Spring Buys Under 50€

1.Trenssi, 2. farkut, 3. ballerinat, 4. toppi, 5. hame, 6. college, 7. kello, 8. mekko, 9. jakku, 10. lasit,
11. mekko, 12. ribbimekko, 13. neule, 14. tennarit, 15. toppi, 16. laukku, 17. shortsit, 18. pusero, 19. ballerinat

Kevät- ja kesäinspistä pukeutumisen suhteen taas kehiin! Tällä kertaa tosin toteutin tämän hieman eri tavalla ja keskityin etsimään suosikkejani alle 50€:n hintaluokasta. Löysin paljon ihania kevätjuttuja, kuten nyöribaltsut, liehutrenssin, off-shoulder -mekkoa, kukkakuosia… Musta ribbimekko jäi vähän kummittelemaan, tällaisille helpoille arkimekoille kun olisi kaapissani huutava pula!

Olen ollut muuten jokseenkin pihalla, mitä oikein pukea täällä Suomen säässä. Mittari saattaa näyttää kymmentä astetta, ja ensin onkin viileää, mutta jossain vaiheessa auringon paahtaessa tulee taas jo kuuma. Ota tuosta nyt sitten selvää! Naurattaa ajatella, miten Marseillessa valittelimme +18:n asteen lämpötiloista todellisuuden iskiessä nyt vasten kasvoja, haha. Onneksi viikonlopuksi on jo luvattu hieman lämpöisempiä kelejä, niin pääsen minäkin saamaan hieman esimakua Suomen kesästä ;)

Here’s some inspiration for the spring and summer wardrobe! This time I decided to look for pieces only under 50€ and I found so many nice things, such as lace-up flats, a flowy trench, an off-shoulder dress and so on. That black ribbed dress is calling my name, since I really need some easy dresses for daytime use. Maybe I should order that one!

Sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

4 thoughts on “Spring Buys Under 50€

  1. Tuhannesti kiitos tästä postauksesta! Vaikka oma vaatekaappi onkin jo suht valmis ja yhdisteltävyys ja ajattomuus avainasioita miksi uusia vaatteita ei tarvitse enää usein ostaa on peacoat sieltä vielä puuttunut! Nyt sekin on vihdoin löytynyt, alkukeväästä nimittäin kuumeisesti sellaista yritin tuloksetta metsästää.. Toivotaan toisaalta että tämä tilaamani yksilö menee kuitenkin viekä moneksi kuukaudeksi vaatekaapin kätköihin ;) Ihanaa viikonloppua Jonna ja tervetuloa takaisin kotiin!

    1. Voi miten kiva kuulla, että nyt löytyi! :) Ihanaa viikonloppua sinnekin, toivotaan että säät sallii!

  2. Tän tyyppiset postaukset ovat ehkä parasta blogisi antia!! Saan asukollaaseista aina valtavasti inspiraatiota omaan turvavaatteiden kansoittamaan pukeutumismaailmaani! Ja hei, mulla on kanssa ollut ongelmia siinä, mitä laittaa päälle, kun on kylmä ja lämmin yhtä aikaa. Toivottavasti kesä jo tulisi!

    1. Voi, onpa kiva kuulla että tykkäät noin paljon! Näitä inspisjuttuja siis jatkossakin :) Kiitos Anni ja ihanaa viikonloppua, toivottavasti saadaan nauttia kesäisistä säistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *