Last Ones from Nice & Tips

Vielä viimeiset Nizza-kuvat jakoon sekä muutama vinkki kaupunkiin. Moni on jättänyt kommenttia kaipaavansa suosituksia Nizzan reissua varten, joten ajattelin toiveestanne koota tähän postaukseen kuvien ohelle muutaman hyväksihavaitun ravintolan, shoppailuvinkin sekä hotellisuosituksen. Kurkatkaa myös ihmeessä Instagramiin tulleet vinkit mm. näköalapaikasta ja parhaista jäätelöistä! Toivottavasti näistä on teille hyötyä :)

Nizza13
Nizza15

Hotel Boreal
9 Rue Paul Déroulède

Aloitetaan hotellista! Pitkän selailun jälkeen löysimme tyttöjen kanssa Hotel Borealin, johon olimme supertyytyväisiä niin sijainnin, hinta-laatusuhteen kuin viihtyisyydenkin kannalta. Boreal sijaitsee eräällä poikkikadulla pääkadun varrella, joten hotellilta on lyhyt kävelymatka kaupoille ja rantaankin pääsee noin kymmenessä minuutissa. Monesta keskustan hotellista sai pulittaa aika suuria summia, mutta tässä oli sijaintiin ja hotellin viihtyisyyteen nähden hinta oikein kohdillaan. Myös aamupala (12€) oli perusjees!

Nizza7
Nizza12

Comptoir du Marche
8 Rue du Marché

Comptoir du Marche (ylläoleva kuva eri raflasta) oli meidän suosikkiravintola reissulta! Ravintola sijaitsee vanhassa kaupungissa tunnelmallisilla pikkukujilla poissa pahimmasta turistihulinasta, se on kuitenkin ilmeisen suosittu, joten kannattaa tehdä varaus etukäteen! Tilaamani ankanrinta oli mielettömän hyvää, myös mustekalarisotto sai tytöiltä kehuja. Kaikki jälkiruokaa, viinejä ja palvelua myöten toimi loistavasti, myös annosten hinta on Nizzan tasoon nähden todella kohtuullinen (ankka 14€).

Ristorante Pizzeria Caruso
7 Rue du Marché

Caruso löytyy näppärästi Marchea vastapäätä, mistä bongasinkin tämän viihtyisän näköisen pizzerian. Palasimme tänne seuraavalla reissulla perheeni kera, kun lista näytti sopivan lapsiystävälliseltä ja valtavat pizzat olivatkin meidän kaikkien makuun!

Nizza16
Nizzauusi3

Ds Delices
16 Cours Saleya

Tästä bagelpaikasta vinkkasin jo aikaisemmassa postauksessani, mutta mikäli se jäi huomaamatta, niin vielä kertaalleen! Mainio lounas/brunssipaikka rantabulevardin lähettyviltä, myös smoothieille suositus.

Nizza20
Nizzauusi2
Nizzavinkki

Polygone Riviera
119 Avenue des Alpes

Shoppailua varten täytyy vinkata ostoskeskuskesta, jossa kävimme perheeni kanssa eräänä pilvisenä päivänä. Kauppoja löytyy toki Nizzastakin, mutta mikäli on auto käytössä tai jaksaa taittaa lyhyen matkan junalla tai bussilla, niin kannattaa käydä Polygone Rivierassa. Siellä on monipuolisempi valikoima kauppoja (perinteisten Zarojen ym. lisäksi myös mm. Zara Home, &Other Stories, Uniqlo, Massimo Dutti, Forever 21, Primark) ja ulkoilmaostari on siisti ja viihtyisä.

Nizza8
Nizza14
Nizza1
Nizzauusi

8 thoughts on “Last Ones from Nice & Tips

  1. Millä kameralla ja linssillä kuvat on otettu? Millä ohjelmalla muokkaat kuvat ja mitä teet niihin yleensä? Tosi upeita kuvia.

    1. Kiitos paljon Ansku :) Nämä on otettu Nikonin D750:llä ja 20mm 1.8 -objektiivilla – huippukombo! Muokkaan kuvat Adoben Photoshop CC:llä keskittyen lähinnä valon ja kontrastin säätämiseen, nykyään olen myös aivan koukussa VSCO:lta Adobeen hankittuun filtteripakettiin, jolla saa tosi kivasti sävyihin eloa. Noista filttereistä on kyselty, joten niistä on jo pitkään ollut tarkoitus tehdä postaus!

  2. pakko kysyä, kun pisti niin silmään: mikä ihana pitsipaita sulla on päällä tossa viimesessä kuvassa? :) haussa olis juurikin joku ihana yksilö kesäks, ja toi sun paita näyttää ainakin näin pieneltä vilaukselta tosi kauniilta.

    1. Tuo on Zarasta, ostin joskus pari kuukautta takaperin mutta muistaakseni olen nähnyt vielä liikkeissä :) Täytyypä kuvata tuo pian kunnolla asun muodossa, paita on nimittäin ihan lemppari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *