Healthy Nice Cream

Minun on jo tovin pitänyt kokeilla nice creamia, eli jäätelömäistä hedelmä- tai marjapohjaista terveellistä herkkua. Tällainen toimii erityisen hyvin hellekeleillä viilentäjänä (joista onkin taas saatu nauttia, ihanaa!), mutta eräänä sunnuntaina pyöräytettiin nice creamit osaksi aamupalaa. Kyllä sai hyvän startin aamuun tällaisella vitamiinipommilla!

Nicecream1

 Nice cream (kahdelle)

250g pakastemansikoita
150g pakastemangoja
1 pakastettu banaani
vettä
raastettua inkivääriä
mintunlehtiä

Sekoita tehosekoittimessa pakastemansikat, ja -mangot sekä pakastettu banaani ja vettä (1-2 kuppia sen mukaan kuinka juoksevaa haluat koostumuksesta). Kun seos on tasaista, raasta mukaan myös inkivääriä maun mukaan sekä mintulehtiä, sekoita. 

Nicecream3 Nicecream2

Koostumuksesta tuli ihanan samettinen ja maku oli superhyvä, inkivääri ja minttu tekivät hyvän potkun. Lisäsin sen verran paljon vettä, että tämä muistutti koostumukseltaan enemmän smoothieta, mutta oli kuitenkin helposti lusikoitavissa. Eikun testiin viikonloppuna ;) Ihanaa perjantaita ja hei – huippua heinäkuun ensimmäistä!

7 thoughts on “Healthy Nice Cream

 1. Hei! Sain juuri kuulla päässeni opiskelemaan kauppikseen Vaasaan, heti valtava asuntopaniikki! En tiedä Vaasasta yhtikäs mitään ja ajattelinkin kysyä, olisiko sinulla joitain vinkkejä asunnon/sijainnin ym. suhteen? :)

  1. Heippa! Voi miten mahtava kuulla – hurjasti onnea opiskelupaikasta!! :)

   Toki annan vinkkejä, muistan tuskan miten vaikeaa oli etsiä asuntoa kaupungista, josta ei tiennyt yhtikäs mitään. Asuntoja voi tietysti etsiä niin yksityisiltä markkinoilta kuin koulun kautta VOASin asuntoja, yksiöitä tosin on vaikea ensimmäisen vuoden opiskelijan saada, kun niissä on niin vähän tarjontaa. Suosittelen itse hankkimaan asunnon keskustan alueelta, mikäli vaan tulee sellainen vastaan (ovat _todella_ kiven alla tähän aikaan vuodesta). Moni asuu ensimmäisen vuoden kampuksen lähellä Palosaaressa, mutta muuttaa sieltä loppujen lopuksi keskustaan. Palosaarella on toki enemmän asuntoja tarjolla ja matka koululle on lyhyt, mutta pääasiassa kaikki “muu” kuitenkin tapahtuu keskustassa, joten keskustassa asuminen tulee lopulta helpommaksi. Oikeastaan kaikki omatkin koulukaverini ovat muuttaneet Palosaaresta keskustaan ensimmäisen vuoden jälkeen.

   Eli siis – joko Palosaaressa koulun lähellä tai keskustassa, jälkimmäistä suosittelen itse ja niin varmasti suurin osa muistakin. Keskustasta kouluun kävelee noin 20min, moni kulkee pyörällä niin matkan taittaa nopeasti :) Suosittelen välttämään Olympian aluetta, se on vähän sellainen josta kaikki aina varoittelevat että voi olla levotonta seutua.

   Tsemppiä asunnon etsintään, kannattaa olla supernopea! Jos tarvitset lisää neuvoja alueiden yms. suhteen, niin laita ihmeessä vaikka sähköpostia, niin autan mielelläni :) Tervetuloa Vaasaan!

   1. Kiitos pitkästä vastauksestasi! Nyt kuumeisesti metsästän keskustasta, toivottavasti nappaa!
    Mukavaa loppukesää! :)

 2. Mä oon ollut viime aikoina ihan koukussa erilaisiin nice creameihin! Banaanilla, mansikoilla ja lusikallisella maapähkinävoita tulee muuten ihan superhyvää ;)

 3. Oi, kuulostaa niin täydelliseltä kesäherkulta. Varmasti virkistää ja viilentää hellepäivinä :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *