Lately

Lately4

Siskoni Cavalier-poju oli pari viikkoa luonani hoidossa (lievittämässä yksinäisyyttä kämppiselämän päätyttyä ja poikaystävää odotellessa) ja voi että toinen osaakin olla hurmaava. Miten voi olla aina niin innoissaan ovella häntä heiluen odottamassa tai aamulla sängynlaidalla tapittamassa ja herättelemässä tätä unikekoa. Oppi kyllä nopeasti, että minua on turha yrittää herätellä vapaapäivinä kuuden aikoihin, haha. Näiden parin viikon aikana tuli taas todettua, kuinka koira ottaa mutta myös antaa niin äärimmäisen paljon.

Jätskit1

Kesän ensimmäiset tötteröt Helsingin Jäätelötehtaan kioskilla, josta saa epäilemättä kaupungin parhaat irtojädet. Kaverillani kookosta, minulla taas perinteinen mustikka – en malta ikinä kokeilla mitään muuta pettymyksen pelossa! Kioskilla muuten innostuin kääntämään takanamme jonottaneelle turistiperheelle koko listan maut englanniksi, kunnes myöhemmin huomasin, että siinähän ne olisi olleet jo nätisti valmiiksi käännettyinä.

Lately6

Kävin alkukesästä Marsaanan järjestämässä Supergan -tilaisuudessa merkin rantauduttua Stockmannille, ja sain popot myös mukaan vietäviksi. Tällaiset totuttua sirommat valkoiset, jopa hieman retrot tennarit ovat kivaa vaihtelua, vaikka alkuun epäilinkin, osaisinko käyttää näitä. Supergat ovat sittemmin olleet jalassa useammin kuin olisin uskonutkaan – nämä ovat ihan huiput! Seurauksena tosin jo huutava tarve pesulle.

Lately2 Lately1

Muutaman viikon takainen aamupala The Messissä. Täytyy sanoa, että hehkutuksista huolimatta en itse vieläkään oikein lämmennyt ravintolalle (viimeksi kerroin burgerikokemuksesta täällä), sillä aamupalakaan ei erityisemmin sytyttänyt. Valitsin smoothien lisäksi tuorepuuron, joka pieneksi pettymykseksi piti itse latoa kulhoon ja koristella – onhan siinä oma hohtonsa, kun saa kauniisti tehdyn annoksen valmiina pöytään. Arkiaamiaisille ei nyt töiden alettua enää oikein ennätä, mutta ehdin kyllä testaamaan myös erään toisen loistavan paikan, josta vinkkaan lähiaikoina!

Kotia1

Kesän ensimmäiset pionit. Tai noh, itse asiassa toiset, sillä Ranskasta palatessani siskoni oli käynyt tuomassa kotiini yllätykseksi kimpun (<3), mutta ensimmäiset itse ostamani siis. Nämä ilahduttivat pöydällä jopa viikon verran, joten ei ollenkaan huono perjantaipuska! Lapsuuden epämääräisistä muurahaiskukista on tullut suosikkikukkiani – vielä kun näitä pääsisi pian poimimaan mamman puutarhasta.

PS. Mitä pidätte uudesta bannerista ja freesatusta ilmeestä? Viilailtiin tätä Idan kanssa pitkään minun oltua perinteiseen tapaan hieman tuuliviiri, mutta nyt kokonaisuus tuntuu vihdoin omalta! Mobiiliversio saadaan kuntoon vielä pian, mutta toivottavasti pidätte tästä yhtä paljon kuin minäkin :) Kyllä tuo mimmi on taitava koodaamaan ja suunnittelemaan, ei voi muuta sanoa. Tsekatkaa myös Idan törkeän siistit uudet kotisivut!

20 thoughts on “Lately

  1. Jep, ei pidä ikinä erehtyä tilaamaan kahta palloa, ellei ole todella pahemman luokan jätskihimo :D

 1. Huomasin heti uuden ulkoasun, ihanan raikas (kuten ennenkin on ollut…) :)
  Blogisi on niin ykkönen! Tulee hyvä mieli tätä lukiessa, sekä löydän täältä niin paljon inspiraatiota, sillä omaan täysin samanlaisen maun sisustukseen ja pukeutumiseen.

  Olet erittäin herttanen Jonna! :)

  1. Voi että, hymyilin vaan itsekseni luettuani kommenttisi! Kiitos ihan valtavasti kivoista sanoistasi <3 Kuin myös kaikista muistakin jättämistäsi kommenteista, ihana kun olet aktiivisesti menossa mukana :) Sieltä ruudun takaa löytyy herttaisimmat lukijat, ei epäilystäkään!

 2. Minulla oli onni omistaa kaksi Cavalier-tyttöä joista kumpikin on jo sateenkaarisillalla.
  Niin ihana rotu ettei ole tottakaan, ikuinen kaipaus jäi <3

  1. Cavalier on kyllä roduista ihanin <3 Tämä tapaus on maailman hellyydenkipein tapaus!

  1. Se on Zara Homesta, ostin Ranskasta :) Ehkä tuota löytyy vielä myynnistä, nyt kun nettikauppakin toimittaa Suomeen!

 3. Vau, näyttää tosi hyvältä ja just freesiltä! Oikeen silmä lepää, kun kaikki on niin pelkistettyä ja siistiä hah :D

  1. Hei mahtava kuulla, kiitos paljon palautteesta!! :) Yksinkertainen ja freesi ulkoasu miellyttää omaakin silmääni.

 4. Helsingin Jäätelötehtaalta saa kyllä Helsingin parhaat jädet mutta jää kyl ihan kakkoseksi Cafe Postresin gelatoille Porvoossa! Käytiin siellä viime viikolla poikkiksen kanssa ja sen jälkeen oon kyllä joka päivä puhunut niistä, oli niiiiin hyviä! :D Suosittelen siis ehdottomasti testaamaan jos kesäretkelle sinne suunnille menet :)

  1. Oih, kuulostaa hyvältä! Täytyy laittaa paikka muistiin, käytiin just muutama viikko sitten tyttöjen kanssa Porvoossa, mutta luulen että tehdään sinne vielä visiitti poikaystävän kanssa :) Silloin täytyy poiketa, kiitos tästä!

 5. Ihana cavalier! :) Tosi lutuinen rotu, mitä olen niitä tavannut.

  Minulla on vielä irtojätskikausi avaamatta, täytynee korjata se mahdollisimman pian! Tunnistin itseni tuosta, että en oikein malta kokeilla uutta, kun vaikka jonkun ravintolaruuan tai herkun koen hyväksi. “Ens kerralla sit otan jonkun muun!” on tullut melkein tunnuslauseekseni. :D Silti sitä usein kuitenkin ottaa seuraavallakin kerralla sen tutun ja turvallisen…

  Pioni, todellakin lapsena muurahaiskukkana tunnettu! Niitä piti aina katsella äidin kukkapenkissä, kun oli jotenkin niin jännän näköisiä sellaiset kukannuput jotka vilisi muurahaisia, haha.

  1. Cavalier on niin ihana rotu :) Hei mitä, nyt kipinkapin jäätelökioskille! Kausihan korkataan jo aikaisin huhtikuussa, joten olet jäljessä, hih ;) Sama täällä, jumiudun aina hyviin annoksiin yhden hyvän löydettyäni!

 6. Nyt tulee varmaan urpoin kysymys ikinä: mistä ostat pionit? Täytyy sanoa että on munkin suosikkikukka, mutten ole uskaltautunut ostamaan, kun en tiedä, onko marketti-pioni mistään kotoisin? :D Eli pionivinkit kehiin XD Mutta pioneista viis: blogi rokkaa, sinä rokkaat ja toi Antigona rokkaa (niin paljon että, kun kandi on syksyllä done, hankitaan laukku tännekin palkinnoksi!)

  Ihanaa kesää!

  1. Haha voi, ei tyhmiä kysymyksiä olekaan! Ostin nämä viimeksi Stockan kukkakioskista ja ne tosiaan ainakin säilyivät superhyvinä. Pionikimppuja saa kuitenkin myös esimerkiksi Plantagenista ja Prismasta ja aika paljon edullisempaan hintaan! Viimeksi näin Plantagenissa vaan tummanpinkkejä, joten odottelen vielä näitä vaaleampia myyntiin :)

   Ihana sinä! Ja syksyllä rokkaat kandin niin että voit ostaa laukun palkinnoksi ;)

  1. No näinpä :) Nämä ostin Stockalta, mutta ostan pioneja kyllä harvemmin niiden tyyriin hinnan vuoksi. Olen kuitenkin bongannut niitä myös esim. Plantagenista ja Prismasta, jossa kimpun hinta on aika paljon halvempi!

 7. Sulla on niin ihanan raikas tyyli tämän hetken trendeillä maustettuna ja hyvä valokuvaussilmä. Blogisi on visuaalisesti yksi Suomen kauneimpia ja kaikki kuvat ovat niin kauniita! Tarkoitan siis sitä, että sulla on tosi korkealaatuiset kuvat, mutta ei liian naisten lehtimäisiä. Nykyään monissa blogeissa on niin korkealaatuiset kuvat ja niistä puuttuu tietyllä tavalla sellainen samaistumisen mahdollisuus, minkä pohjalta blogit nousivat niin luetuiksi. Tykkään myös sun henkilökohtaisesti otteesta, eli annat itsestäsi lukijoillesi paljon, esimerkiksi juuri tämä vaihtosi Ranskassa ja erossaolo sen aikana poikaystävästä.

  Olen lukenut blogiasi melkein alusta asti ja tykkään niin paljon sun tyylistä, asenteesta, kuvista ja varsinkin nyt viime aikoina olen odottanut super innolla milloin olet päivittänyt instaan, snäppiin tai blogiin. Olet joka kanavassa niin pirteä ja kuitenkin hyvällä tavalla sanottuna normaali ihminen. :) Vaikka sulla onkin myös näitä “blogisopulituotteita” (kauhea sana :D ) osaat tehdä kaikesta niin oman tyylisesi. Sen takia sun blogi varmaan keikkuukin vuodesta toiseen mun lempparina. Osaat yhdistellä tämän hetken trendejä sun omaan tyyliin ja se ei näytä päälleliimatulta. Hyvä esimerkki on se Mangon off-shoulder printtipaita.

  Sun panos tähän blogiin on ollut niin superia, niin halusin vain kertoa, että täällä on yksi mukana oleva lukija, joka inspiroituu tosi paljon sun asuista ja kuvista.

  Ihanaa kesää Jonna! :)

  1. Voi jukra, en voi tarpeeksi kiittää kauniista sanoistasi ja siitä että jaksoit nähdä vaivaa ja rustata näin pitkän pätkän! Hymyilin vaan koko ajan enemmän mitä pidemmälle luin kommenttiasi <3

   Arvostan palautettasi todella paljon ja erityisesti sanat visuaalisuudesta sekä samaistuttavuudesta lämmittivät. Kuvien laatuun panostaminen on mulle huipputärkeää, mutta samalla haluan pitää ne kuitenkin oman tyylisinäni, ei liian naistenlehtimäisinä kuten sanoit. On välillä myös vaikea tasapainotella sen suhteen mitä antaa itsestään blogiin ja missä menee yksityisyyden raja, mutta minäkin koen, että on mielenkiintoisempaa tuoda hieman sitä persoonaakin mukaan. Mahtava kuulla siis, että tämä linja toimii!

   Iso kiitos Emppu ja rutistus sinne, toivottavasti pysyt lukijana tulevaisuudessakin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *