Cold-Shoulder & Denim Shorts

Jos kerroin juuri innostuneeni off-the-shoulder -trendistä, on kaappiini löytänyt tiensä myös yksi cold-shoulder -pusero. Tämä malli on hieman käytännöllisempi ja pysyy varmasti yllä vauhdikkaammassakin menossa, mutta paljastaa kuitenkin kauniisti olkapäät tuoden hieman mielenkiintoa. Tykkään tästä(kin) trendistä ihan hurjasti! Ostin Mangon paidan Ranskassa kaivatessani vähän jotain printtiä ja väriä garderobiini, ja puseroa onkin tullut käytettyä rutkasti. Milloin ihan vaan arkena yliopistolla ja milloin taas rooftop-bileissä ja sen jälkeen jatkoilla Saravon Pekkaa tanssiessa (ehkä joku muistaa Snapchatistani todistusaineiston tästä viehättävästä esityksestä, haha). Monipuoliseksi osoittautunut pusero siis!

Se on taas tosiaan perjantai ja viikonloppu edessä. Tänään on tiedossa ensin kivoja juttuja keskustassa, auringosta nauttimista ja myöhemmin kodin siivoamista huomisia kesänaloittajaisia varten. Saadaan taas kaikki tytöt koolle aina ulkomaanvahvistusta myöden, joten jo siinä itsessään on syytä juhlia. Toivottelen teillekin mahtavaa viikonloppua!

Shortsit1kopio Shortsit3kopio2 Shortsit2kopio Shortsit5 Shortsit6 Shortsit4kopio

Blouse / Mango
denim shorts / Zara
bag / Givenchy
bracelet / Boutique Minimaliste
sunglasses / Ray-Ban
flats / Wonders

14 thoughts on “Cold-Shoulder & Denim Shorts

  1. Kiitos, printeillä saa heti kesäfiilistä pukeutumiseen :) Samoin sinulle ihana!

 1. Heh, menee kyllä yksiin maku näissä off shoulder topeissa, sillä sen lisäksi että juoksin pää kolmantena jalkana hakemaan sen Lindexin pitsipuseron kun se vilahti sulla snapchatissa, niin löytyypä minulta tämäkin pusero Riikan reissulta ostettuna :D Kumpaakaan en ole vielä ehtinyt käyttämään, joten kiva saada blogistasi jo inspistä asuihin ;) Mukavaa viikonloppua Jonna!

  http://www.lindsaysdiaries.com

  1. Haha eikä, hyvä maku meillä siis ;) Molemmat on kyllä ihania puseroita, nyt hetimmiten käyttöön siis sielläkin! Mukavaa viikonloppua sinne myös :)

 2. Sulta varmaan kysytään tätä usein, mutta käytätkö jotain itseruskettavia tuotteita? Jos käytät, niin mitä ja kuinka usein? Vai onko toi sun upea rusketus peräisin sieltä Marseillesta? :D

  1. Nyt on kerrankin ihan 100% ehta oma rusketus :D Pääsin tosiaan ottamaan vähän varaslähtöä kesään Marseillessa ja nyt täälläkin on ollut niin hyvät säät, että on saanut ylläpidettyä rusketusta. Voisin jossain vaiheessa vinkata muutamasta omasta suosikkituotteesta päivetyksen “edistämiseen”!

   Itseruskettavia käytän silloin tällöin kun ei ole vielä tarttunut väriä, ja suosikkini on St. Tropezin mousse, joka on ihan ykkönen luonnollisen näköisen purkkirusketuksen saamiseen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *