Dior Summer New Arrivals

Tovi sitten sain kokeiltavakseni muutamia uutuustuotteita yhdeltä lempibrändiltäni mitä tulee kosmetiikkaan. Olen ollut Dior-friikki jo nuoresta pitäen, joten nämä testailut ovat aina aivan erityisen mieluisia! Näiden myötä olen löytänyt monta jokapäiväisessä käytössä olevaa suosikkia, ja esimerkiksi täällä viime kesänä esittelemistäni huulipunista olen ostanut jo parikin sävyä loppuneiden tilalle.

Dior1 Dior5

Diorin kesän uutuuksista ihastuin Diorskin Nude Air Glow Powderiin, joka ikäänkuin yhdistää yhteen rasiaan aurinkopuuterin, poskipunan sekä kuultopuuterin. Hehkua tuova aurinkopuuteri on täydellinen kesämeikkiin, punertavammista kohdista taas saa helposti sudittua punaa poskille, juuri sellaista kevyttä hehkua kuin kaipaankin jo omasta takaa punakoille kasvoille. Rasian mukana tuli myös näppärä minikabuki, jonka voi sujauttaa vaikka meikkipussiinkin mukaan.

Dior3

Merkin huulipunat- ja kiillot ovat parhaiten edustettuna meikkiarsenaalissani, ja tällä hetkellä Addict-punien eniten käyttämiäni sävyjä ovat mm. koralliin taittava Tribale ja ihana nude Smile, jotka tulivat myyntiin viime keväänä. Upealta näyttää kuitenkin myös tämän kesän ajan myynnissä oleva Milky Dots -sarjaan kuuluva Hydra Gel Core Mirror Shine -puna sävyssä Beat. Pitkästä aikaa innostuin myös käyttämään huulikiiltoa, ja samaisen sarjan uusi Nourishing Lip Fluid Wet Effect -kiilto on aivan loistava. Se tuntuu alkuun jännän vesimäiseltä huulilla, eikä jätä inhoamaani tahmaista jälkeä. Sävy 376 Milky Pop on just eikä melkein makuuni ja toimii niin sellaisenaan kuin huulipunan päälläkin, kiillon määrän mukaan on myös helppo “säätää” sävyn vahvuutta.

Dior4 Dior2

Tässä onkin viime aikojen suosikkitrioni – kasvoille hehkua aurinkopuuterista, huulille taas olen käyttänyt nudepunan Smilen ja Milky Pop -huulikiillon yhdistelmää. Toimii!

4 thoughts on “Dior Summer New Arrivals

    1. Mitä – miten voi olla että kaltaisesi purnukkafriikki ei ole kokeillut Dioria! :D Täytyy pikaisesti korjata asia, merkiltä löytyy niin paljon huipputuotteita ;) Ihan varmasti tykkäisit tuosta nudepunastakin, sävy on ihan täydellinen!

  1. Pahoittele, että tämä ei liity aiheeseen (ihana postaus btw, ja tykkään muutekin hirveästi blogistasi!), mutta nyt on pakko “puuttua” tuohon sanan korvaamiseen viivalla. Häiritsee ihan liikaa, vaikka ei olekaan mikään iso juttu. Eli tekstissäsi lukee “huulipunat- ja kiillo”, mikä siis tarkoittaa suomeksi aukikirjoitettuna “huulipunathuuli ja kiillot”. Oikea kirjoitusasu on “huulipunat ja -kiillot”. Eli viiva tulee sille kohtaa, mikä yhdyssanan osio korvataan. Sama jos on toisinpäin, esim. “kesä- ja heinäkuussa”, mikä on aukikirjoitettuna “kesäkuussa ja heinäkuussa”. Siis viiva ei tule aina ensimmäisen yhdyssanan loppuun, vaan sen sanan tilalle, mikä korvataan. Toivottavasti ymmärrät, en halua olla mikään besserwisser, mutta osuu vaan silmään kun järjestään tämä aina noin :)

    1. Voi juku, hyvä vaan että korjasit!! Mä olen yleensä aika tarkka oikeinkirjoitusasioiden suhteen ja myönnän että tätä mietinkin ihan hetki sitten. Iski oikosulku että mihin väliin viiva meneekään, mutta sitten asia unohtui ja jatkoin samalla tyylillä :D Kiitos paljon korjauksesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *