Sunday Picks & Sale Code

Salecode

1.Pitsipaita, 2. farkut, 3. ballerinat, 4. neule, 5. trenssi, 6. ribbimekko, 7. tunika,
8. nilkkurit, 9. rannekoru, 10. raitaneule, 11. tennarit, 12. aurinkolasit, 13. shortsit, 14. college

Sunnuntain kunniaksi muutama tällä hetkellä inspiroiva juttu. Kesää kohden olen erityisen innoissani pitsistä niin puseroiden kuin mekkojenkin muodossa – se näyttää upealta ruskettunutta ihoa vasten ja vaikka siniseen farkkuun yhdistettynä. Täydellinen pitsipusero löytyy jo kaapista, mutta jonkin rennon kesämekon ottaisin sinne vielä enemmän kuin mielelläni. Myös ruskea mokka sekä olkapäät paljastava off-shoulder -trendi iskee, samoin kuin pitkät ribbimekot neutraaleissa sävyissä. Vielä kun tällaiset löytäisi jostain tulevia lämpeneviä ilmoja varten!

Vihreä liehutrenssi on ollut ahkerassa käytössä, ja sen kanssa onkin lisää asukuvia tulossa. Täydellisesti istuvia farkkushortseja (muita kuin niitä korkeavyötäröisiä puolet pakaroista paljastavia) taas olen metsästänyt jo vuosia, ehkä pitäisi kerrankin panostaa ja tsekata Leviksen valikoimat? Ja mitä olisi kevät/kesäpukeutuminen ilman raitoja ja valkoisia tennareita! :) Mikäli teillä on hankintoja edessä, niin tänään ja huomenna voitte hyödyntää normaalihintaisiin tuotteisiin Boozt.comin -15% alekoodin jonna15 (voimassa 11.4 asti yli 49€:n ostoksiin, ei koske mm. Mangon, Tommy Hilfigerin ja Ralph Laurenin tuotteita).

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

2 thoughts on “Sunday Picks & Sale Code

  1. Hah, tuo on niin totta – kaikki tarjolla olevat muutoin kivat farkkusortsit tuntuvat olevan mallia pakarat esiin. Ei kiitos :D

    1. No sano muuta! Voiei, kohta se kausi taas alkaa ja pakaroita alkaa vilkkua pitkin katuja.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *