White Trousers with Stripes

Aikaisemmin jo lupailin toteuttavani erään viime aikoina paljon toivotun postauksen, eli jonkin tietyn vaatteen yhdistelyä useammalla tavalla. Valitsin kohteeksi hetki sitten ostamani valkoiset suorat housut, ja ehdimme vielä ennen Suomeen paluuta kuvata Ranskassa muutamat asut niiden kanssa. Tällä viikolla siis luvassa kolme eri yhdistelmää valkoisten housujen kera!

Pakko muuten todeta, että näiden kuvaaminen ei ollut sieltä helpoimmasta päästä, sillä valkoinen väri yhdistettynä suoraan malliin tuntui leventävän alakroppaa huimasti – täytyi siis valita kuvakulmat taktisesti, heh. En kuitenkaan halunnut sen takia jättää postausta toteuttamatta, vaikka housut eivät omaan silmään aina kuvissa ihan toimineetkaan. Tässä siis ensimmäinen asu näiden päänvaivaa aiheuttaneiden pöksyjen kanssa, hieman samoja viboja kuin jo täällä kaavailemassani kokonaisuudessa. Nahkatakki tuo mielestäni kivaa kontrastia suorille housuille, raidat taas sopivat valkoisen kanssa kuin nakutettu. Viimeisenä silauksena ripaus punaista raitojen kaveriksi, Bayswater Clutch on ollut kevään myötä taas paljon käytössä!

Jacket / Zara
shirt / COS
trousers / Zara
sunglasses / Ray-Ban (sponsored)

bag / Mulberry
shoes / Wonders

PS. Kiitos avusta eilisessä postauksessa tiedustelemaani fonttivalintaan, nyt kokoa on suurennettu ja pitäisi näkyä paremmin! Tuskin maltan odottaa, että saadaan freesattu lopputulos bannereineen päivineen valmiiksi :)

I’ve been asked for many times to make a post series where I combine one piece of clothing in different ways. I came up with the idea of making it with these white trousers I bought recently, since there are so many ways to wear these. We shot a few outfits in France before leaving back to Finland, so this week you’re going to see three different outfits with the trousers!

Have to admit though that we had some difficulties shooting these, because I felt like the white colour combined with the straight model of the trousers really widens my lower body. Didn’t want to skip the series because of that, so we just had to choose tactic angles, haha ;) So here’s the first outfit, which is quite similar as I planned in my post here. A leather jacket gives a nice contrast for the trousers, and you can never go wrong with fresh stripes. What do you think of this?
Photography: Essi / Edit by me

16 thoughts on “White Trousers with Stripes

  1. Kiitos ihana! En malttanut olla parittamatta huulipunaa laukkuun, niin hyvä kombo ;)

 1. Aivan ihania kuvia kyllä taas kerran! Omistan itse samat housut mutta shortimittaisina ja on kyllä parhaimmat shortsit ikinä, tuo alakropan leventyminen ei vain ole ehkä se kaikista paras asia.. :-D lisää asuja odotellessa <3

  1. Kiitos paljon Pinja! Hehe jep, en osannut edes kiinnittää asiaan huomiota ennen kuin vasta kuvissa :D Mutta no can do, kuljetaan sitten ylpeänä leveän lantion kera ;) Lisää asuja luvassa!

 2. I absolutely love this look! I think it’s really chic and French, your red bag (which I adore so much) really makes the outfit complete! Can’t wait for the rest of the series.

  Oh, and don’t you worry about the fact that the white trousers widen your lower body.. I really don’t see it haha!

  Hope you’re having a great week!

  xx Carian

  1. Thank you sweetie! The red bag was such a good buy, I think it’s nice to have a colourful piece in the closet.

   Haha, good to know ;) White isn’t the easiest colour in a bottom, but since I like the trousers so much I don’t mind about the widening! Have a lovely week you too <3

 3. Ihania kuvia ja täydellinen asu! Kuvat ovat todella onnistuneita, eikä leveästä lantiosta ole tietoakaan. ;)
  Juuria sellainen asu, jonka voisin taas jälleen kerran pukea myös itse. Tosin herkullisen punainen laukku puuttuu, mutta pari mallia on jo mielessä. Kun pääsykoeruljanssi on ohi aion palkita itseni! :)
  Ihanaa viikon jatkoa!

  1. Kiitos paljon Johanna! Hehe, näissä onkin tarkkaan valitut kuvakulmat! :D Punainen laukku on ollut kyllä hyvä valinta, sillä saa niin helposti tuotua mielenkiintoa asuun. Oi, ihanaa että pääset palkitsemaan itsesi! Mitkä pääsykokeet on edessä? Tsemppiä hurjasti viimeiseen rutistukseen! :)

  1. Kiitos Mirka! Heh, oikein valituilla kuvakulmilla pystyi onneksi vähän pelastamaan ;)

 4. Ihana asu! Todellakin, nahkatakki tuo kontrastia housuihin! Tekee asusta hieman rennomman ja arkisemman, mutta kuitenkin tyylikkään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *