Lately

Lately2

Olemme käyneet viimeistä kertaa syömässä lempipaikoissamme. Ja tietysti ulkosalla, kun on viimein siihen mahdollisuus. Sunnuntaina kävimme lounaalla vakkarissamme Fuxiassa, ja saimme hetken odotella vapaata pöytää koko kaupungin suunnattua ulos syömään aurinkoisena päivänä. Terassit kuhisivat ihmisiä!

Lacetop9

Pilkahdus kesäistä asua, jota näette tarkemmin vielä myöhemmin. Kuvissa näkyvä puolet ylös -kampaus on muuten ollut viime aikojen suosikkini, niin helppo kun etuhiukset eivät ole koko ajan kasvoilla häiritsemässä, ja on armollinen myös toisen tai kolmannen päivän tukalle.

Lately2

Viime viikolla sai kaivaa kesäasusteet esiin ja makoilla rannalla bikineissä, nyt taas on jo huomattavasti viileämpää. Toisaalta ei haittaa, niin malttaa ainakin pysyä sisätiloissa tenttilukujen äärellä! Lexingtonin kevätpaketin mukana tuli ihania asusteita, kuten klassinen panamahattu ja uudet espadrillot edellisten jo hieman kröhöm kulutettujen tilalle.

Lately3

Näitä terasseja tulee kyllä ikävä! Toki terdejä löytyy Helsingistäkin, mutta täällä terassit ovat täynnä ihmisiä ihan tuikitavallisena arkenakin ihmisten illastaessa tai istuessa lasillisilla. Sellaista tietynlaista eloisuutta kaipaa Suomeenkin! Tietysti säällä on osuutensa asiaan – kesäsäiden tultua kaupunki kuin kaupunki herää aina eloon :)

Vappu2

Parin viikon takainen vappubrunssi tyttöjen kesken meidän luonamme. Asiaan kuuluvia koristeita tottakai, pöydän täydeltä ruokaa ja skumppaa. Melkein kuin Suomessa ;)

Lately1

Viimeisen viikon kunniaksi piipahdin läheisessä luksusliikkeessä, josta löytyy kaikkea Célinestä Saint Laurentiin ja Lanviniin. Onneksi tuolla ei ole tullut käytyä kuin pari kertaa kevään aikana, muuten olisi voinut olla liikaa houkutuksia! Tällä kertaa kävin hakemassa kotiin muistoksi Diptyquelta tuoksukynttilän – meni muuten tovi tuoksutellessa kaikkia vaihtoehtoja, mutta löysin lopulta täydellisen. Törkeän ylihintaisiahan nämä ovat (muistan edelleen poikaystäväni ilmeen käydessäni Pariisissa Jo Malonella, haha!), mutta kauniita koriste-esineitä ainakin tämän esteetikon makuun.

Pian onkin hypättävä metroon ja lähdettävä koululle, sillä edessä on ensimmäinen tentti. Onneksi tenttejä ei ole kuin kolme yhteensä, mutta silti jännittää, iik! Pitäkää peukut pystyssä :) Kivaa tiistaita!

11 thoughts on “Lately

 1. Mistä tuo ihana pitsi paita on ja onko mahdollisesti uusi? :) mäkin haluun! :D ps.kiitos aurinkoisesta blogistasi.

 2. Tuo puolet ylös -kampaus sopii sinulle hyvin! :) Itselläni loppuu työt pian ja ajattelin aikani kuluksi opetella tekemään erilaisia kampauksia kun nyt ne on aina vaan joko auki ihan normaalisti tai jonkun pinnivirityksen kanssa tai harvemmin ponnarilla. Saa nähdä miten kärsivällisyys tulee riittämään, hiukseni on niin liukkaat ja olen tosi surkea hiustenlaittaja… :D

  Toivottavasti tentti meni hyvin! :)

  1. Kiitos paljon :) Vielä kun saisi tuon kilometrin mittaisen juurikasvun piiloon, hehe! Kuulostaa hyvältä, itselläkin on aina kovat suunnitelmat opetella erilaisia kampauksia, mutta varsin laiska olen toistaiseksi ollut. Voisit muuten testata kuivashampoota, hiuspuuteria tai suolasuihketta liukkauden estoksi :)

 3. Moi! Olen seurannut blogiasi jo PITKÄN aikaa ja aina olen vain huokaillut sivusta kuinka kauniita kuvia blogissasi on, vaatteita ja asusteita unohtamatta! :)
  Mainitsit snapchatissä järjestäväsi jonkun arvonnan niin oma toiveeni olisi lahjakortin arvonta Balmuirille! Viime aikoina olen todella ihastunut kyseisiin huiveihin ja kuinka olisikaan mukava kietaista kevyt silkkinen huivi kaulalle viileinä kesäiltoina.

  Vietä ikimuistoisia hetkiä vielä siellä! Olet sen ansainnut :)

  1. Voi, ihana kuulla että olet ollut jo pitkään mukana – kiitos siitä ja kauniista sanoistasi Ella! :) Hih, Balmuiria ehdotettiin myös Snapchatin puolella ja arvelinkin, että se saattaisi kiinnostaa teitä arvonnan muodossa ;) Minäpä laitan siis asian eteenpäin, toivottavasti päästään pian arpomaan!

   Kiitos vielä ja ihanaa viikkoa sinne Suomeenkin!

 4. Haha eikä! Mä olin viime syksynä vaihdossa Pariisissa, ja Fuxian ravintola st paulilla oli meidän vakkaripaikka myös! :D Sinne oli aina niin kiva mennä, viihtyisä pikku ravintola pienellä kujalla sekä edullista ja hyvää ruokaa. :) Tsemppiä kotiinpaluuseen, itselle ainakin lähteminen ja ystävien ja Pariisin hyvästeleminen oli aika kova paikka.

  1. Haha hauska sattuma! Meille itse asiassa valkeni vasta vähän aikaa sitten, että kyseessä on ketju :D Ruoka on edullista ja hyvää ja ravintola tosi viihtyisä, joten olemme syöneet tuolla kyllä useasti!

   Tulee varmasti olemaan kova paikka hyvästellä ystävät ja kaupunki, mutta toisaalta olen myös innoissani kotiinpaluusta. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin tämäkin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *