Kodin kolme suosikkia

Pitkästä aikaa innostuin kuvaamaan kotiamme sopivan hetken koitettua – asunto oli juuri siivottu lattiasta kattoon ja ikkunoista tulvi paljon valoa aurinkoisena päivänä, joten olosuhteet olivat otolliset. Johan edellisistä sisustuskuvista on vierähtänyt puolisen vuotta vaihtokevääni ja Ranskassa asumisen myötä – omassa kodissa on kuitenkin nyt taas mailman parasta olla. Lisää kuvia luvassa myöhemmin, ensin hieman suppeampi katsaus muutamaan kodin suosikkiini, joista halusin sanoa sanasen ihan omassa postauksessaan.

Fav1

Antiikkikattokruunu

Ukilta perimäni antiikkinen kattokruunu on ehdottomasti suosikkisisustustavarani koko kodissamme. Makuuhuone on itsessään vaalea ja sisustukseltaan yksinkertainen, joten kullattu kruunu tuo huoneeseen sitä jotakin.  Toisaalta tykkään pitää sisustuksen simppelinä ja rauhoittaa makuuhuoneen nukkumista varten, toisaalta taas en pistäisi pahitteeksi jotain printtejä sängynpäädyn yläpuolelle. Yksi on kuitenkin varmaa, että kruunu tulee ehdottomasti kulkemaan mukanamme kodista toiseen!

Balmuir1

Balmuirin Capri Waffle -pyyhkeet & kylpyhuonekosmetiikka

Vohvelipyyhkeet tuntuivat minusta alkuun ajatuksena hieman retrolta, mutta näihin Balmuirilta saatuihin pehmeisiin pellavaisiin Capri Waffle -pyyhkeisiin* ei voinut muuta kuin ihastua. Minulta löytyy samaa sarjaa myös valkoinen kylpytakki, joka on näin kesäaikaan täydellinen, kun se on paljon froteetakkia kevyempi. Siihen on parasta kääriytyä lämmittelemään suihkun jälkeen tai vetää aamulla heti herättyä päälle. Merkin kosmetiikasta taas en ole tainnut aiemmin kirjoittaa, vaikka olen tutustunut näihin Ecocsert -sertifikaatin saaneisiin kauniisiin puteleihin jo jonkin aikaa sitten. Oma susikkituoksuni on Meadow, mutta myös tama uusi hieman maskuliinisempi Seaside toimii!

Fav2

Iittalan Plektra-jakkara

Viime kesänä tekemäni Iittala -yhteistyö rakentui muun muassa tämän Plektra -jakkaran ympärille, ja alunperin en osannutkaan arvata, miten paljon tästä innostuisin. Sain tuolloin valita lainatuotteista myös jotain itselleni, ja omaksikin yllätyksekseni Plektra jäi meille myös yhteistyöpostauksen jälkeen. Valkoinen puinen jakkara ei vie sisustuksessa liikaa huomiota, mutta sen voi kuitenkin pitää kätevästi aina esillä, jos tarvitsee kurotella jonnekin, on tarvetta lisäpenkille tai vaika pienelle pöydälle sohvan viereen. Näppärä, käytännöllinen ja kaunis!

*mainoslinkki / adlink

1 thought on “Kodin kolme suosikkia

  1. Vitsi teiän sisustus näyttää ihanalta! :) Tykkään nykyaikaisista sisustustrendeistä, mutta parasta mielestäni on se kun mukaan on liitetty myös jotain omatekemää tai muuten ns. Erikoista, kuten tuo kattokruunu, jonka olet perinyt. Sillä on varmasti ihan eri arvo nyt kuin mitä sillä olisi, jos olisitte vain ostaneet sellaisen kaupasta. Mutta sisustuspostauksia lisää vaan, ne on sulla aina niin ihania :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *