Daytime Dress with Sneakers

Kunpa vain olisin ymmärtänyt mekkojen päälle jo pari vuotta takaperin – olisi huomattavasti helpompaa kun ei tarvitsisi nyt yrittää pää kolmantena jalkana etsiä hellekeleille sopivia kesämekkoja (tuloksetta). Tietenkin silloin kun jotain tiettyä yrittää etsiä on sitä mahdotonta löytää! Onneksi kaapissa on kuitenkin pari kivaa yksilöä entuudestaan, kuten tämä Lexingtonin viime syksyn malliston musta mekko. Tällainen naisellinen kellohelmainen malli ei yleensä ole ihan täysin makuuni, mutta tässä se kuitenkin toimii ja rento kangas sekä t-paitahihat tekevät mekosta hieman huolettomamman.

Muuten mustanpuhuvaa asua piristin silkkihuivilla ja vaaleilla tennareilla – hyvin ne tennarit taipuvat mekonkin kaveriksi! Innostuin itse asiassa asusta niin, että olin tismalleen samalla kombolla viime viikolla liikenteessä useampanakin päivänä. Mitäs sitä vaatekriisin iskiessä vaihtamaan hyväksihavaittua ;) Veikkaan, että mekkoa tulee käytettyä jatkossa myös toimistolla säiden salliessa!

Regatta1 Regatta6 Regatta5 Regatta7 Regatta4 Regatta2 Regatta3

Dress / Lexington (sponsored)
scarf / Balmuir (sponsored, find here*)
bag / Givenchy
sneakers / Adidas (sponsored)

*mainoslinkki / adlink

8 thoughts on “Daytime Dress with Sneakers

  1. Ihana asu! Mitä oot mieltä Stan Smithien mukavuudesta jalkaan? Jos esim niken roshe runeihin tai muihin kenkiin vertaa? Mietin kenkien hankkimista vaatemyyjän seisomatyöhöni.

    1. Kiitos Iina! :) Hmh, vaikean pistit.. Molemmat on kyllä tosi mukavat jalassa, en ehkä osaa verrata kun ei ole itse tullut käytettyä näitä seisomatyössä tai käveltyä Staneilla vielä mitään pidempiä matkoja. Mitkä tuli mieleen suositella niin Addun Los Angelesit, ne ovat ehkä kaikista mukavimmat!! Niissä on ihan sellaiset tyynyt pohjassa, ja Loseilla olen kävellyt esimerkiksi Roomassa monen monta kilometriä, joten voin suositella ;)

  2. Harkitsen vastaavia kenkiä, mutta koko mietityttää.. onko sinulla sama koko kuin esim. Niken Rosheissa :)

    1. Moikka Heini! Mulla on näistä koko 36 eli normaalikokoni, Rosheissa taas 36,5 :) Oman kokemukseni mukaan normaalikoko passaa siis Staneissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *