Leather Weather

Juuri kun kehuskelin hellesäiden rantautuvan tänne ovat ilmat kuitenkin ainakin toistaiseksi vaatineet enemmän takkia kuin kesähepeneitä. Eipä siinä – takkeja käyttää mielelläänkin, kun kaapista löytyy kivoja yksilöitä, kuten edellisessä asupostauksessa nähty vihreä liehutrenssi sekä nahkatakki. Minulla meni muutama vuosi, kunnes sytyin nahkatakeille uudestaan, ja viime keväänä ostin Zarasta tämän tekonahkaisen yksilön. En ole raaskinut maksaa maltaita aitonahkaisesta versiosta, mutta tämä näyttää omaan silmääni hyvältä bikerolkapäineen kaikkineen, vaikka tekonahkainen onkin. Ainoastaan metalliyksityiskohdat saisivat olla hopeisen sijaan kultaiset, mutta pikkujuttuja.

Innolla otin takin siis tänä keväänäkin käyttöön ja pohdin, miten olen aiempina vuosina edes pärjännyt ilman nahkatakkia! Tällä kertaa teki mieli yhdistää takki johonkin raikkaaseen ja kevääseen, joten ronskin nahan vastapainoksi puin vaaleansinisen ylisuuren kauluspaidan ja jalkaan revittyä farkkua. Nudeja asusteita unohtamatta – Pariisista ostamani pikkuinen Saint Laurent tuntuu sopivan lähes kaikkeen!

Leather1 Leather4 Leather3 Leather5 Leather2

Leather jacket / Zara
shirt / Mango
jeans / Zara
bag / Saint Laurent
flats / Zara
sunnies / Ray-Ban

Just when I bragged about the weather we have here it got a little bit colder, and it’s time to wear jackets again. Not that I complain though, since I have some really nice coats to wear, such as the flowy trench from last outfit post and a classic leather jacket. It took me a few years to warm up for leather jackets again after using them a lot in my youth, and last spring I bought this faux leather one from Zara. I really like the biker details in it!

This time I wanted to pair the jacket with something fresh, so I wore an oversized light blue shirt and ripped jeans. Nude details are perfect for spring time, and this pretty little thing from Saint Laurent seems to go with everything. I bet you’ll see a lot of this during the spring and summer!

Photography: Essi / Edit by me

24 thoughts on “Leather Weather

 1. Onpa ihana asu jälleen! :) täytyy itsekin joku päivä kokeilla ;) kiitos inspiraatiosta!

 2. Raikas sininen kauluspaita tuntuu sopivan vähän joka tilanteeseen :) Itselläni on etsinnässä täydellisen mallinen (ja materiaalinen) sopivan rento yksilö.

  1. Se on kyllä kivan monipuolinen vaatekappale, toimii niin töissä toimistolla kuin näin rennommin arkikäyttöönkin :) Kannattaa tsekasta Mangosta, siellä on näkynyt ennenkin näitä puuvillaisia kauluspaitoja!

 3. Hei onpa loistava idis yhdistää nuo baltsut nahkatakkiin ja revittyihin farkkuihin! Mä ostin viime syksynä sekä nudet että mustat nyöribaltsut, ja oon siitä asti miettinyt pääni puhki mitä niiden kaveriksi – oon koittanut pinnailla kaikki mahdolliset löytämäni asut.. Tämä kyllä osui ja upposi, aivan ihanasti yhdistelty :)

  1. Nyöribaltsuthan sopivat vaikka mihin! Ekun rohkeasti yhdistelemään siis. Kiva jos tästä oli inspiraatioksi, kiitos Elisa :)

 4. Onko Boutique Minimalistelta tilaamasi rannekoru ollut käytössä? :) Olisi kiva nähdä kuvia in action.

 5. Ihana asu jälleen! Koskaan ei tule kommentoitua, vaikka blogiasi aina luen. Uusi postaus on aina ihana aamun aloitus, kiitos!

  1. Kiitos paljon Maria – kommenttisi lämmitti tosi paljon mieltäni! Ilman vuorovaikutusta teidän kanssa tämä olisi tylsää puuhaa, joten ihana kun jätit jäljen itsestäsi :) Kiitos siis itsellesi kun olet mukana!

 6. Kiva malli takissa, mutta tekonahka on materiaalina aika ikävä. Kylmällä kylmä ja lämpimällä todella hiostava. Itselläni lensi viimeinenkin tekonahkatakki just pois ja tästä eteenpäin vain kunnon nahkaa :D

  1. Totta, olisihan aitonahkainen mukavampi materiaalin puolesta. Toistaiseksi en ole raaskinut kuitenkaan sellaista hankkia, ehkä vielä joskus :)

 7. Ihanat kengät! Mahtaakohan niitä olla myynnissä suomen zaran nettikaupassa? Ja mitä kokoa sulla o tuo nahkatakki? :)

  1. Moikka Kiira! Ostin kengät täältä Ranskasta alkuvuodesta aleista, tuskin siis löytyy precis samoja enää myynnistä. Zarassa oli kyllä jokin vähän vastaava malli taas, joten kannattaa tsekata valikoimat :) Nahkatakki on kokoa XS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *