Ribbed Dress

Vappu on takana ja taas koittaa paluu arkeen! Täällä oli eilen sen verran myrskyisä sää, että vietettiin päivää suosiolla sisätiloissa ensin brunssin ja sen jälkeen opiskelun parissa. Jep, enpä ole ennen vappupäivänä löytänyt itseäni pänttäämästä, mutta kerta se on ensimmäinenkin! Ensi viikon tentit lähestyvät (kuin myös niiden myötä kotiinpaluu, iiik!), joten aloitimme hyvissä ajoin käymään läpi tenttimatskuja. Paljon on vielä luettavaa ja vähän jännittää minkälainen vaativuustaso tämän yliopiston tenteissä on, mutta ei auta kuin ryhtyä hommiin. Tällä viikolla asteet näyttävät myös kipuavan mukaviin lukemiin, joten tullaan varmasti viettämään myös paljon aikaa lähirannalla nauttien viimeisistä hetkistä täällä. Opiskelusta huolimatta huippuviikko siis edessä!

Viikkokatsauksesta rentoon asuun, jossa harvinaista kyllä meikäläisen yltä löytyy mekko. Vaatekaappini mekkosaldo on jo vuosia ollut surkea pidettyäni itseäni hyvin anti-mekkoihmisenä, mutta olen hiljalleen saanut tilannetta korjattua. Hamusin pitkään tällaista arkeen käypää rentoa ribbimekkoa, joka ei 160:n sentin varrellani ulottuisi nilkkoihin asti (vaatekuvauksien “polvipituinen” in my ass :D), ja lopulta löysin etsimäni. Vielä olisi tilaa beigelle vastaavalle, mutta tällainen tumma meleerattu harmaa on myös kovasti mieleeni. Mitäs te pidätte asusta? Ihanaa viikon alkua!

Ribbimekko3 Ribbimekko2 Ribbimekko1 Ribbimekko4

Jacket / Zara
ribbed dress / Forever 21
watch / Daniel Wellington (giveaway)
bag / Givenchy
sneakers / Adidas (giveaway, find here*)

Hope you all had a great weekend! I spent mine having dinner and drinks with the girls and yesterday we hosted a little brunch at our place since it was Labour’s day (a big thing in Finland!). We also had to start studying for the exams we have next week, it’s better to be early and be well prepared. Can’t believe this all is going to end soon and I’m returning back to Finland already next week! Need the make the most of it for these last two weeks, so along with the studying we’re also going to spend a lot of time on the beach.

Wanted to show you this outfit though – I really like this new ribbed dress I finally found. It took me forever, since all of the dresses are way too long for my 160 cm height and I prefer one that is knee length rather than to ankles. Happy I found this, since it’s so easy to combine with different outfits! How do you like this one? Have a great Monday you all!
Photography: Essi / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

16 thoughts on “Ribbed Dress

 1. Haha! Mulla on yksi aivan ihana sininen silkkinen maksimekko, joka kuvauksen mukaan oli polvipituinen, toimii mulla näinkin ;) Eli tuttu juttu!

  1. Haha, tuollaisissa mekoissa on vaan toivottavaa ja helpottaa sopivien maksimekkojen löytymistä! Tällaisten ribbimekkojen kanssa taas näytän ihan joltain pötkylältä nilkkapituuden kanssa, joten ei kiitos :D Onneksi nyt kuitenkin tärppäsi!

 2. Voi että on kyllä aivan ihana mekko ☺ sopii sinulle hyvin. itsekkin olen kauan metsästänyt samanlaista mekkoa mutta juurikin niiden pituus on aina ongelma:/

  1. Kiitos paljon Jenna! Voi, tiedän niin tunteen. Foreveriltähän voi muistaakseni tilata Suomeenkin, jos ei muualta nappaa ;)

 3. Itsekin olen pikkuhiljaa lämmennyt mekoille arkikäyttöön :). Nosh vaatemerkillä on ihania mm.raitamekkoja ja ovat vielä eettisiä ilman överi isoa hintaa :)!

  1. Minullakin kesti ihmeen kauan lämmetä mekoille, vaikka ne ovat mitä helpoimpia arkivaatteita! Kuulostaa hyvältä, raidat on aina jees ;)

 4. onpa ihana mekko! oonkin lähdössä perjantaina reissuun ja en malta odottaa pääsyä forever 21:seen :)

  1. Noniin sattui hyvin! Jos bongaat saman mekon, niin ei muuten kannata hämmentyä kokomerkinnöistä, mullakin on tästä L-koko joka oli ainoa mahdollinen. Ihanaa reissua! :)

 5. Ihan kun sä olisit lukenu mun ajatuksia! Just viikonloppuna sun snäpistä näin vilaulselta tuon mekon ja voi vitsi mä toivoin, että sä tekisit postausta siitä, toin on just sellanen mitä oon tälle kesälle ettiny :o♥ Pakko vähän selailla nettiä ja toivoo, että tollasen löytäs!

  1. Hehe ihana, sattui siis hyvin! Ja hei nykyään voitte laittaa toiveita/viestejä myös snäpin kautta avattuani sen :) Toivottavasti sullakin onnistaa ja löydät kesäksi vastaavan mekon, tällainen on kyllä niin helppo vaate. Kivaa viikkoa, Emilia!

 6. Onpa kiva mekko ja sopii sulle hyvin, mikäs noin upealla kropalla on tuollaista mekkoa pitää! :) Itse olen myös antimekkoihminen, mutta kesäksi haluaisin jonkin kivan, ehkä valkoisen mustilla raidoilla.

  1. Voi kiitos Tanja, kauniisti sanottu :) Toivottavasti onnistaa mekon metsästyksen kanssa! Ja kannattaa vaan antaa mekoille mahdollisuus, vaikka mieltäisikin itsensä enemmän shortsi-ihmiseksi ;)

 7. I really like this outfit, it suits you Well! You have a great blog, keep up the good work ?

 8. Voi, toi näyttää ihan täydelliseltä!! Täällä käynnissä myös oikeasti polvipituisen mekon metsästys mutta pituus juurikin on ollut ongelma, kun tätä vartta löytyy huimat 158 cm! :D Saisi Suomeenkin rantautua enemmän petite-mallistoja, oikeasti istuvien vaatteiden löytäminen on monesti aika hankalaa.

  1. Tiedän tunteen, turhauduin niin moneen sovittamaani mekkoon, jotka olivat polvien sijaan nilkoissa asti! Toivottavasti sullakin kuitenkin vielä tärppää :) Ja ylempänä totesinkin, että muistaakseni Forever21 toimittaa myös Suomeen, jos mekkoa sattuisi löytymään nettikaupasta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *