Leather Shorts & Oversized Shirt

Olipahan ihana viikonloppu! Perjantai oli kyllä yksi onnellisimmista päivistä hetkeen, enkä voi edes sanoin kuvailla, miltä tuntui päästä poikaystävän lujaan rutistukseen lentokentän tuloaulassa puolen vuoden erossaolon jälkeen. Sitten olikin vaikea irrottaa otetta edes pieneksi hetkeksi, hih! Jotkut totesivat jälleennäkemisemme lähestyessä, kuinka voisi varmasti tuntua oudolta olla taas yhdessä, mutta päinvastoin, se tuntuu maailman luonnollisimmalta asialta. Nyt on hyvä olla. Viikonloppu vietettiin tiiviisti yhdessä – tehtiin hyvää ruokaa, käytiin työvaateostoksilla (itse tosin päädyin kotiin farkkushortsien kanssa, kröhöm) ja nautittiin mökillä oikein kunnon Suomi-maisemista.

Vielä kun saataisiin nämä parin viikon takaiset hellesäät taas kehiin! Tällaisessa asussa kävin aamupalalla viimeisellä lomaviikollani, kun kelit sallivat shortsit ja paljaat sääret. Nahkashortsit ovat yhdet vaatekaapin lemppareistani ja löysin nämä aikoinaan alennuksesta ihan muutamallakympillä – loistohankinta siis. Olen yhdistellyt näitä monenlaisiin eri kokonaisuuksiin, mutta tykkäsin tästä ylisuuren vaaleansinisen kauluspaidan ja tennareiden rennosta yhdistelmästä itse kovasti. Mitäs te pidätte? Ihanaa maanantaita ja uuden viikon alkua!

Leather9 Leather4 Leather1 Leather2 Leather10 Leather5 Leather3 Leather7 Leather8

Shirt / Mango
leather shorts / Mango
watch / Daniel Wellington (sponsored)
bracelet / Boutique Minimaliste

sunglasses / Ray-Ban (sponsored)
bag / Saint Laurent
sneakers / Adidas (sponsored)

What a weekend it was! Friday was definitely one of the happiest days I’ve had in a while, since I got my boyfriend home after being six months apart. Can’t even describe how it felt to be able to hug him after such a long time! We spent the weekend together – just relaxing at home, cooking food, going shopping and we also visited our summer cottage. I’m so freaking happy to have him here again!

Anyway, wanted to show you an outfit I wore a couple of weeks ago when it was still warm enough for shorts and bare legs. I bought these leather shorts from sale last year and I’ve been wearing them a lot. This is the first summer outfit with the shorts and I really like the combo with an oversized light blue shirt and sneakers. What do you think of it? Have a great Monday you all!

Photography: Marianna / Edit by me

8 thoughts on “Leather Shorts & Oversized Shirt

  1. Hei, ihana asu! Olen monessa kuvassa bongannut nuo kauniit valkoiset kyntesi ja pohdinkin mitä lakkaa se mahtaa olla. Voisitko jakaa salaisuutesi? :P Kivaa maanantaita! :)

    1. Heippa Jenni, kiitoksia! Sävy on Essien Fiji, aivan ihana vaalea kesäsävy :) Kivaa maanantaita sinullekin!

  2. Näistä oikeen hehkuu sun onni ja iloisuus :) Oon niin onnellinen sun puolesta kun pääsit taas rakkaasi kainaloon. Itellä jo muutaman päivän erossaolo aiheuttaa kunnon ikävän joten voin vaan kuvitella sun tilanteen :D

    1. Voi ihanasti sanottu, kiitos Venla! :’) Nyt kun poikkiksen sai vihdoin kotiin niin oli kurjaa päästää hänet käymään pariksi päiväksi Tampereelle, taas on jo ikävä! :D

    1. Kiitos paljon Laura! Tuntuu kyllä että ei ole rusketuksesta enää paljoa jäljellä, voi kun sen saisi kestämään :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *