Panama Hat

Panamahattu oli yksi viime kesän suosikkiasusteistani, eikä kyllästymistä ole nähtävissä tänäkään vuonna. Kaappiini on tullut klassisen mustavalkoisen rinnalle myös tyylikäs harmaa, joka eroaa kivasti perinteisistä panamahatuista. Jos viettelisin päivää rannalla tai altaalla (mistä haaveilen tällä hetkellä niiin paljon, vaikka kuvittelin kevään reissailujen myötä tyytyväni Suomeen vallan mainiosti, hehe) voisin mieluusti valita päähäni myös sellaisen rennomman olkiversion. Nämä Balmuirin hatut sopivat rantsuasujen lisäksi loistavasti myös “kaupunkikäyttöön”! Tästä erään illan terassiasusta näittekin jo pilkahdusta täällä, mutta tässä vielä kaikkine yksityiskohtineen. Parin vuoden takaiset revityt farkut ovat yhä lempparini näin kesäisin, nyöribaltsut taas tuore alelöytö Tukholmasta Rizzolta.

Hattu5 Hattu2 Panama12 Hattu1 Panama10 Hattu4 Panama11 Hattu6

Hat / Balmuir (sponsored, find here*)
top / Zara
jeans / Liu Jo
watch / Daniel Wellington (sponsored)
flats / Rizzo
bag / Givenchy

Onneksi on taas viikonloppu, ei voi muuta sanoa! Tätä nimenomaista viikonloppua onkin odotettu kuin kuuta nousevaa, sillä lähdemme huomenna aamupäivästä tyttöjen kanssa perheeni mökille. Vuosi sitten meille osui aivan täydellinen kesäsää ja pääsimme paistattelemaan päivää auringossa, uimaan järvessä ja istumaan terassilla pitkälle iltaan. Toivotaan siis, että sadepisarat pysyvät tälläkin kertaa poissa, tosin emmeköhän saisi ajan kulutettua myös sisätiloissa hyvän ruuan, viinin ja Aliaksen parissa. Kivaa viikonloppua teille kaikille!

Last summer one of my favorite accessories was the classic panama hat and it seems like this year is no exception. I just love how you can add a little something to every outfit with a hat and it works both on the beach and in the city as well. This is something that I wore one evening when I went out for drinks on the terrace with my friends, what do you think of the outfit?

I’m so freaking happy that it’s weekend again! I’ve been waiting for this particular one for a long time, since tomorrow we’re heading to our summer cottage with a bunch of my girlfriends. I bet it’s going to be super fun! Last year we had the most perfect weather so let’s hope this one’s going to be good as well. Have a great weekend you all!
Photography: Essi / Edit by me

18 thoughts on “Panama Hat

  1. Hattu on niin super! Ja kuten sanottua käy monen kanssa :) Afrikan matka kuulostaa mahtavalta!

  1. Kiitos paljon Anne, kiva kuulla että tykkäät! Vaikka mielestäni aika klassisissa raameissa sitä pysytään yleensäkin, hih :)

 1. Moikka!
  Ei liity postaukseen, mutta ajttelin kun sulla on se LVn pochette, niin ostitko erikseen siihen sen pitkän hihnan vai oliko se valmiina? Tiedätkö mikä hihna se on, kun tuolla sivuilla on aika monta erilaista? Mulla itellä on vaan lyhyt hihna, ja haluaisin sen pitkän myös, aika suolaiset hinnat noissa vaan on nykyään. Melkein jos löytäisi jostain käytettynä, mutta en oikein tiedä mistä kannattaisi sellaistakin metsästää. :D

  1. Moikka! Hmm, nyt en kyllä yhtään muista tarkemmin hihnan mallia, kun olen ostanut sen varmaan nelisen vuotta sitten. Se tosiaan piti ostaa erikseen, enkä muista että olisi tuolloin ollut useampaa eri vaihtoehtoa. Aina välillä näkee FB-kirppareilla ym. myytävän hihnojakin, kannattaa ehkä sellaisessa laittaa ostoilmoitusta Pochetteen käyvästä hihnasta :)

 2. You are right by saying that panama hat adds this something to the outfit!
  It looks Very nice and your tan is complementing it even more:)

 3. Upea asu jälleen Jonna ja tuo sinun laukku on niin täydellinen! :) Kivaa mökkireissua!

  1. Kiitos paljon, laukku on ollut kyllä yksi parhaista hankinnoistani :) Ihanaa viikonloppua sinne!

 4. Olet kyllä niin upea! :) Mikä koko sulla muuten on tuosta hatusta? Mietin sen tilausta ja koko askarruttaa!

  1. Voi kiitos Ada :) Mulla on koko M, joka sopii melko pieneen päähäni hyvin. Hattu on kyllä ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *