Light Blue

Jos edellisessä postauksessa kerroin ihastuneeni siniseen sisustuksessa, niin kyllä väri toimii mainiosti myös asusteissa! Olen ollut vähän laiskanpuoleinen värien käyttäjä viime aikoina, lähinnä sen vuoksi että olen pakannut tänne mahdollisimman helposti keskenään yhdisteltäviä vaatteita, ja garderobini koostuu näin hyvin neutraaleista sävyistä. Balmuirilta vastikään saatu Lombardia -huivi värissä Light Blue olikin siis mainio piristys vaatekaappiini! Huivi herätti paljon ihastusta jo Instagramin puolella eikä ihmekään (psst, postauksen lopussa alekoodia tarjolla!), tässä vielä tarkemmin siellä pilkahtanutta asua esittelyyn :) Ihanaa kun täällä tarkenee jo ilman takkeja!

Postauksen tullessa ulos olemme muuten konkkaronkkamme kanssa reissun päällä Nizzassa. Jätin tällä kertaa läppärin kotiin, mutta palaamme takaisin Marseilleen jo lauantai-iltana, joten pääsen jakamaan fiiliksiä taas pian tännekin. Suuntaan itse asiassa Nizzaan myös seuraavalla viikolla, sillä tapaan siellä perheeni – tätä reunionia olen odottanut jo monta viikkoa. Tulee olemaan niin ihanaa nähdä paitsi vanhempiani ja sisaruksiani myös tädin pieniä kullannuppuja – toivottavasti eivät ole kasvaneet liikaa sitten viime näkemän! Voin tosin vain kuvitella, minkälainen hulabaloo on tiedossa viiden alle kouluikäisen naperon kanssa ;)

Lombardia1 Lombardia3 Lombardia2 Huivi5

Shirt / &Other Stories
scarf / Balmuir (giveaway)
jeans / Zara
bag / Mulberry
sunnies / Ray-Ban
shoes / Tory Burch

Mitäs tykkäätte tästä sinisenpuhuvasta asusta? Mulberryn Alexakin on kevään tullen päässyt taas ahkerampaan käyttöön – minusta konjakinruskea ja vaaleansininen ovat ihanan freesi yhdistelmä. Huivin sävy on todellisuudessa hieman pastellisempi kuin kuvissa, mutta minun silmääni juuri täydellinen vaaleansininen. Jos ihastuitte huiviin yhtä palavasti kuin minä tai on muita hankintoja mielessä, niin Balmuirin verkkokaupan -15%:n alekoodia JONNAMAISTA15 jatkettiin vielä 21.4 asti :) Mukavaa viikkistä ihanat!

12 thoughts on “Light Blue

 1. Onpas ihanan ja raikkaan näköinen asu! Nämä kuvat tulivat kuin tilauksesta, sillä ostin itse parisen viikkoa juuri tuon värisen kaulahuivin ja olen tuskaillut, minkä kanssa yhdistää se. Siniset farkut ja valkoinen paita toimii kyllä niin monen kanssa :) Aivan ihanat kuvat jälleen! ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  1. Voi kiva kuulla, osui hyvään saumaan siis :) Sininen on lyömätön yhdistelmä valkoisen kanssa, huivi sopisi tosi kivasti myös esimerkiksi nahkatakkiin yhdistettynä. Kiitos Anne ja ihanaa sunnuntain jatkoa!

 2. Olisiko mahdollista saada Nizza vinkkejä tänne blogin puolelle? Olen itse suuntaamassa Nizzaan ensi kuun loppupuolella ja kaikki vinkit ovat näin ollen tervetulleita :)

  1. Ehdottomasti! Pari kivaa ravintolaa jäi jo tältä reissulta mieleen ja laitan ne jakoon :) Myös hotellia voin mieluusti suositella, mikäli majoitus vielä puuttuu. Palaan Nizzaan tosiaan vielä keskiviikkona, joten jos muitakin vinkkejä ilmaantuu, niin lupaan kertoa! :)

   PS. Sain myös Instagramissa tähän kuvaan Nizza-vinkkejä niitä kyseltyäni, https://www.instagram.com/p/BEL9nJbroLc/?taken-by=jonnalepp.

 3. Ihana asu ja kuvat! <3
  Olen ollut vähän huono kommentoimaan viime aikoina, mutta blogiasi luen silti ahkerasti :)
  Marseille vaikuttaa upealta paikalta, jossa tahdon ehdottomasti joku päivä käydä! Ihanaa vaihtoaikaa ja nauti :)

  1. Ihana kuulla susta, kiitos Jennifer <3 Kiva että olet edelleen menossa mukana, ymmärrän että aina ei ole aikaa kommentoida :) Mukavaa kevään odotusta sinne Suomeen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *