5 x Beauty on a Budget

Nyx1

NYX Butter Gloss (Peach)

Marseillessa kävin kurkkaamassa NYXin valikoimia keskittyen erityisesti huulituotteisiin. Näitä Butter Glosseja olen tilannut aikaisemmin netistä (suositus erityisesti Creme Bruleelle!), mutta nyt päästyäni testaamaan sävyjä luonnossa halusin jonkin ihanan kirkkaan kesäsävyn. Sävy Peach näkyy huulillani tässä postauksessa. Kuuden euron huulikiilloksi nämä Butter Glossit ovat ihan loistavia ja tuoksuvat herkulliselta!

Lumene1

Lumene CC Color Correcting Cream

Lumenen CC-voide on jokakesäinen suosikkini, jonka olen jälleen ottanut taas käyttöön. Tämä on valintani, kun kaipaan helppoa sekä nopeaa meikkipohjaa ja kevyttä peittoa, plussaa myös SPF20 -aurinkosuojasta. CC-voidetta voi kiireessä levittää kasvoille myös sormin, tämän kanssa ei ole niin justiinsa.

Beauty2

Maybelline Colossal Go Extreme Volume -ripsiväri

Ennen pidennysten ottamista käytin keväällä vedenkestävää ripsaria toivoen sen pitävän taivutukset paremmin paikoillaan. Nappasin ruokakaupasta mukaani Maybellinen ripsivärin, josta tykkäsin kovasti! Maybellinen ripsarit yleensäkin ovat olleet hyviä, joten ei tarvinnut ottaa suurta riskiä. Pidentää ja tuuhentaa ripsiä ja pysyy koko päivän paikoillaan!

Kiko1

Kiko kulmavärisetti

Käytössäni on ollut Lumenen mainio puuterinen kulmaväriduo, mutta sen hajottua meikkipussin pohjalle oli ostettava Ranskasta uusi tilalle. Oikean sävyistä puuterista kulmaväriä on vaikea löytää näin vaalealle ja meinasin ostaa hyväksi toteamani Bobbi Brownin version, mutta sen tähtitieteellinen hinta pisti pihiksi ja yritin etsiä budjettivaihtoehtoa. Eksyin sattumalta Kikoon ja päätin kokeilla tätä yli puolet halvempaa settiä, joka on osoittautunut todella hyväksi (plussaa myös kätevistä matkakokoisista pinseteistä)! Kaikki muutkin Kikolta testaamani tuotteet ovat olleet loistavia, joten ulkomailla reissatessa kannattaa piipahtaa tässä edullisessa italialaisessa kosmetiikkakaupassa.

Beauty1

John Frieda Touchable Memory -hiuslakka

Vielä viimeisenä loistava budjettituote hiuksille! Vakkarilakkani löytäminen osoittautui Ranskassa mahdottomaksi, joten turvauduin toiseen hyväksi toteamaani markettipuolelta. Olen saanut tätä John Friedan Touchable Memorya aiemmin Suomessa testattavaksi, joten tiesin sen toimivan aivan yhtä hyvin kuin se kolme kertaa kalliimpi hiuslakka. Kaipaan lakalta pitoa mutta kuitenkin joustavuutta hiuksille, eikä se saa pelästyä pienestä kosteudesta. Kaiken lisäksi tätä voi käyttää myös muotoiluun kiharoiden pohjalle, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

12 thoughts on “5 x Beauty on a Budget

 1. NYXin Butter Gloss (juurikin sävyssä Creme Brulee!) kuuluu myös omiin suosikkeihin, ja tykästyin pari kesää sitten myös tuohon Lumenen CC-voiteeseen, mutta olin jotenkin unohtanut sen ihan kokonaan! Pitääpä käydä katsastamassa olisiko taas aika saada se meikkipussiin :)

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  1. Butter Glossit on superhyviä, en tykkää tahmaisista kiilloista, joten noissa on täydellinen koostumus. Ja hei eikun Lumene käyttöön taas, se on helppo tuote kesämeikkipohjaan :) Ihanaa viikonloppua!

 2. Täältä löytyy myös tuo sama ripsari ja on muuten paras mitä oon käyttänyt, antaa niin hyvää tuuhautta ripsiin, että ei siihen oikein muuta enää tarvita :) Toi huulikiilto näyttää ihanan pirteelle, raikkaalle ja niin kesäiselle, ihana ♥

  1. Se kyllä toimii! Ja lähteekin ripsistä suht helposti, kunhan on hyvä poistoaine ;) Ihanaa viikonloppua, Emilia!

 3. Hei mun on pitänyt ostaa tuo Lumenen CC-voide jo kauan! Sulla on ilmeisesti medium-sävy käytössä, onko yhtään liian tumma vai juuri sopiva? :)

  1. Mä ainakin liputan CC:n puolesta! Mulla on tosiaan Medium-sävy ja vaikka yleensä tarvitsen aika vaaleaa sävyä, niin tässä tuo Medium ei ole yhtään liian tumma, just passeli :)

 4. Kiva postaus! Pitäisi hankkia joku NYXin huulivoide :-) Olisi kiva nähdä vielä esim. videolla miten laitat kulmakarvat!

  1. Kiitos ihana! Eikun NYXin osastolle, noissa on ihanat tuoksut ja kiva koostumus :) Laitan tämän mieleen, sillä haluaisinkin ruveta taas harjoittelemaan videoiden tekoa. En lupaa lopputulosta, hih :D

 5. Kikon tuotteet ovat mahtavia, erityisesti kynsilakkojen laatu on yllättänyt positiivisesti.

  1. Yllätyin itsekin Kikon tuotteiden laadusta! Esimerkiksi myös asetoniton kynsilakka ja silmämeikinpoistoaine olivat molemmat tosi hyviä, vaikka yleensä toimivia sellaisia ei ole helppo löytää.

 6. NYXin Butter Glosseja en oo kokeillut, mutta tykkään kovasti saman merkin Soft Matte Lip Creameista, joten täältä suosittelut sille :)
  Myöskin lumenen CC-voide on mun lemppari kesällä!

  1. Niitä onkin taidettu kehua, itse vaan jotenkin vielä vierastan mattapunia :D CC rocks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *