Khaki & Suede

Kuten eilen Snapchatissa jo huutelin, alkoi meillä nyt loma! Viimeisimmätkin presentaatiot ja palautukset ovat nyt alta pois samoin kuin luennot, joten hetken ehdimme taas ihan vaan rentoutumaan ja fiilistelemään. Loma on tosin pikkuisen huijausta, koska meillä on toki tenttiviikko edessä parin viikon päästä, mutta ainakaan ei tarvitse stressata enää deadlineista tai viettää aikaa yliopistolla. Suunnittelimme ensi viikonlopulle pientä reissua jonnekin lähikaupunkiin auringon ja lämmön perässä (Marseillea kun riivaa tuo järjetön tuuli), mutta katsotaan mitä tässä vielä keksitään :)

Tässä kuitenkin taas yksi asu täällä jo paljon näkyneen American Apparelin vihreän liehutakin kera. Viimeksi mainitsinkin, kuinka hyvin konjakinruskea sopii vihreän kaveriksi, joten tässä takki paritettuna Mulberryn Alexaan sekä Zaran uusiin kiilakorkoihin, joita kuolasin ensin Pariisissa ja myöhemmin hankin ne täältä. Kengissä yhdistyy kaksi tämän hetken suosikkiani – lace-up -trendi sekä ruskea mokkanahka! Kaiken lisäksi ne ovat kiilan ansiosta mukavat jalassa, joten näitä tulee varmasti käytettyä tulevana kesänä paljon.

Liehu3 Liehu6

Vielä sananen itse kuvista, jotka otimme kotikadullamme hieman kiireessä päivän viimeisten valonrippeiden kera. Vilma P kirjoitti juuri osuvan postauksen 7 x Photography Mistakes or Good Effects?, ja aihe sopii hyvin näihinkin kuviin. Näitä kuvatessamme en ollut vielä ehtinyt luikkia pois keskeltä tietä autojen tullessa takaa, mutta saimmekin autojen valoista ihan loistavan efektin osaan kuvista, kuten yllä. Pienillä yllättävillä kokeiluilla voi siis saada jotain uutta lopputulokseen!

Valokuvaus on innostanut viime aikoina aivan erityisen paljon. Sillä on varmasti osuutensa asiaan, että puitteet täällä ovat niin kauniit, ja uusi ympäristö inspiroi tallentamaan mahdollisimman paljon fiiliksiä ja maisemia kuviin. Kaiken lisäksi on ollut ihanaa kun on kunnolla aikaa, minkä myötä koen taas oppineenikin valokuvauksesta viime kuukausien aikana. Normaalisti bloggaamisen ohella olen joko täysipäiväisesti töissä tai opiskelemassa (jonka parissa tahti on täysin eri kuin vaihdossa täällä Ranskassa, joten ei voi rinnastaa :D), joten tämän kevään aikana olen saanut keskittää suurimman osan ajastani tähän omaan rakkaaseen touhuuni. Aikansa kutakin ja kesällä on taas kiva palata rutiineihin, mutta nyt olen nauttinut tästä täysin rinnoin!

Liehu2 Liehu4 Liehu1 Liehu5

Coat / American Apparel
top / Zara
shorts / Zara
bag / Mulberry
sunnies / Ray-Ban
shoes / Zara

Like I already told on my Snapchat yesterday – we’re on a holiday now! Actually we still have exams in a couple of weeks, but at least we’re now done with all the presentations and deadlines as well as classes, so we can relax for a while. We’re already thinking of going somewhere this weekend – maybe to St. Tropez or Cannes to enjoy the sun and warmth (thanks to the terrible wind here in Marseille it’s not a beach weather). Let’s see what we’ll come up with!

Anyway here’s another outfit with this green flowy trench coat, which has been my absolute favourite as you can notice on my latest outfits. This time I combined the coat with my Mulberry Alexa and these new heels. Love the lace-up details and brown suede leather, I bet I will wear these a lot during the upcoming summer!
Photography: Essi / Edit by me

14 thoughts on “Khaki & Suede

  1. Se on kyllä! Joskin näyttää aina joka valossa hieman eriltä näissä blogin kuvissa :)

  1. Kiitos ihana! :) Itsekin tykästyin kuviin, vaikka superkiireessä nämä räpsäisimmekin.

  1. Itsellänikin kesti viime kesänä hetki lämmetä narutrendille, mutta nyt täysillä mukana ;) Toivottavasti sulla tärppää!

 1. Moikka! Muokkailetko kuviasi aika rankalla kädellä? Älä missään nimessä ymmärrä mua väärin <3 Koska olethan luonnossa hyvin kaunis – mutta uskon että nimenomaan muokkaaminen saa ihon näyttämään hyvin erikoiselta? Jotenkin paksu ja rakeinen ja se siis vaikuttaa siltä että nimenomaan kuvankäsittelyn/kameran aiheuttamaa. Uskon ja tiedän että se on luonnossa paljon "normaalimman" ja kauniimman näköinen. Olen joskus aiemminkin miettinyt, miten joskus huippukameralla otetut, kokeneen valokuvaajan ottamat kuvat, jotka on vieläpä kuvankäsitelty, saavat ihmisen näyttämään ns. karummalta, mitä oikeasti luonnonssa onkaan. Olenko nyt ihan hakoteillä? :)

  Ps käytätkö itseruskettavaa kasvoissa ja kropalla?

  1. Moikka Laura! En voi sanoa että rankalla kädellä, kun editointini koostuu lähinnä valon ja kontrastin korjailusta, lisäksi käytän filttereitä tuomaan sävyjä. Esimerkiksi nämä kuvat on otettu tosi heikolla valolla ilta-aikaan, siitä syystä voi olla vähän hailakka ja rakeinen. Tietysti ylipäätäänkin jokaisella on omanlaisensa maku ja silmä kuvanmuokkaamiseen, eikä kaikki tyylit miellytä kaikkia :)

   Käytän itseruskettavaa silloin kun iho ei ole saanut vielä oikein väriä, näissä kuvissa taas on päivetyksen rippeet Nizzasta. Naamaan mulla ei ikinä tartu rusketus, joten värieroa kropan kanssa tasoittaakseni sudin yleensä aurinkopuuteria tai sekoitan kasvorasvan sekaan pari tippaa Clarinsin päivettävää öljyä.

 2. Hei mistä hommasit ne valkeat pöksyt, mitkä näkyi snäpissä? Sopi muuten tosi hyvin yhteen sen spagettiolkainpaidan kanssa, kehtaako vielä udella mistä sekin on? :) Kokonasuus näytti päälläsi niiiin hyvälle, ehkä päästään näkemään asukuviakin sillä outfitillä.

  1. Moikka! Valkoiset pökät ovat Zarasta, kuin myös niiden kanssa sovittelemani vihreä toppi :) Tykkäsin itsekin kombosta kovasti, ja molemmat lähtivät kassan kautta kotiin! Olisi tosiaan kiva kuvata asu tännekin, laitetaan korvan taakse ;)

 3. Moikka, onko sulla Nunucon kuori puhelimessa? Mietin tässä, ostaakko slim- vai protective-version…

  1. Heippa, on kyllä! Yritin käydä katsomassa malleja, mutta ei ole kyllä valitettavasti hajuakaan, kumpaa omani on.. Olen ostanut sen jo yli vuosi sitten ja iPhone 5:lleni, joten voinut vähän muuttakin mallit tässä välissä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *