapissani on ollut huutava mekkopula, joten olen yrittänyt olla alennusmyynneissä kärppänä ja täydentää valikoimaani niin työmekkojen kuin arkistenkin yksilöiden saralla. Tämä Zaran valkoinen mekko edustaa tuota jälkimmäistä kategoriaa, ja rennolle mekolle on tullut paljon käyttöä näinä helteisinä päivinä. Vierastin alkuun lantion röyhelöhelmaa ja laitoinkin poikaystävälleni sovarista kuvan kaivatessani makutuomaria; “Onko tämä outo vai söpö?”. Vastaus oli vähän outo mutta söpö, ja päädyin lopulta viemään mekon kassalle. Onneksi vein, sillä olen jo muutaman päivän sisällä käyttänyt tätä useasti! Kävimme muun muassa eräs ilta poikaystävän kanssa töiden jälkeen sushilla ja kuuntelemassa pari Reinon vetoa Groteskissa, jolloin mekko toimi kivasti tennareiden ja nahkatakin parina (saaden myös pikkuisen osumaa soijasta – voisi ehkä opetella käyttämään lautasliinaa).

Kuviin oli pakko napata mukaan äidin pihasta ryövätyt pionit, jotka reppanat alkavat pian olla jo parhaat päivänsä nähneitä, mutta ovat silti aina yhtä kauniita. Olin ihan hämilläni nähdessäni puutarhassa täydessä kukassaan olevat pionit – voiko kesä todella olla jo niin pitkällä? Olen muuten aina ajatellut, että haluaisin sitten joskus tulevaisuudessa hääkimppuuni pioneita – täytyy siis valita ajankohta sen suhteen tarkasti, heh ;)

Mekko1 Mekko3 Mekko2 Mekko4

Dress / Zara
sneakers / Superga (sponsored)
bag / Givenchy

Pian laitan loput kamat kasaan ja lähden kohti lentokenttää. Tänä viikonloppuna koittaa nimittäin yksi kesän kohokohdista, kun lähdemme tyttöjen kanssa Tukholmaan katsomaan Coldplayn keikkaa. Liput ostettiin jo kuukausia sitten viime syksynä, ja tuntuu hurjalta, miten nopeasti aika on mennyt – kyllä tätä on odotettukin! Ihana päästä Coldplayn lisäksi muutenkin nauttimaan Tukholmasta ja kivoista rafloista sekä kahviloista, kaupungissa vaan on sitä jotain. Kamera kulkee varmasti mukana, joten lupaan taltioida fiiliksiä tännekin! Ihanaa viikonloppua kaikille, palataan ensi viikolla :)

15 thoughts on “Summer Dress

 1. Ihan supersöpö tuo mekko! Iiiiik! Kuulostaa niin ihanalta toi teidän reissu ja Coldplay! Se olisi kyllä kokemisen arvoista.
  Mekin ollaan lähdössä poikaystävän kanssa ruotsinristeilylle, ihana päästä perjantaina Tukholmaan kiertelemään :)

  1. Huh, Coldplay oli kyllä aivan uskomaton! Ehdottomasti puolen vuoden odottamisen arvoinen keikka :) Ja ihanaa Tukholmaa, siellä saisi kyllä kulumaan useamman päivän kaikkia kivoja paikkoja kolutessa!

 2. Onko multa mennyt ohi arvonnan voittaja? Olishan se kiva tietää vaikkei olisi omalle kohdalle osunutkaan :)

  1. Ei ole tainnut tulla mainittua postauksessa tällä kertaa (pahoittelut!), mutta voitto osui nimimerkille Kaisu ja häneen on otettu jo yhteyttä :)

   1. Yleensä olen ilmoittanut, mutta kuitenkin miettinyt onko se turhaa, kun kuitenkin itse voittajaan otetaan aina yhteyttä. Tällä kertaa siis jäi ilmoittamatta, mutta mikäli vanha käytäntö on parempi niin sillä siis ensi kerralla :)

 3. Aivan tajuttoman suloinen mekko, Zara on muutenkin viimeaikoina ollut täynnä mitä ihanimpia kesäjuttuja! Ja vitsit sentään, Coldplayn keikka tulee varmasti olemaan uskomattoman hieno kokemus. Coldplay esiintyi itseasiassa alkuviikosta eräässä yksityistilaisuudessa lähipuistossani Kensington Gardensissa ja kuulin heidät livenä, pienen välimatkan päästä tosin ;) mieletön bändi!

  1. Kiitos Katja, onneksi tosiaan rohkenin sovittaa mekkoa! Voi, aika kiva “privaattikeikka” omasta kodista kuunneltuna ;) Tukholman keikka oli ihan mieletön kokemus – aivan uskomaton bändi, ei voi muuta sanoa!

 4. Haha, ihana kommentti sun poikaystävältä :D Musta tää mekko on aivan ihana!

  Mistä muuten ostat mekkosi yhtään muodollisempiin tilaisuuksiin? Ystäväni menee naimisiin syyskuussa, enkä jotenkin tunnu löytävän ihanaa, yksinkertaista ja klassista mekkoa mistään. Onko sulla vinkata joku vakipaikkasi, josta lähdet tällaisia etsimään? :)

  1. Hehe, siltä tulee aina parhaat kommentit vaatehankinnoista :D Kiitos Ida!

   Vitsit, saman ongelman äärellä olen itse asiassa minäkin ja yritän metsästää muutaman viikon päästä koittaviin häihin mekkoa. Hetkeen en olekaan ollut häissä ja “joutunut” ostamaan muodollisempaa mekkoa, joten tuntuu että olen ihan hukassa eikä mistään meinaa tärpätä! Olen yrittänyt selata ahkerasti myös nettikauppoa ja tsekannut Zalandon, Booztin ja Asoksen valikoimia, kivoiksi toteamiani merkkejä ovat mm. By Malene Birger, Dorothy Perkins, BCBG ja Miss Selfridge. Sitä oikeaa vaan ei ole vielä löytynyt! Toivottavasti näistä on yhtään apua, tsemppiä etsintään :)

 5. Ei ole totta, sovitin ihan samaa mekkoa Ranskassa! Mun kropalle ei istunut laisinkaan, mutta sun päällä tuo on ihana :) Näytät tosi ruskealle myös, ja mä luulin että mä olen tumma :D

  1. Kiitos Anne! Ja höpsistä, vaikea uskoa, kun sulla näyttää kaikki kivalta :) Jonkun verran on rusketusta vielä jäljellä, mutta nyt ei ole viikkoihin päässyt aurinkoon kun viettää päivät töissä, joten tuntuu että kaikki väri lähtee heti :D

 6. Haha sama mekko oli jo kädessä Zarassa, mutta en sitten vienytkään sovituskoppiin asti koska en ollut myöskään varma oliko se outo vai söpö:D No söpöhän se olisi ollut, ainakin sun päällä! Ja nice bruna edelleen hei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *