Ophelia Tunic Dress

Tässä ainoat Nizzan reissulla napatut asukuvat, mutta sitäkin mieluisammat! Tämä kyseinen simppeli kokonaisuus oli jokapäiväinen rantalookini sen mukavuuden ja helppouden vuoksi. Tuulen tuivertamat hiukset, aurinkolasit nenällä ja täydellisesti turkooseihin merimaisemiin sopiva tunika, jonka voi heittää bikinien päälle esimerkiksi lounaan ajaksi. Lexingtonin kevään malliston Ophelia Tunic Dress on niin näköiseni kun vain voi olla – rakastan sinivalkoista ja paisleykuosia!

Laskeskelimme eilen, että viikot alkavat pikkuhiljaa käydä vähiin, ja jo reilun kolmen viikon päästä palaan takaisin Suomeen. Mihin ihmeeseen tämä aika on mennyt! Hassua, miten koko ajan on ajatellut, kuinka ei ole vielä mikään kiire toteuttaa kaikkia juttuja to do -listalta, mutta nyt täytyy jo alkaa tositoimiin. Meillä on vielä niin paljon suunnitelmia Marseillessa (kuten jokin veneretki, haikkailemaan Calanquesille, useiden ravintoloiden testaamista), olisi myös kiva ehtiä reissaamaan jonkin verran Ranskassakin (Saint Tropez, Cannes, Montpellier…). Toisaalta ei pitäisi ottaa liikaa paineita – olenhan tämän kuluneen kevään aikana päässyt kokemaan, näkemään ja reissaamaan jo ihan hurjasti! Kyllä on mitä Suomessa sitten muistella. 

Obheliadress1 Ophelia2 Ophelia3 Ophelia4

Dress / Lexington (giveaway)
sunnies / Ray-Ban

12 thoughts on “Ophelia Tunic Dress

 1. Sun kuvista välittyy aina jotenkin onni ja hyvinvointi, ja se varmaan just tekee susta kauniin :)

  1. Voi miten ihanasti sanottu, kiitos hurjasti Sara! Hymy kasvoilla tekee paljon, ei sanota turhaan kauneimmaksi asusteeksi :)

 2. Tehtiin neljän viikon reilireissu vuonna 2007 ja satuttiin pysähtymään Montpellierissä. En tiedä tultiinko väärälle puolelle kaupunki vai eikö osattu mennä oikeisiin paikkoihin mutta eipä kaupunki ainakaan näyttänyt kauhean houkuttelevalta. Oletan että ei oltu ihan kartalla…

  Parhaiten jäi mieleen kolme raksamiestä, joilta kysyttiin englanniksi missä meidän hotelli on. Kaikki kolme näytti eri suuntiin :D :D Tulen muistamaan sen tilanteen ikuisesti!

  1. Hahah, saattaa olla ettette olleet kartalla.. ;D Ei vaineskaan, itse olen nähnyt vaan kuvia Montpellieristä ja näyttää tosi kauniilta kaupungilta, erään vaihtarikaverin tyttöystävä myös kehunut kaupunkia kovasti. Ei ole kovin kaukana Marseillesta, joten olisi kiva tehdä joku päivävisiitti sinne!

 3. Olette kyllä hyvin käyttäneet ajan hyödyksi ja käyneet vaikka missä, ihanaa katsella meininkiä täältä Suomesta käsin! :)

  1. No ihan hyvin juu, vaikka tuntuu että vieläkin enemmän olisi kyllä ollut aikaa reissata :) Kiva kun olet ollut matkassa mukana tämän vaihtokeväänkin ajan!

 4. Eipä liity mitenkään itse postauksen aiheeseen, mutta sulle sopii aivan superhyvin hieman tummempi vaalea tukka! :)

  Nauti viimeisistä viikoista, voi että miten hyvin muistan samat fiilikset parin vuoden takaisesta vaihdosta; epäuskoa ja haikeutta, mutta silloin kyllä osasi nauttia joka hetkestä, kun tiesi vaihtarielämän päättyvän pian. :)

  1. Voi kiitos! Täytyy tosin sanoa, että itse kaipaan jo vaaleampaa tukkaa, se tuntuu eniten omalta. Saa nähdä mitä päädyn tekemään kampaajalla sitten kun Suomeen palaan, olen vielä vähän ulapalla itsekin :D

   Ja kiitos nautin ehdottomasti, kaikki ilo irti vikoista viikoista! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *