Breakfast @ El Fant

Nyt sitä lupailemaani aamiaisvinkkiä kehiin! Muutama viikko takaperin olimme sopineet Mariannan kanssa aamupalatreffit El Fantiin (Katariinankatu 3) – vastikään kevään aikana avattuun herttaiseen kahvilaan Senaatintorin laidalla. En ollut aikaisemmin käynyt, mutta nähnyt kyllä kuvia kahvilasta ja vakuuttunut jo niiden perusteella.  Sitäpaitsi, eihän tuo nimikään voi ennustaa muuta kuin kivaa paikkaa?

Elfant2 Elfant1

Mietin pitkään jogurttiannoksen ja mustikkaisen raakapuuron välillä päätyen kuitenkin jälkimmäiseen, jogurttia kun tulee syötyä usein kotonakin aamuisin. Lisäksi otin laten ja tuoremehun, ja koko setillä oli hintaa 9€, mikä on varsin kohtuullinen moniin muihin paikkoihin verrattuna. Annokset tarjoiltiin Brosten ihanan rustiikkisista astioista, jotka huolisin mieluusti myös meidän keittiöön. Kaiken lisäksi aamiaista on saatavilla aina klo 14 asti, mikä on erinomainen uutinen kaikille kaltaisilleni aamu-unisille tapauksille, aamupalalle kun voi mennä vielä kymmenen jälkeenkin.

Elfant3 Elfant6 Elfant5

Parasta kahvilassa oli itse ruuan lisäksi sisäpiha, joka oli iloinen yllätys meidän ollessa liikkeellä oikein kunnon hellepäivänä. Harmittelin jo matkalla, kuinka olisi kiva syödä ulkona sään kerrankin salliessa, ja perillä kuulinkin kahvilan pihasta. Mitä muuta sitä enää kaipaisi aamiaispaikalta – täydet suosittelut siis El Fantille!

4 thoughts on “Breakfast @ El Fant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *