Dinner Outfit

Toisella valkoisten housujen asulla jatketaan! Asu syntyi ihan sattumalta, sillä housuja sovittaessani kokeilin samaan aikaan myös kuvien oliivinvihreää spagettiolkaintoppia ja tykästyin niiden komboon. Vihreä ja valkoinen yhdessä näyttää jotenkin ihanan freesiltä! Yhdistelmä vilahti tuolloin housuja ostaessani myös Snapchatissa ja tästä toivottiin asukuvia, joten täältä pesee. Kokonaisuus olikin Marseillessa ylläni, kun kävimme tyttöjen kanssa eräänä iltana syömässä. Valkoisten housujen vaarana on tietenkin niiden sotkeminen, ja vaikka kuinka yritin käyttää sivistyneesti lautasliinaa sain tapani mukaisesti heti yhden tahran aikaan. Hieman riskivalinta siis dinnerille, ainakin tällaiselta sottapytyltä, haha!

Näiden kanssa saa kyllä olla tarkkana, ja naureskelinkin kuinka Ranskassa en olisi missään nimessä uskaltanut lähteä nämä päällä juhlimaan. Minulla oli nimittäin joku karma, että ulos mennessä olin minä porukastamme aina se, joka sai jossain vaiheessa iltaa juomat jonkin vahingon kautta päällensä. Kerran jos toisenkin on seuraavana päivänä putsailtu vaatteita punaviinistä, onneksi kaikki on kuitenkin tähän asti saatu puhtaaksi. Eräs vaihtarikaverini kirjoitti minulle juuri: “You’re always so nice to everyone no matter how much wine they spill on you”. Hälsningar till dig, Anna! ;)

Top / Zara
trousers / Zara
bag / Mulberry
watch & bracelet / Tommy Hilfiger (sponsored)
shoes / Mango

Here’s the second outfit with the white trousers. I came up with the outfit accidentally, since when I was buying these trousers I also tried the green top on and really liked the combo. I wore this on a dinner with the girls and I bet this outfit will be one of my go to outfits for the summer! It’s a little risky to wear white trousers for a dinner though, and even though I tried hard to keep them clean there’s a little stain now haha. What do you think of this outfit? Have a great weekend you all!
Photography: Essi / Edit by me

17 thoughts on “Dinner Outfit

 1. Heippa, onpa freesi ja kaunis asu! :) onko nämä ne Zaran housut joissa on sellainen ruskea vyö mukana?
  Ihanaa viikonloppua! :)

  1. Kiitos Sofia! :) Harmi vain, että rusketus tuntuu lähtevän jotenkin supernopeasti, toivottavasti saataisiin pian taas aurinkoa ja lämpöä kunnolla tänne Suomeenkin!

 2. Hi Jonna,

  Again a wonderful post, love the combination of the green top with the white trousers! And the bag makes it look even more classy.

  1. Hi Nicole! Thank you for your kind words, glad to hear you like the outfit :) Have a great weekend!

 3. Oletpa kaunis, tosi nätti asu! :) Nuo housut on tyylikkäät. Just niitä vaatteita, jotka näyttää toisen päällä hyviltä, mutta itselleni en osaa ajatella ihan tuon tyyppisiä. :D

  1. Kiitos paljon Tanja :) Ja hei, ei pidä ajatella, että jokin ei sovi ennen kuin testaa ;) Ihanaa viikonloppua!

 4. Aivan ihana asu sydänsilmäemoji. Tuon topin kotiuttaisin mielelläni omaan kaappiinkin, en oo vaan val

  1. anteeksi lähti kesken, siis piti kirjoittaa etten ole liikkeessä törmännyt enkä netistäkään löytyny, mikä osasto tuo on basic vai woman? :) blogisi on muutenkin lemppari!

   1. Kiitos Jenna, kiva jos tykkäsit! Ja toppi on Zara Basicin, löytyi muistaakseni myös ainakin mustana ja persikanvärisenä, jos yhtään helpottaa tuntomerkkeinä. Ja voi kun ihana kuulla, kiitos! Huippua viikonloppua sinne :)

 5. Onpa todella kaunis asu, Jonna! :) Vihreä ja valkoinen todellakin toimivat hyvin yhdessä ja tämä on jotenkin ihan tosi raikas asu kaikkinensa :) voin myös niin samaistua tuohon vaatteiden sotkemiseen – vaikka kuinka varovainen olisin niin silti aina joku herkkä vaate pääsee likaantumaan! Sen takia en ole uskaltanut pariin vuoteen ostaa valkoisia paitoja. Nyt vihdoin rohkaistuin ostamaan valkoisen pellavapaidan, saas nähdä miten sen käy :D

  1. Kiitos kovasti, Kirsi! Vihreä ja valkoinen tosiaan sopi kyllä yllättävän hyvin yhteen :) Haha, lohduttavaa kuulla että joku muukin on sottapytty! Onneksi on keksitty Vanishit ja muut, niin uskaltaa käyttää valkoisia vaatteita hyvillä mielin ;) Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *