Hair Thoughts

Huomenta Helsingistä! Onpa ollut ihanaa herätä omasta sängystä, käydä tutussa ruokakaupassa (jep, suhtaudun ruokaan intohimoisesti), nähdä perhettä, saada ystävät taas valloittamaan olohuoneen sohva ja ihan vaan fiilistellä Suomen vehreää kevättä tutuilla kaduilla. Siitäkin huolimatta, että eilenkin tirautin vielä muutamat kyyneleet Ranskaan jääneen vaihtarikaverin viestistä, olen kuitenkin niin onnellinen ollessani taas kotona ja läheisten ympäröimänä!

Helsinkiin takaisin päästyäni first things first – varasin jo muutamia viikkoja sitten ajan kampaajalle ja tänään onkin aika istahtaa luottokampaajani penkkiin. Olen värjännyt hiuksiani viimeksi lokakuussa, joten päässäni on tällä hetkellä aikamoinen köyhän naisen liukuvärjäys. Toisaalta pärjäsin vaihtokauden ilman värjäystä jopa paremmin kuin kuvittelin ja silmä on alkanut tottua tummempaan tyveen nyt auringon vaalennettua latvojakin, myös lompakko on kiittänyt kun on pitänyt taukoa kampaajalla ravaamisesta. Alunperin ajattelinkin siis raidoittavani tyven tuttuun tyyliin vaaleammaksi, mutta nyt olenkin hieman kahden vaiheilla.. Pitäisikö kuitenkin jättää tyvi hieman tummemmaksi, kuten esimerkiksi alla keskimmäisessä kuvassa? Katsotaan mihin päädyn, vielä on iltapäivään asti aikaa pompotella ajatuksia suuntaan ja toiseen!

Kuva // Kuva // Kuva

Aloitimme muuten eilen pienen sivujen freesaamisen ja Ida on ryhtynyt taas koodaus- ja suunnitteluhommiin. Kaipasin jotain uudistusta etenkin postausten fonttiin, ja ajattelinkin kysyä tästä ensimmäisestä versiosta mielipiteitä – onko fontti helppolukuista ja tarpeeksi suurta? Muun muassa otsikon fonttia muutetaan vielä ja muutakin pikkuviilausta on tiedossa, älkää siis ihmetelkö jos välillä näyttää hassulta. Nyt jos on samaan syssyyn muita toiveita tai parannusehdotuksia käytännöllisempiä sivuja ajatellen, niin laittakaahan tulemaan ja voin välittää ne Idalle :) Mukavaa viikkoa, murut!

Good morning from Helsinki! How I love waking up from my own bed, seeing my family and friends, going to my favorite grocery store and walking on the familiar streets.  Even though a message received from my exchange friend made me in tears yesterday and I feel sad for not seeing them everyday I’m so happy to be back home! It’s going to be a great start for my first week back home since I have hairdresser today, although I still don’t know for sure what I want to do for my hair. Here are a few examples, should I continue with the ombre (which I have naturally now haha) or go back to the all blonde look? I’ve got until afternoon to decide!

By the way, I wanted to have something new for the blog layout so Ida is helping me with this.  We’re trying a new font in the posts, so what do you think of this one, is it big enough? If you have any other suggestions regarding the layout to make it more easy and conventional please tell us! Have an amazing week you all :)

13 thoughts on “Hair Thoughts

 1. Mullakin kampaaja oli ensimäinen paikka johon suuntasin kotiin palattua . On näköjään tärkeetä meille naisille, että tukka on kunnossa ;) Fontti näyttää mobiilissa ainakin hyvälle, mutta näin kommentoidessa fontti on hyvin vaalean harmaa ja sitä on vaikea erottaa valkoisesta taustasta. Tuo on ainut juttu, joka itseäni häiritsee.

  1. Haha, asiat tärkeysjärjestykseen ;) Kiva kuulla, että fontti toimii, kiitos Airi! Itse asiassa tästä supervaaleasta kommenttiosion väristä huomautin itsekin eilen Idalle, joten menee ehdottomasti korjaukseen :) Mukavaa uutta viikkoa!

 2. Tämä fontti on kiva! Jotenkin tyylikäs ja helppolukuinen. Myös otsikon fontti näyttää mielestäni hyvältä, vaikka muutosta on ilmeisesti tulossa vielä. Tsemppiä hiusjuttujen päätöksiin, tuo tummempi, hieman lämpimän sävyinen tyvi korostaisi varmasti upeasti kasvojasi. Mihin tahansa päädytkin, lopputulos on varmasti hyvä! Mukavaa viikkoa! :)

  1. Kiva kuulla, kiitos Saikku! Tyrmäsin itse tuon otsikkofontin heti, mutta nyt sitä hetken katseltuani rupesin miettimään toimisiko tämä yksinkertaisempi sittenkin.. Ääk, katsotaan mihin päädyn hiusten suhteen, muutama tunti aikaa vielä tehdä päätöksiä! :D

 3. Fontti näyttää kivalta ja helppolukuiselta! :) Täällä kommenttiboksissa se tosin on hyyyyyvin vaaleanharmaa (lähes valkoinen) :D

  1. Kiva kuulla, kiitos! Tästä kommenttiosion fontin vaaleasta väristä sanoinkin eilen Idalle ja se menee hetimmiten korjaukseen :)

 4. Fontti on mobiilista selkeä, mutta desktopilta luettuna omille silmille turhan pientä.
  Mukavaa kesää sinulle! :)

  1. Kiitos paljon Heli mielipiteestä! Ehdotan siis, että suurennetan fonttia vielä hieman, niin ei tarvitse tihrustella :) Mukavaa kesän alkua sinullekin!

 5. Mä liputan ehdottomasti tummemman tyven puolesta! Mulla itsellä on hyvin samanlaiset hiukset kuin sulla, vaaleat hennot hiukset ja paras päätös mitä hiusten suhteen olen tehnyt on ollut se, että annan oman värin kasvaa ja ehkä kerran pari vuodessa otan raitoja ihan vain “häiventämään” sitä aiemmin blondatun ja nykyisen oman värin rajakohtaa. Ettei tyven ja latvojen sävyero olisi kuin viivoittimella vedetty :) Eli hyvin samanlainen “liukuvärjäys” mullakin :) Ja suurin hyöty mitä tästä olen saanut on ollut se, että tukkani on vahvistunut hurjasti. kun sitä ei enää värjäile juuri ollenkaan vaan tyvi saa kasvaa rauhassa ja luonnollisesti. Lisäksi olen tullut siihen tulokseen, että kyllä jokaiselle sopii parhaiten juuri se hiusväri, mikä jokaisella luonnostaan on!! Se ainainen kaikkien haukkuma maantienharmaa hius ei olekaan niin kauhea väri, mitä muiden puheet on saanut minutkin uskomaan.

  1. Kaiken pohdinnan jälkeen päädyin sitten kuitenkin raidoittamaan tyven taas vaaleaksi, kokovaaleassa kuitenkin tunnen oloni kotoisimmaksi! Ajattelin, että syksyllä voisi ottaa taas sitten pienen värjäystauon, sillä tämä yli puolen vuoden “lepo” teki varmasti hiuksille hyvää ja liukuväriefekti oli ihan kivaa vaihtelua :)

 6. Fontin ulkonäöstä pidän kovasti, mutta edelliseen kommentoijaan viitaten myös omille silmilleni hieman turhan pientä. :)

   1. Jo vain! Suorastaan ilo silmälle sekä mielelle kuten blogin sisältö kokonaisuudessaan. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *