Spring Must-Have

Yksi kevään hankintalistallani keikkunut vaate on ollut valkoiset housut, joiden löytäminen olikin helpommin sanottu kuin tehty. Päässäni oli mielikuva täydellisistä, istuvista housuista, jotka muistuttaisivat malliltaan enemmän chinoja kuin kaikkien kauppojen tällä hetkellä tarjoamia culotteseja tai leveälahkeisia housuja. Snapchatissa naureskelinkin peilikuvalleni sovittaessani culotteseja, no no. Housujen tulisi näyttää tarpeeksi siisteiltä myös iltamenoja ja työasuja varten, möskään sävy ei saisi olla täysin puhtaanvalkoinen, vaan kaunis luonnonvalkea. Aika monta kriteeriä toteutettavaksi!

Ja lopulta löysinkin Zarasta prikuulleen sellaiset pöksyt, kuin minulla oli hakusessa. Olen tähänkin asti ostanut kaikki työhousuni Zarasta, ne istuvat kropalleni hyvin ja ovat kestäneet jo pari kesää käyttöä ja pesua. Vahva suosittelu siis sinne suunnille! Kuten sanottua näitä kuitenkin suunnittelin käyttäväni töiden lisäksi myös esimerkiksi iltamenoissa, sillä valkoinen väri tekee housuista juhlavat ja ne näyttävät superhyviltä korkojen kanssa. Yhdet dinnerit ovat itse asiassa jo takana näiden kanssa – ja voitte arvata, että tämä sottapytty ehti ne jo sotkeakin, vaikka kuinka yritin olla tarkkana :D
Trousers1

1. Takki, 2. housut – Zara, 3. neule, 4. tennarit, 5. laukku, 6. aurinkolasit

Housujen tiimoilta mieleeni juolahti teidän useasti toivomanne postaukset, jossa kehittäisin muutaman eri asun yhden vaatekappaleen ympärille. Näiden pökien kanssa keksin heti päässäni useamman asukokonaisuuden ja yhden olemmekin ehtineet jo kuvata, katsotaan saadaanko useampikin vielä purkkiin ;)

PS. Suurensuuret onnittelut tänään kaikille äideille ja aivan erityisesti omalle rakkaalle äipälle siellä koti-Suomessa – viikon päästä nähdään!

One of the must-have things on my wardrobe this spring has been white trousers, which I had to search for a while though. I had the image of the perfect trousers in my head and it was easier said than done to find them! All the stores are full of white trousers at the moment, but most of them are either culottes or wide leg trousers, which definitely might look good on someone else but I can’t imagine myself wearing. Finally found the right pair a couple of weeks back – a pair that I can wear both day- and night time. There are outfit photos to come, so stay tuned! ;)

Linkit mainoslinkkejä / adlinks

6 thoughts on “Spring Must-Have

 1. Lämmin suositus tuolle Samsoen neuleelle, voisin pitää sitä päivin öin ja harkitsen jo toisen ostamista :) !

  1. Oih, just katsoin tota sulta ja mietin onkohan sama! Näytti ihanalta, täytyy siis pistää korvan taakse ;) Kivaa sunnuntaita, haleja!

 2. Oih, minulla olivat vuosia käytössä aivan täydelliset valkoiset housut mitä parhaimmasta miellyttävästä materiaalista. Jouduin luopumaan niistä viime kesänä niiden hajottua lopullisesti, tuli ikävä :D

  1. No voihan! Nyt eikun uusia metsästämään, onneksi kaupat ovat valkoisia housuja pullollaan ;)

 3. Heippa,
  Kysyisin tähän postaukseen kuulumattomasti että onko ihana American Apparelin-merkkinen trenssisi s/m vai m/l kokoinen? Onko mielestäsi reilua vai niukempaa kokoa ylipäätään? :)

  1. Moikka Nanna! Mulla on trenssi koossa XS/S :) Sanoisin sen olevan ihan normaalikokoa, jos johonkin suuntaan niin ehkä enemmän S kuin XS. Takki on kyllä aivan ihana, en voi kuin suositella!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *