White Trousers with Sporty Touch

Valkoisten housujen viimeistä asua tältä erää, samoin myös viimeiset asukuvat Ranskasta, snif! Onneksi Helsingistäkin löytyy kivoja kuvausmiljöitä, vaikka vähän jää ikävä sitä, että ei tarvitse kuin astua ovesta ulos ja edessä on toinen toistaan kauniimpia ja mielenkiintoisempia paikkoja. Ehkä tilanne olisi täälläkin toinen Helsingin keskustassa asuessa, mutta meiltä päin ei valitettavasti irtoa naapurista ostaria ja lähipubeja parempaa, haha ;)

Mutta itse asuun! Halusin kolmannesta asusta rennomman ja sporttisemman, joten yhdistin valkoisiin housuihin harmaan Urban A:n luottokollarini ja lenkkarit. Kenkävalintaan en ollut kyllä ihan tyytyväinen, mutta muita ei ollut tuolloin valittavana, joten mustilla Rosheilla mennään. Ai että miten hyvin tähän olisi sopinut uudet Stanit! Mikä oli teidän suosikki näistä kolmesta asusta? Oma lempparini oli ehdottomasti tämä juhla-asu, jossa suorat housut pääsevät korkojen kanssa parhaiten edukseen (eikä lahkeita tarvitse kääräistä lisäpituuden myötä, heh).

Sweatshirt / Urban A
trousers / Zara
sunglasses / Ray-Ban
watch / Daniel Wellington (sponsored)
sneakers / Nike
bag / Givenchy

Toivottavasti tykkäsitte tästä kolmen asun viikosta! Mieluusti tekisin tällaisen toistekin, jos vain keksii jonkin hyvän vaatekappaleen. Heittäkää ideoita, jos tulee jotain toiveita sen saralta mieleen! Nyt toivotan ihanaa sunnuntaita, omani vietän siskoni pikkumiehen 3-vuotis synttäreillä :)

Here’s the last outfit with the white trousers. For this one I wanted to create something more relaxed and sporty, since the trousers themselves are quite formal. Thus I decided to wear them with my favorite grey sweatshirt and a pair of sneakers. Would have wanted to choose some other pair though, but I didn’t have that many options in France – I think this would have been great with the new Stan Smiths

Which one of the outfits has been your favorite? I think mine was the Dinner Outfit, since I really like how the trousers look with heels. This was a very fun series to shoot and plan, so I would love to do this again! In case you have some ideas let me hear them ;) Have a great Sunday!
Photography: Essi / Edit by me

11 thoughts on “White Trousers with Sporty Touch

 1. Tässä sen taas näkee miten joku vaate voi sopia moneen tilanteeseen, kuten nuo housut tuollaiseen rentoon asuun tai juhla-asuun!

  Noista kolmesta asusta suosikkini on juurikin se juhla-asu.

  1. Niinpä, yllättävän hyvin housuja sai muunneltua :) Kiva kuulla, sama suosikki siis meillä!

 2. Ihana asu! En muuten tajua, miten mulla on mennyt näin kauan löytää sun blogi, oon aivan ihastunut sun tyyliin!

  1. Voi vitsit, ihana kuulla! Kiva siis että nyt oot löytänyt tänne :) Kiitos piristyksestä Meeri ja ihanaa sunnuntaita!

 3. Jaaaa todella paha sanoa!! Kaikki asut ovat todella mieleeni ja voisin itsekin ne pukea päälleni. :) Todella onnistuneita! Valkoiset siistit housut olivat erittäin hyvä hankita siis ;) pitää varmaan itsekin alkaa katselemaan :)
  Ihanaa uutta alkavaa viikkoa!
  Johanna

 4. Hi,
  I’ve been following your blog for quit a while now and this is the best outfit I’ve seen!
  Having two small children I’m always on a look out for smart, comfy and great looking outfits. I would never think of wearing black shoes with white trousers, but adding black bag to it, well it looks perfect!
  You style is timeless and that’s what I love about it most.

  Wish you all the best:)

  Marlena

  P.S

  Can you do a blogpost about your handbag collection? I was looking to buy Mulberry Lily, but can’t decide on a size. Also if you can advice which one is your favorite for what occasion.

  Thanks!

  1. Thank you Marlena for making my day with your kind words! So glad to hear that you’ve been following my blog for a longer time already :)

   Here’s my latest bag collection post, https://jonnaluukko.com/2016/03/my-bag-collection/, in Finnish though. I really like my both Lilys, although the Regular size isn’t that comfy to carry if it’s full of stuff, since the chains aren’t that comfortable on your shoulder. That’s usually my choice if I need a bag for a fancier event or a small day time bag – it works for both! Lately I’ve been using the Medium size a lot as well, the size is perfect since you can have a lot in it. I usually carry it with short chain on one shoulder, in my opinion it doesn’t look as nice as cross body as the Regular size.

   Hope this helps, in case you have some further questions don’t hesitate to ask! :) Have a lovely weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *