My Feel Good Playlist

Huomenta ja mahtavaa  toukokuun ensimmäistä! Miten teidän vappu on sujunut? Täällä päin hyvin rauhallisissa tunnelmissa, kun juhlimme jo aiemmin viikolla viimeisiä vaihtarikinkereitä, ja eilen itse aattona kävimme tyttöjen kanssa syömässä ja rennosti drinksuilla. Tänään taas olisi tarkoitus väsätä pieni vappubrunssi samalla porukalla, niin saadaan edes jotain vappufiilistä tännekin puolen maailmaa ;)

Koska luulen, että monella saattaa olla hieman heikko happi siellä ruudun takana eilisten juhlintojen jälkeen, niin laitan jakoon oman hyvän fiiliksen playlistini. Näitä biisejä on tullut kuunneltua repeatilla viime aikoina niin treenatessa, biitsillä kuin kotonakin, ja ne saavat niin hyvälle tuulelle. Monia näistä kuunneltiin Nizzassakin makoillessamme rannalla porukalla ja kasvoille palaa välittömästi leveä virne tuota tunnetta muistellessa. Laittakaa ihmeessä myös jakoon teidän tämän hetken biisilempparit!

Feelgoodplaylist

LANY- ILYSB
MÖWE – Birds Flying High
The Chainsmokers – Roses
Fifth Harmony – Work from Home ft. Ty Dolla Sign
DJ Snake – Middle ft. Bipolar Sunshine
Bo Kaspers Orkester – I Samma Bil
Klingande – RIVA (Restart the Game) ft. Broken Back
Daniel Adams-Ray – Thinking of Sunshine

Seinabo Sey – Younger (Kygo Remix)
Boulevard des Airs – Bruxelles

8 thoughts on “My Feel Good Playlist

  1. Hei anteeksi, minulla jäikin vastaamatta vanhempaan postaukseen jättämääsi kommenttiin :) Ihan vaihdellen, mutta ketjuliikkeistä Zara, Mango, &Other Stories, COS. Jälkimmäisestä esim. neuleita, Zarasta taas mulla on kestänyt hyvin käyttöä kaikki puserot, farkut ym. Muita suosikkejani, joista tulee harvemmin ostettua mutta joilta kaapistani löytyy muutama kestävä lempivaate, esim. Tiger of Sweden, Samsoe&Samsoe, Filippa K.

 1. Chainsmokersin roses-biisiä tuli kuunneltua koko talvi, ihana! Nyt on tullut kuunneltua Rihannan needed me:tä, ja Lana Del Reyn paria vähän vanhempaa biisiä (Gods & Monsters ja Bel Air). Vaikka minulla kyllä taitaa olla vähän joka fiilikselle omat soittolistansa :D

  1. Olen luukuttanut Rosesia nyt koko ajan, niin ihana! Kiitos biisivinkeistä, laitetaan kuunteluun ;)

 2. Kiitos taas tosi hyvistä vinkeistä! Olisi superkiva jos laittaisit biisit mieluummin Spotifyn kautta niinne olisi helppo lisätä omille listoille. Oma biisisuosikki on tällä hetkellä Seeb & Neev: Breathe, luulen että säkin tykkäät siitä! :)

  1. Ihana jos tykkäsit! Ja en tullut edes ajatelleeksi Spotifyn kautta toimimista, tarkoitatko julkisen listan luomista siellä vai miten? :) Kuuntelin eilen jo nopeasti pätkän biisistä, laitan tänään rantsussa tarkempaan kuunteluun, kiitos vinkistä ;) Kivaa maanantaita!

   1. Joo julkisena listana (kuten esim. Musla-blogissa)! Aurinkoista rantsupäivää, se Breathe sopii siihen mainiosti! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *