Life Is Good At The Beach

Kliseinen otsikko, mutta tottahan tuo on! Nizzassa oli ihmisen hyvä olla. Palasimme eilen kaiholla takaisin Marseilleen, sillä ihastuimme kaupunkiin ikihyviksi ja olisimme voineet viettää vielä päivän tai pari rannalla makoillen. Toisaalta kuten Instagramissakin kirjoitin – on aina yhtä siistiä tajuta palaavansa toiseen ihanaan paikkaan, jossa lämpö ja auringonpaiste jatkuvat. Oli muuten pieniä mutkia matkassa kotiinpaluun suhteen, kun bussin luona totesimme lippujen olevan väärälle päivälle, eikä vuoroja mennyt enää myöhemmin illalla. Pakko sanoa, että siinä pahan luokan nälkäkiukun ja väsymyksen nostaessa päätään oli hieman pinna kireällä :D Onneksi loppu hyvin kaikki hyvin saatuamme liput seuraavaan junaan, ja rantaa pitkin kulkevalla reitillä pääsi ihastelemaan maisemia.

Joka tapauksessa, Nizza oli aivan ihana! Meidän ryhmärämän ohjelmassa oli lähinnä rannalla makoilua ja illastamista kivoissa rafloissa, ja niin rentouttavaa kuin auringossa paistettelu olikin, niin olen iloinen päästessäni kaupunkiin takaisin muutaman päivän päästä. Paljon jäi vielä nähtävää ja koettavaa, olisi myös kiva tehdä pikavisiitti Monacoon, mikäli aikataulut sallivat. Lisää Nizzafiiliksiä siis luvassa niin tältä kuin seuraavaltakin reissulta – nyt toivotan rentoa sunnuntaita!

Ranta2 Ranta1 Ranta3 Ranta6 Ranta4

17 thoughts on “Life Is Good At The Beach

  1. Kiitos Emmi! Onneksi se kesä tulee ennemmin tai myöhemmin sinne Suomeenkin ;) Parempi olisi tulla nopeasti tosin, muuten tulee shokki sään kannalta kotiin palattuani, haha!

  1. Näin on, kyllä kelpaa siis ;) Illat kyllä ovat vielä viileitä, mutta muuten ihan kesäfiilis!

 1. Voi että kun ihania kuvia! Olin itsekkin vielä viime viikolla noissa maisemissa ja säät oli tosiaan hieman erilaiset kuin suomessa :D Suosittelen käymään Monacossa sillä bussi on halpa eikä matka ole kovin pitkä :)!

  1. Kiitos Anniina – tuttuja maisemia siis! Monacon visiittiä täytyy tosiaan ehdottomasti suunnitella, kun pääsisi kerta niin näppärästi käymään :)

 2. Hei ihana Jonna!

  Millaisia lämpöasteita Nizzassa oli vierailusi aikana? Kuukauden päästä lähtisi lento ja näiden kuvien ansiosta entistä hullaantuneempana asiasta! :)

  1. Moikka Joanna! Sääpalvelut näyttivät noin 18-20 astetta, mutta tosiaan rannalla tarkeni mainiosti bikineissä, joten oikeasti lämpötila oli varmasti reilusti kahdenkympin yli. Illat olivat yhä viileitä ja oli vaihdettava pitkiin housuihin, mutta kuukauden päästä on kyllä varmasti jo todella lämmintä :) Ihanaa reissua jo etukäteen – nauti Nizzasta!

 3. Nizzassa ollessa kannattaa ottaa bussi alle ja lähteä käymään Monacon ja Nizzan lähimaastossa sijaitsevassa Ezen kylässä. Kylään johtaa pelkästään kauniista kivistä tehdyt kadut, autoilla sinne ei ole asiaa. Satoja vuosia vanhoissa taloissa asutaan edelleen ja täältä on kauniit näköalat Välimerelle. Matkaa voi jatkaa sitten taas bussilla vaikkapa Monacon suuntaan. Käyhän kurkkaamassa: http://www.eze-tourisme.com/en/

  1. Oi, kuulostaa aivan ihanalta! Kiitos paljon vinkistä :) Olen reissussa sisarusteni lapsiperheiden kanssa, joten osaatko sanoa, onko tuonne kuitenkin helppo mennä esimerkiksi rattaiden kanssa? Täytyy selvitellä ja googlailla – kiitos Anne kun vinkkasit!

   1. Kiviset kadut ovat pääosiltaan sileitä, melko kapeita talojen kupeissa kierrteleviä, hiukan ylöspäin nousevia ja taas alaspäin tullessa lievästi alasviertäviä. Muutamia rappuja löytyy kyllä. Googlaamalla Eze löydät kuvia kylästä, joten niiden perusteella ratkaisu rattaiden suhteen kannattaa tehdä. Porukalla sitten nostelette pienempää matkaajaa muutamat porrasaskeleet : )
    Ihanaa Nizzan matkaa turkoosin Enkeltenlahden rantaan!

 4. Haikeana taas huokailen tuon turkoosin meren perään… :D Kivan värikkäitä kuvia, piristää tuollaiset tämän Suomen harmaan kevään keskellä, kun ei vielä viherrä!

 5. Ihania kuvia Nizzasta! Kiva kuulla että oli onnistunut reissu :-) Minäkin palailin äskettäin Irlannista matkalta. Pitää alkaa suunnittelemaan seuraavaa matkaa sitten.. Siihen jää kyllä koukkuun!

 6. Upeita kuvia, ihana Nizza <3 Haluan sinne joskus uudelleen :)
  Ja suosittelen ehdottomasti Monacossa käyntiä, sinnekin pitää päästä uudelleen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *