Juhannuksessa parasta…

Juhannus10

…se kun voi istua terassilla pitkälle aamuun asti (eikä edes untuvatakkia tarvittu – historiallista).

…perinteiset kesäolympialaiset – lajeina muun muassa mölkky, tikanheitto sekä tietovisa. Täytyy todeta, että tikanheitto ja mölkky eivät kyllä oleet ihan meikäläisen parhaita suorituksia, joskin ne paranivat parin harjoituskierroksen jälkeen ;)

…kesän ensimmäiset grilliruuat. Kaikki maistuu aina paremmalta grillin jäljiltä ja ulkona nautittuna.

Juhannus8 Juhannus9

…yötön yö ja luonnon uskomattomat värit. Todettiin poikaystävän kanssa molemmat, että vaikka kevään aikana näki upeita paikkoja, on Suomessa kyllä loppupeleissä upein mahdollisin luonto!

…aito mökkisauna, pulahdus järveen viilentymään ja hiustenpesu järvivedellä – mikään ei tee tukasta pehmeämpää!

…se ettei tarvitse laittaa kukkia tyynyn alle ja etsiä juhannusheilaa, kun oma sellainen on jo vierellä.

Juhannus5 Juhannus2 Juhannus7

…läpi koko illan raikanut livemusiikki. Kitaralla säestetty Ellinooran Leijonakuningas taisi olla meidän poppoon virallinen juhannusbiisi, jonka tahtiin kaikki (tytöt ainakin) lauloivat kerta toisensa jälkeen. Eikä kyllästytty vieläkään!

…juhannuspäivän soutelut keskellä hiljaista järveä, mitä nyt mökiltä kantautui iloista puheensorinaa ja lauleskelua.

…kotimatkalla tienreunasta kerätyt luonnonkukat – päivänkakkaroita, koiranputkia ja lupiineja. Tästä ei kimppu paljoa kaunistu! Nämä vietiin poikaystävän mummulle, olisi pitänyt kerätä kukkia omaakin kotia koristamaan.

Juhannus1

Siinä pieni tiivistys meidän viikonlopusta, kyllä oli rentouttava ja ennen kaikkea hauska juhannus! Tuntuu kuin edellisestä työpäivästä olisi vierähtänyt jo pidempikin aika, joten tällainen miniloma teki tehtävänsä ja pääsi kunnolla irtautumaan arjesta. Toivottavasti teilläkin oli mukava juhannus – tsemppiä arkeenpaluuseen ja kivaa maanantaita! :)

6 thoughts on “Juhannuksessa parasta…

 1. Kuulostaa aivan ihanalta juhannukselta! Ellinooran Leijonakuningas on kyllä huikea biisi, varsinkin kun tietää faktan että muutama vuosi sitten Ellinoora oli vielä samassa lukiossa ja meidän lukion Bigbandin laulaja, olen joka kerta ylpeä Madetojasta kun sieltä joku “tähti” lähtee :-)

  1. Biisi on tosiaankin ihana! Hauska kuulla, on kyllä lahjakas laulaja :) Toivottavasti sullakin oli onnistunut juhannus!

 2. Hi Jonna,
  I’m an addicted Parisian reader :)
  I really love the quality of your photos, i would like to know which caméra do you use? Do not hesitate if you have some advices regarding brands or references :) (i would like to invest in a new camera)
  Thank you for your amazing articles and photos, it’s real pleasure to read you on daily basis.
  Have a nice evening,
  À bientôt, Sophie

  1. Hi Sophie! Thank you for your sweet comment – it’s always so nice to hear from foreign followers :) During my exchange term in France I noticed from the statistics that I got a lot of French followers!

   I use Nikon D750, which I absolutely love. Of course it weighs a little bit and it’s not always the most convenient to carry with you, but the quality is amazing. In case you don’t have that much experience on photographing yet and want a smaller camera but great quality, I can also recommend PEN cameras from Olympus, I’ve had PEN E-PL7 and it was really easy to start practicing how to take photos with that one.

   So here are a few recommendations depending on your needs, hope this helps :) Feel free to ask if you have something on your mind, I’m happy to help!

  1. Juhannus on tosiaankin ihana, kunhan vaan säät sallivat ja on mökki jonne mennä :D Muuten se on turhauttava juhla, haha! Ihanaa viikkoa Jenni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *