Currently Inspired & Sunday Sale

Taas on pienen sunnuntai-inspiksen vuoro! Kuten jo mainitsin olen kesäpukeutumisesta superinnoissani, joskin kaapissa on yhä huutava pula muun muassa mekkojen suhteen, eikä mistään tunnu tärppäävän. Paljon muita kivoja juttuja sieltä kuitenkin jo löytyy, kuten farkkushortsit, off-shoulder-paitaa, vaaleaa neuletta, nahkaespadrillot ja niin edelleen.. Kollaasiin keräämiäni elementtejä voisi myös helposti yhdistellä keskenään ja saada näin erilaisia kokonaisuuksia. Esimerkiksi hempeä pitsimekko saa heti eri ilmeen nahkatakin ja espadrillojen kanssa kuin mokkaisiin sandaaleihin yhdistettynä.

Ja vinkvink – jos teillä on kesävaatteiden hankinnat käynnissä, niin muistakaa hyödyntää tänään Boozt.comilla voimassa oleva -15%:n alennuskoodi 15FORYOU niin normaalihintaisiin kuin aletuotteisiinkin ostaessanne yli 108€:lla. Koko naisten valikoimaan tästä. Tämä alehaukka aikoo laittaa tilaukseen ainakin tuon kaapista jo mustana löytyvän täydellisesti istuvan spagettiolkaintopin myös valkoisena!

Booztalennus

1.Neule, 2. pusero, 3. espadrillot, 4. aurinkolasit, 5. nahkatakki, 6. shortsit, 7. rannekoru, 8. korot,
9. mekko, 10. koru. 11. panamahattu, 12. toppi, 13. raitaneule, 14. pusero, 15. ballerinat, 16. maksimekko

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

4 thoughts on “Currently Inspired & Sunday Sale

 1. Moi!
  Seurailen sua snapchatissä, ja oon ihan täysin ihastunut siihen valkoiseen hameeseen, joka sulla on siellä näkynyt! Mistäköhän se on ostettu?:)
  Oon vasta hetki sitten löytänyt sut somesta, mut tykkään tosi paljon sun tyylistä! Sun blogikirjotukset ja snapit on myös tosi kivoja seurata – ne on aina ihanan positiivisia!

  1. Moikka Nelli! Voi kiitos ihanasta kommentista, tästä tuli niin hyvä fiilis :) Kiva kun olet löytänyt tänne bloginkin puolelle!

   Valkoinen hame on Zarasta, eikä muuten ollut hinnalla pilattu (29,95€), joten mars sinne! Vitsit miten ihastunut olen itsekin hameeseen, kuvattiin sen kanssa juuri asu joten tulossa näytille tännekin :)

 2. Hei! Miten tuo Samsoe&Samsoen toppi toimii valkoisena? Näkyykö läpi vai onko aivan hintansa väärti?

  1. Heippa! Tilasin topin juuri, entuudestaan tosiaan kokemusta vain mustasta ja se on ainakin ollut joka euron arvoinen :) Olen nähnyt tuon valkoisen kaupassa ja se ainakin muistikuvani mukaan on sellaista ei-läpikuultavaa kangasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *