At the Moment

Pikaterkut Nizzan lentokentältä! Tänään piti hyvästellä vielä ihanat kämppikseni (vaikka tietysti Suomen päässä vielä näemme, mutta superhauskalle yhteiselollemme piti sanoa heipat!) ja hypätä Nizzan bussiin, nyt odottelemme täällä muutaman tunnin lentoa kohti Suomea. Kävin eilisen illan aivan ylikierroksilla enkä millään meinannut saada unen päästä kiinni, kuten eilisessä postauksessa jo sanoin on tämä kotiinpaluu aikamoista tunteiden vuoristorataa. Muutamat itkut tässä on eilen ja tänään tirautettu, herkkis kun olen, mutta on ihana tietää pääsevänsä tänään pitkästä pitkästä aikaa omaan kotiin ja sänkyyn. Outoa, mutta ihanaa!

Nizza1 Nizza2

Kahvi ja Stress Down -mehu napaan Joe & the Juicelta, ja pian päästään odottelemaan lentoa. Onneksi on meidän Suomi-poikia seurana, niin ei tule aika käymään pitkäksi täällä. Jännittää muuten, joudunko pulittamaan matkalaukkujen ylikiloista, sillä kyllä tuota tavaraa sitten olikin yllättävän paljon.. :D Palataan sitten koti-Suomesta, iiik!

2 thoughts on “At the Moment

    1. Kiitos Emmi, kotona ollaan turvallisesti! Ja hei kiva idea, palaan tähän ehdottomasti :) Ihanaa sunnuntaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *