Denim Shirt

Pitkästä aikaa ehdittiin viime viikon lopulla asukuvaamaankin, jei! Se vaatii aina oman aikansa arkena töiden ohella, näin kesäisin asuja ei siis harmi kyllä oikein pääse päivittelemään normaaliin tahtiin. Toivottavasti loppukesästä aikaa löytyy hieman enemmän, nämä kun ovat omia lempparipostauksiani tehdä, ja useimmiten suosituimpia myös teidän lukijoiden keskuudessa. Tässä kuitenkin eräs kesän suosikkikokonaisuuksistani – olen käyttänyt tätä rentoa farkkupaitaa paitsi näiden nahkashortsien niin myös valkoisten kuin mustienkin farkkujen kanssa. Tykkään paidan ruusukultaisista napeista ja denimin pesusta, tällainen vaalea farkku sopii ihan loistavasti kesään.

Tälle viikolle luvatut sääennusteet saavat tämän tytön hymyn kohoamaan korviin. Heinäkuulle on vielä paljon testaamista vailla olevia must -paikkoja (kuten Löyly ja Holiday, joissa en kummassakaan ole vielä kerennyt käymään!), joten ehkäpä tällä viikolla olisi aikaa töiden jälkeen toteuttaa edes jotain listalta. Viikonloppuna taas on tiedossa häät Tampereella – olen niin innoissani, että pääsen häihin pitkästä aikaa muutamaan vuoteen. Viikko menee siis hyvää odotellessa varmasti nopeasti – kivaa maanantaita!

Denim1 Denim5 Denim8 Denim6 Denim3 Denim2 Denim4

Denim shirt / Close by Denim (sponsored, find here*)
leather shorts / Mango
sunglasses / Ray-Ban (sponsored)

bag / Mulberry
watch / Daniel Wellington (sponsored)

sneakers / Adidas (sponsored)

Last week we finally took some outfit photos after a long while – it’s always a little tricky to find time for it when working full-time during summer. I hope I will find more time since these posts are my favorites to make, and also often the ones that you readers like the most – am I right :) Anyway – here’s an outfit that I’ve been wearing quite often when it’s warm enough for it. I love this relaxed denim shirt – the light blue color is perfect for summer and it works with leather shorts, a skirt and white jeans to name a few. How do you like this combo? Have a great Monday!

*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Denim Shirt

 1. Farkkupaita ja nahkashortsit on ehdottomasti yksi mun lempparikesäkomboja! Täytyykin siis varmaan itekin ottaa kyseinen kokonaisuus taas käyttöön nyt kun säätkin sen sallii :)

  1. Jes, nyt eikun shortsit käyttöön säiden taas salliessa :) Kivaa maanantaita, Pinja!

 2. I love the combo, it’s relaxed and Sporty at the same time. And I adore your bag!

 3. I absolutely love this look! A denim shirt is always a good idea as you can create multiple outfits with it. This shade of blue is different than others, but that’s excactly why I like it!

  I really must give you credits for updating your blog so often while you’re working full-time. I haven’t written any posts since last December.. I have been missing it though and sometimes I’m thinking about a ”come-back” in a totally new style. I just love to read and write blogs. But I’m afraid I won’t keep up again.. Anyways, you’re doing a great job! :D

  Have an amazing week! :)

  1. Thank you Carian! I like the shade myself too, like you said it’s something different :)

   And thank you for your kind words as well! It really takes a lot to blog when working full-time and I appreciate bloggers who do it all year round, it’s not easy. You should take a comeback if it’s something that you love doing! :)

   Hope you have a lovely week! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *