Stockholm Snapshots

Tukholman parin päivän pikavisiitti meni supernopeasti, ja kamerankin käyttö unohtui kuin huomaamatta. Keikka oli tosiaan reissumme päätarkoitus, mutta muuten vietimme aikaa kaupungilla pyörien, käyden alennusmyynneissä ja nauttien hyvästä ruuasta (kuten kuvista näkee, hehe). Muutamia räpsyjä muistikortille kuitenkin tallentui, joten tässäpä niitä jakoon, samaten kuin pari ravintolavinkkiä Tukholman puolelle suuntaaville :)

Tukholma14 Tukholma5 Tukholma8

Ensimmäiselle illalle olimme varanneet ravintolan B.A.R:ista (Blasieholmsgatan 4A), joka on varmasti monelle tuttu Lindan blogista. Lähes kymmenen hengen porukalla totesimme olevan parasta varata rafla etukäteen, koska tällaisen lauman kulkiessa nälkäisenä ympäri kaupunkia ravintolaa etsien olisi lopputulos voinut olla katastrofaalinen :D Otin muutamia ravintoloita ylös Lindan blogista ja muistin häneen kehuneen B.A.R:ia useasti – oli kyllä kaikkien vuolaiden kehujen arvoinen! Tiskiltä saa valita mieluisansa tuoreen kalan listan lisukkeiden kera – itse otin kampelaa parsalla ja risotolla, ja annos oli niiin hyvä. Plussaa myös herkullisista drinkeistä, omani tosin onnistuin rähmäkäpälänä kaatamaan parin kulauksen jälkeen pöydälle.. :D

Tukholma6 Tukholma7 Tukholma9 Tukholma2 Tukholma1 Tukholma13

Kävimme katsastamassa alennusmyynneistä Biblioteksgatanin muutamien putiikkien lisäksi muun muassa Åhlensin ja NK:n, joista tein itsekin pari kivaa löytöä. Tukholmassa tuntui muuten olevan aleprosentit kohdallaan, Suomessa ne kun yleensä alkavat kovin nihkeästi. Shoppailukierroksen lomassa kahvittelimme Café Saturnuksessa (Eriksbergsgatan 6).

Tukholma3 Tukholma11 Tukholma10

Olin laittanut muistiin myös Phil’sin (Fleminggatan 49), johon törmäsimme itse asiassa lopulta sattumalta liikkuessamme lähistöllä ja nälän yhtäkkiä yllättäessä. Burgeri toimii tälle tytölle aina, ja täällä aivan erityisen hyvin!

Tukholma4 Tukholma12

Yövyimme keikan takia Solnassa, joten siellä suunnalla kun oltiin kävimme lähtöpäivänä lentoa odotellessa tappamassa aikaa Mall of Scandinaviassa. Valtava moderni ostari kätkee sisälleen monia eri liikkeitä, joten saman katon alta löytää kätevästi lähes kaiken aina sisustuksesta urheiluun ja muotiin.

Kaiken kaikkiaan tosi onnistunut reissu Tukholmassa, nyt ollaankin sitten jo Lontoon päässä! :)

14 thoughts on “Stockholm Snapshots

 1. Aika lailla onnistunut reissu! Hah, täällä yksi sottapytty, olisin varmaan pöydän sijaan kaatanut päälleni :D

  1. Haha, oli tosiaan sentään hyvä sihti ja sain kaadettua pääosin vaan pöydälle ja lattialle.. :D

 2. I always enjoy looking at your Posts although sometimes I can’t understand it because I don’t understand your language. Lovely picture, they make my day!

  1. Thank you Nicole for following in spite of the language barrier! I know that there are a lot of foreign readers by following the statistics, but don’t get that often comments from you guys, so it gives me a feeling that there aren’t that many of them. I really should make an effort on writing the translations, thank you for reminding me :) Have a great day!

 3. Ihania kuvia :-) Tuli oikein mieli päästä itsekin Tukholmaan! Mitä kameraa ja objektiivia muuten oot käyttänyt näissä kuvissa?

  1. Kiitos ihana :) Nämä on otettu Nikonin täysikennoisella D750:llä sekä 20mm 1.8 objektiivilla, joka on ihan loistava etenkin juuri reissatessa, kun ei jaksa raahata useampaa objektiivia mukana.

 4. Hei! Heinäkuun lopulla olen Tukholmaan menossa ja kysyisinkin miten on sun mielestä helpoin/ nopein tapa liikkua keskustasta Solnaan? Menossa Friends-areenalle Beyoncen keikalle :)

  1. Moikka Veera! Me mentiin hotellilta bussilla Solna Stationille, josta sitten junalla keskustaan päin (en nyt muista minne asti keskustaa menikään) ja vielä metro “pelipaikoille”. Aika monta kulkuvälinettä siis, mutta matkaan itsessään ei onneksi mennyt hirveästi aikaa :) Huippu keikka varmasti tiedossa!

 5. Klassiset must-paikat kolusitte nähtävästi Tukholmassa läpi! :) Ja burgereista taidat tykätä sen takia, koska niitä et voi läikyttää – taitaa olla kaveripiirissäsi jo aikamoinen legenda tuo taipumuksesi. ;) Odotan innolla postausta, jossa kerrot saaneesi järkättyä läikytystaipumuksisille lukijoille drinkki-illan Shakerissa! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *