Leather Jacket

Voihan väsymys! Lontoosta ollaan palattu, ja pientä univajetta pukkaa reissun jälkeen. Tai ei varsinaisesti univajetta, sillä kellahdimme hotellin pehmeään sänkyyn joka ilta suhteellisen aikaisin, mutta kyllä se matkustaminen, kaupungilla kiertely ja monet kävellyt kilometrit vaan vievät aina voimia. Parin tunnin Mumford & Sonsin tahtiin pomppimisesta puhumattakaan – oli aivan mielettömän hieno keikka British Summer Festivalseilla, jossa tuo huikea brittibändi oli pääesiintyjänä. Aurinko paistoi festarialueella täydeltä taivaalta, ympärillä oli iloisia faneja ympäri maailmaa ja kirsikkana kakun päällä tietysti loistava musiikki. Kuulokkeissani on soinut keikan jälkeen repeatilla tuore There Will Be Time – suosittelen kuuntelemaan jos kaipaa letkeää kesämusiikkia!

Nahkatakki2

Itse Lontoosta kerron lisää myöhemmin, mutta todettakoon, että hullaannuin kaupunkiin taas vielä himpun verran enemmän. Ajankohta oli myös shoppailun kannalta varsin otollinen, sillä kaikissa liikkeissä oli todella hyvät alet meneillään. Yhden mieluisimmista löydöistä tein All Saintsilla, jonka nettikaupasta olin jo etukäteen bongannut erään täydellisen nahkatakin puoleen hintaan. Kuolasin merkin takkeja Ranskassa ollessani, mutta hinta oli aika monta satasta liikaa omalle kipurajalleni, vaikka olinkin kypsytellyt ajatusta aitonahkaiseen takkiin satsaamiseen käytettyäni runsaasti tekonahkaista versiotani.

Halusin takin olevan hillitty ilman liikaa ylimääräisiä härpäkkeitä, ja tämä vastasi kaikkia kriteerejäni jo nettikaupan kuvan perusteella. Kysyin nahkatakkia liikkeestä, ja ensimmäisen “sold outin” jälkeen toinen myyjä totesikin heille tulleen tätä juuri yksi kappale palautuksena – onnekseni oli juuri omassa koossani. Liikkeessä sattui saamaan vielä -20%:n extra-alen jo alennetuista tuotteista, joten aikani mallailtuani (ja yön yli mietittyäni) ostopäätös oli sinetöity. Superhyvä löytö siis ja tästä saa varmasti luottotakin moniksi vuosiksi eteenpäin!

Nahkatakki1 Nahkatakki4

All Saintsiltä löytyi myös yhdet farkut reilulla 30:lla punnalla, lisäksi löysin Club Monacolta vihdoin mekon parin viikon päästä koittaviin kesähäihin, sekä Zarasta alle kympillä culottesit (jep, never say never!). Kaikki tärppäsi siis mitä lähdin etsimäänkin ;) Jatketaan tällä viikolla muilla Lontoo-jutuilla, toiveena olisi myös päästä vihdoin kuvaamaan työasujakin. Ihanaa tiistaita!

I’m back home from London, and what a wonderful trip it was. Now feeling quite exhausted though – travelling always makes you tired whether you’ve been able to have a good night sleep in a hotel bed or not. We wondered around the city, walked so many kilometers as well as jumped and danced listening to Mumford & Sons at British Summer Festivals. A great trip indeed – so worth the tiredness!

I completely fell in love with the city again even though I’ve visited there a couple of times already, but I’ll tell you more about it later. First I wanted to show you one of my best finds from the sales, which were great in London at this time. I was looking for a leather jacket (since I’ve only had a faux one), and I had found one that I really liked from All Saints webshop. Luckily they had this in the store as well – the price was reduced to half and even got an extra -20% of it. Talk about a great find!

18 thoughts on “Leather Jacket

 1. Oi että noi All Saintsin nahkatakit on niin hyvännäköisiä! Ja varmasti myös rahan arvoisia, sillä klassinen ja ajaton nahkatakkihan nyt sopii milloin vain mihin vain :)

  1. No eikö! Tämän hetkisessä mallistossakin oli kyllä törkeän hyvännäköisiä nahkiksia. Aitonahkaisesta takista saa kyllä varmasti pitkäikäisen “kaverin” ;)

 2. Todella kaunis takki! Olen miettinyt Allsaintsin nettikaupasta tilaamista, mutta koot ovat vähän hämmentäviä. Mitä kokoa sinun takkisi on?

  1. Moikka Laura! Koot ovat tosiaan vähän hämmentävät. Minulla on UK koko 4, eli EU 32, vaikka olen enemmänkin 34/36 -kokoa yleensä. Sovitin aluksi vastaavaa takkia uudemmasta mallistosta (juuri kokoa nettikaupan varalle mallaillakseni kun luulin ettei tätä löytynyt), ja siitä taas 4 oli aivan liian kippana. Tämän kohdalla koko 6 olisi ollut liian iso, 4:n alle taas ei mene mitään superpaksua neuletta, ellei nahka sitten anna jonkun verran käytössä myöden.. En tiedä siis auttaako yhtään, kun koot näyttävät hieman vaihtelevan!

  1. Jep, ihan huippuhyvä tuuri! Hih, ymmärrän ;) Parit culottesit mitä sovitin näyttivät tosi hupaisilta ylläni, mutta onnistuin löytämään pikkuisen kapeamman mallin.

  1. Kiitos Erica! Oli kyllä, aivan ihana :) Nyt tosin on kiva olla taas kotonakin, odotan jo tulevaa rauhallista viikonloppua reissaamisen jälkeen!

 3. Katsoin samaa takki Lontoon All Saints:lla mutta etsin nahkatakkia kultaisilla yksityiskohdilla (jota ei kyllä millään löydy) :D
  Jos olet muuten myymässä vanhaa nahkatakkiasi, olisin kiinnostunut ostamaan sen, se on ihana! :)

  1. Minäkin ajattelin alunperin kultaisilla yksityiskohdilla, mutta tässä on niin neutraalit nuo hopeat, ettei haittaa :) En ole vielä varma myynkö vanhaa takkia, mutta jos myyn niin laitan sulle lähiaikoina viestiä! :)

 4. todella hyvännäköinen takki, vau! :) jos päädyt myymään vanhan ja aikosempi kommentoija ei syystä tai toisesta haluakaan, niin minä nappaan sen sinulta mielelläni itselle :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *