Lace Top

Vaikea uskoa, että tämä oli nyt melkein tässä. Tänään on enää viimeinen tentti, minkä jälkeen täytyy laittaa loputkin kamat kasaan ja valmistautua huomiseen kotiinpaluuseen. Illalla menemme vielä koko konkkaronkka syömään viimeiselle ehtoolliselle, niin outoa ajatella ettei enää näe tätä porukkaa, jonka kanssa on viettänyt tiiviisti koko kevään. Tiedä vaikka saisimme jonkun reunion joskus järjestettyä, mutta ainakin hetkellisesti täytyy hyvästellä nämä huipputyypit!

Suomeenpaluu herättää kyllä paljon sekalaisia tunteita. Tietysti on haikeaa lähteä, hyvästellä vaihtarikaverit ja asuinkaupunki, mutta päällimäisenä fiiliksenä on myös onnellisuus siitä, että pääsee omaan kotiin ja näkemään kaikki rakkaat ihmiset Suomessa. Vielä kun vastassa olisi tyhjän kodin sijaan poikaystävä, niin olisin onnesta soikeana, mutta muutama viikko täytyy odotella ennen kuin pääsen toisen kainaloon :) Joka tapauksessa – niin huikea kuin tämä kevät onkin ollut, on nyt kuitenkin sellainen fiilis, että palaa mielellään kotiin ja takaisin arkeen. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin tämäkin. 

Lacetop1 Lacetop8 Lacetop2

Kotiinlähtöhöpinöiden ohessa asua näistä maisemista. Muutamia Ranska-asuja on vielä arkistossa, joten näitä katuja vilahtelee postauksissa jatkossakin! Ostin tämän pitsipaidan jo alkukeväästä ja olen käyttänyt tätä aivan hurjasti, jo oli siis aikakin pistää myös asua kehiin paidan kera. Alunperin en meinannut edes sovittaa tätä, koska ajattelin olevan mahdoton yhtälö pitää paitaa ilman mitään alustoppia, mutta ihonväriset liivit riittävätkin hyvin. Paitaa on ollut helppo yhdistää moneen, mutta tämä rento kulutettujen farkkujen kombo lienee yksi suosikeistani. Pitsiä näkyy tänä keväänä siellä sun täällä ja onneksi löysinkin tämän oman täydellisen pitsiyksilöni!

Lacetop3 Lacetop5 Lacetop6 Lacetop7 Lacetop4

Lace top / Zara
jeans / Liu Jo
sunglasses / Ray-Ban (sponsored)
watch / Daniel Wellington (sponsored)
bag / Givenchy
flats / Wonders (find here*)

Hard to believe that this is my last day here in Marseille! We have an exam today, but after that it’s time for me to pack my bags and get ready for flying back home tomorrow. Time has gone by so quickly and I’m feeling both happy and sad at the same time – it’s a real rollercoaster of feelings going on right now! Most of all I’m excited about getting back though and I’m looking forward to see all my loved ones back in Finland. It has been an amazing spring for sure but like they say all good things come to an end.

This won’t be the last outfit shot here, since I still got a few of them in my drafts. I bought this lace top already a couple of months ago and this has become one of my favorite pieces in my closet, so it’s a wonder I haven’t had an outfit with it here yet. It’s easy to combine with everything, but I really like it paired fresh with relaxed jeans. What do you think of this one? Happy weekend to you all!

21 thoughts on “Lace Top

 1. Voi miten olet tuossa tilanteessa niin rauhallinen, itselläni olisi varmaan aikamoinen tunnemelska käynnissä (tai siis tiedän kokemuksesta että kyllä olisi, heh) :)

  1. Heh, kävin kyllä loppujen lopuksi aivan ylikierroksilla ja tippa linssissä hyvästelin kaverit! Mutta on ihanaa olla taas kotonakin, ai että :)

  1. Kiitos ihana :) Käytän aina puuterimaisia kulmavärejä ja tällä hetkellä käytössä Kikosta ostettu kahden värin setti, se tulee itse asiassa vilahtamaan postauksessakin pian!

 2. I’m such a fan of the lace trend! I also like the knee lengths skirts and dresses in lace, especially in pale pink. Haven’t found one yet, but I tink it’s so Spring-ish haha.

  Good luck with your last exam today, and when your finished, enjoy France on your last day there. I know what it feels like to leave a country you’ve practically lived in for a few months.. a true rollercoaster feeling indeed. I’m sure you never wanted to miss this whole experience. Have a safe flight home tomorrow!

  xx Carian

  1. A knee length lace dress or skirt would be so cute and sophisticated! Hope you find what you’re looking for ;)

   Thank you for your kind words sweetie! It felt weird to say goodbyes to Marseille and all the friends, but now I’m back in Finland and also happy for that. This truly was an amazing experience and I’m so glad I did this!! :)

 3. En olekaan ennen kommentoinut, mutta olen jo pitkään seurannut blogiasi ja olen aivan koukussa :) ja tuo asu on aivan ihana, sinulta saa todella paljon inspiraatiota myös omaan pukeutumiseeni. Jatka vain samaan malliin!

  1. Voi, onpa ihana kuulla että olet ollut pitkään mukana ja kun innostuit nyt kommentoimaan! :) Kiitos paljon Minni piristävästä kommentistasi, toivottavasti pysyt lukijana menossa mukana jatkossakin <3

 4. Mitä VSCO-filtteriä oot käyttänyt näissä kuvissa ja minkälaisilla asetuksilla? :)

  1. Hmm nyt en muista ihan prikulleen, mutta Kodak Gold 100- muistaakseni. Tykkään noista Kodak Gold -filsuista kovasti! Tarkoitatko kameran asetuksia vai miten olen muokannut filtteriä? Jos jälkimmäistä niin muistaakseni ainakin vetänyt värilämpötilaa hieman alemmas, lisännyt valoa ja poistanut hieman varjoja :)

   1. unohdin mainita, että tarkoitin filtterin asetuksia. Onneksi kuitenkin kerroit ne :)

 5. Tsemppiä varmasti haikeisiin viimeisiin hetkiin Ranskassa ja tervetuloa takaisin koti-Suomeen! :)

  1. Kiitos paljon Tanja, haikeista hyvästeistä huolimatta ihanaa olla taas kotona! :)

 6. Wau, pakko nyt kommentoida, koska tuo sun hiusten väri on aivan todella upea! Tuossa postausken lopussa olevissa similar post -koosteessa näkyy muutwn sama juttu, ihan käsittämättömän nätti sävy, ihan kuin olisi noin liukuvärjätty. Erityisesti tuossa light blue -postauksen kuvissa näyttää törkeen upeelle :) toivottavasti et ainakaan kaikkea värjää piiloon, on niin luonnollinen että toista vastaavaa saa hakea!

  1. Voi kiitos paljon! Itse kun olen aina välillä kriiseillyt juuren kanssa, etenkin nyt kun aurinko on vaalentanut tukkaa niin paljon ja ero on näkyvämpi. Mulla onkin huomenna kampaaja ja en vielä yhtään osaa päättää mitä tehdä, toisaalta tekisi mieli jatkaa “liukuvärin” kanssa jossain muodossa, sillä on ollut niin helppoa kun ei tarvitse parin kuukauden välein käydä kampaajalla, toisaalta taas ihan vaaleastakin tykkään.. Katsotaan miten käy ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *